دوستان لینک دانلود ماژول کجاست؟؟!
من که ندیدم...
ممنون میشم قرار بدید
دوستان لینک دانلود ماژول کجاست؟؟!
من که ندیدم...
ممنون میشم قرار بدید
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
در پست اول موجود میباشد.
http://www.persiandot.ir/download/parsian-whmcs.php
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
درود
ایشون کارشون عالی هست برای من نصب کردن
عذر خواهی میکنم که انقدر اذیتشون کردم و از من دلخر هستن
حلالم کنید الآن داره عالی کار میکنه درگاه
با تشکر
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با سلام
آیا امکانش هست تبدیلش کنید به اسکریپت آسان پرداخت برای whmcs ?
دوستان من کل whmcsرو از
client.onlineservers.in
به
onlineservers.in
انتقال دادم
الآن همه چیز درسته فقط وقتی من میرم داخل بانک و مثلآ انصراف رو که میزنم به client.onlineservers.inبرمیگرده
چی رو باید ویرایش کنم تا درست بشه؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
فایل config.php رو ویرایش کن (قسمت آدرس WHMCS )دوستان من کل whmcsرو از
client.onlineservers.in
به
onlineservers.in
انتقال دادم
الآن همه چیز درسته فقط وقتی من میرم داخل بانک و مثلآ انصراف رو که میزنم به client.onlineservers.inبرمیگرده
چی رو باید ویرایش کنم تا درست بشه؟
-----
آقای چاووشی کارشون خوب بلد هستند ما که از این ماژول 100% راضی هستیم
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
الآن این مشکل رو بعد از پرداخت دارم کسی میدونه دلیلش رو؟
PhotoShare(1).png
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)