اما اگه وی پی اس ویندوز داشته باشی راحت تری
من برای دانلود این کارو می کردم
بعد دیگه نیازی هم نیست کامپیوتر شخصی رو ۲۴ ساعته روشن نگه داری
اما اگه وی پی اس ویندوز داشته باشی راحت تری
من برای دانلود این کارو می کردم
بعد دیگه نیازی هم نیست کامپیوتر شخصی رو ۲۴ ساعته روشن نگه داری
بنظر من تو ایران هم یه سری شرکت ها هستن که باند خوبی رو ارایه میدن. مثلا من خودم مشتری صبانتم که اینترنت 128 دارم در حالی که بعضی موقع ها تا 260 هم رسیده و مهمتر اینکه خیلی خیلی کم پیش میاد که سرعت بره زیر 128. اینا که گفتم همشون کیلوبایت به ثانیه بودن. خلاصش خیلی وقت ها پیش میاد که یه کامپیوتر اضافه تو خونه هست و استفاده ای ازش نمیشه! حداقل یه وب سرور که میشه روش راه انداخت!
در ضمن خیلی از دوستان اشاره کردن که آی پی باید خرید و ... . اما تنها با همون دی ان اس داینامیک که رایگان هم پیدا میشه این کار عملیه. من خودم خیلی وقت ها گیم سرور ران می کردم که با پینگ خیلی خوبی هم کار می کردم اما اینم بگم که هر ساعت نزدیک به 60 مگابایت برای 2 نفر که یکیش خودم باشم استفاده میشد!
حالا اگه قصد راه اندازی وب سرور رو کامپیوتر شخصیتون دارین می تونین این کار هارو انجام بدین:
1- یه وب سرور نصب کنید. مثل xampp یا wamp. من xampp رو پیشنهاد میکنم.
2- یه دی ان اس رایگان هم بگیرین از این سایت --> Managed DNS | Outsourced DNS | Anycast DNS
3- تو بخش DDNS یا Dynamic Dns روترتون اطلاعات دی ان استون رو وارد کنید.
4- از طریق Port Forwarding یا Virtual Servers پورت 80 رو روی آیپی لوکال وب سرورتون ست کنید.
همین!, دیگه شما لازم نیست کاری بکنین و آی پی تون هم که عوض بشه خود روتر دی ان اس رو ok می کنه.
در ضمن منم می دونم این تاپیک قدیمیه ولی گفتم شاید به کار بعضی دوستان بیاد
موفق باشید![]()
سلام دوستان
این Dyndns.com ظاهراْ پولی شده.
البته آی پی من پس از هر بار اتصال به اینترنت ثابت می مونه که اینه : 151.246.99.56
وب سرور رو روی اوبونتو سرور نصب کردم که اونم واسه خودش یک آی پی ثابت داره مثل 192.168.1.53
port-forwarding رو هم روی روتر برای پورت ۸۰ انجام دادم.
اما واقعاْ موندم چطور به صورت رایگان یا لااقل تا یه مدتی رایگان از طریق اینترنت به وب سرورم دسترسی داشته باشم تا تست های مورد نظرم رو انجام بدم.
من یک روتر دارم که در Dynamic DNS Setupخودش تنها سه تا گزینه داره و ظاهرا خارج از این سه گزینه نمیشه عمل کرد عبارتند از :
۱- dyndns.com
۲- no-ip.com
۳ - ddns.isp
حالا با این توضیحات چه باید کنم که کارم راه بیفته؟
آقا من برنامه xampp رو نصب کردم.یکی بگه.چطوری تبدیل به سرورش کنم و باهاش هاست دانلود درست کنم.سپاس
ویرایش توسط omid020 : July 11th, 2013 در ساعت 10:02
ذوستان بعد از نصب Xampp دقیقا باید چه تغییراتی در مودم بدم به چه شکل کسی هست دقیق توضیح بده ؟
من تاپیک رو دنبال نکردم اما امروز که با دوستم در مورد سرور و راه اندازی سرور تو ایران صحبت میکردم ، قراره یک Main Server Asrock و پاور Green 330 و رم 4 و هارد اس اس دی 120 بگیریم اگرم نشد هارد 500 توشیبا یا سامسونگ ، سی پی یو Intel مدل 2020 که جدیدترین مدل تو بازار هست + نت نامحدود 4 مگ اسیاتک سرعت دانلود 150 الی 200 ، ای پی ولید رو Nat کنیم به مودم و به TCP/IP شبکه اضافه کنیم و Xampp نصب کنیم ببینیم دانلود به چه صورته ، تقریبا که باهاش صحبت کردم گفت تا چند روز دیگه راه میندازم ، فعلا فعلا فعلا به صورت تسته و ی خبرایی به دستم رسیده که اپلود شاتل رایگان شده نمیدونم صحت داره یا نه؟؟؟
دوستان عزیز ، کار ما فقط به عنوان تسته پس لطف کنین هی مسخره نکنین ادمو ، غیر ممکن هیچوقت وجود ندارهاگه چاره داشته باشیم دو تا نت میگیریم ، یک سوییچ 100 مگ به 1 گیگ داریم حدود 1.500.000 که کار مارو راحت تر کرده
دوست عزیز بنده هم تو کار شبکه هست وسایل مورد نیاز زیاد داره ، فقط دوستان اینجا کسی هارد اس اس دی 120 یا 80 داره؟ یا کمتر؟
ویرایش توسط cityhost : September 10th, 2013 در ساعت 23:58
با تشکر از شما که منطقتون اینو میگه هر چیزی شدنیه
فعلا که دنبال Main سرور Asrock هستیم ، با این مادربرد ها نمیتونیم جواب بگیریم ، فعلا یک کیس خریدیم که مشخصات فنیش به صورت زیره بعد از جواب گرفتن حتما Main Server رو میخریم
Ram : 4 Gig DDR3
HDD : 1 Trabyte
Main : Asrock
Port : 1Gig (کارت شبکه مجزا)
اینترنت هم که از اسیاتک تهیه میشه هر چند دو سه روزه سرعتش اومده پایین اما سه تا خط تلفن داریم جواب بگیریم حتما از شرکت های دیگه مثل های وب و شاتل اینترنت تهیه میکنیم و روی سوییچ قرار میدیم تا اینترنتمون هم تهیه بشه
حداکثر سرعت دانلود مورد نظرمون 100 الی 150 کیلوبایته (البته نت نامحدود) ، چون که قبلا با نت 20 کیلوبایت تست کردم از اونور خواستم از سرور دانلود کنم سرعت 300 الی 400 کیلوبایت به دلیل داخلی بودن سرور جواب گرفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)