الان که دیگه فکر کنم قرارداد ماهیانه ی ما به اتمام رسیده ولی انصافا خبر دادن و احترام گذاشتن هم بد چیزی نیست ؛ کار نکردن سرور و عدم رسیدگی به کنار ، شاید اگر فقط جواب تیکت می دادید و یا خبری هم به یوزر می دادید بنده امروز اینقدر ناراضی نبودم !!
الان که دیگه فکر کنم قرارداد ماهیانه ی ما به اتمام رسیده ولی انصافا خبر دادن و احترام گذاشتن هم بد چیزی نیست ؛ کار نکردن سرور و عدم رسیدگی به کنار ، شاید اگر فقط جواب تیکت می دادید و یا خبری هم به یوزر می دادید بنده امروز اینقدر ناراضی نبودم !!
بله حق با شماست.اما از اول عید و این گیر های هتزنر منو بدجور درگیر کرده.اگه قسمت فروش سرور اختصاصی رو ببنید میبینید که چه مشکلات شدید پیش امد.البته نمیخوام توجیه کنم کار منم کم اشکال نداشته وی پی اس ها تا فردا استارت میشن.
از بدانتفاق سرور جدیدی که گرفته بودم نیومد ipهاش قفل بود تا باز کردم زمان منو گرفت.
در مورد تایم پرداخت سرور ها همه به تایم روز تحویل مجدد محاسبه میشه.
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
خب تمام این توضیحات رو می تونستید در طول این مدت هم بدید ؛ هر سیستمی دچار عیب و ایراد میشه و باور کنید که یوزر قدرت درک این مسائل و مشکلات رو داره ؛ اونقدری که پاسخ ندادن به تیکت و پیغام های شخصی من رو ناراحت کرده ، خرابی و کار نکردن سرور ناراحت نکرده ! گرچه ازتون انتظار پشتیبانی فنی قوی تری رو داشتم .بله حق با شماست.اما از اول عید و این گیر های هتزنر منو بدجور درگیر کرده.اگه قسمت فروش سرور اختصاصی رو ببنید میبینید که چه مشکلات شدید پیش امد.البته نمیخوام توجیه کنم کار منم کم اشکال نداشته وی پی اس ها تا فردا استارت میشن.
از بدانتفاق سرور جدیدی که گرفته بودم نیومد ipهاش قفل بود تا باز کردم زمان منو گرفت.
در مورد تایم پرداخت سرور ها همه به تایم روز تحویل مجدد محاسبه میشه.
با سلام
با نظر dland موافقم ، ضمن احترام برای همه دوستان و بدون اینکه منظورم جناب razavihost باشه می خواستم اتفاقات اخیر رو مرور کنم
ظاهرا دوستی به نام محمد خسروی در این فروم تعداد زیادی سرور از آلمان رو برای فروش قرار داده اند ، شرکتها و افراد بسیاری نیز آنها را
خریده ( در حقیقت اجاره کرده ) و می فروشند ، حالا اتفاقی که افتاده از روز 26 مارچ 2012 بنا به اطلاعاتی که عنوان شده ، پرداخت های
ایشان تائید نشده و تعداد زیادی از سرورهای ایشان Down شده که به دنبال آن سایتهای بقیه دوستان نیز که از ایشان سرویس داشته اند از کار افتاده است
مشکلاتی که در این بین و در این گونه موارد دیده می شود به نظر من عبارت اند از :
1- نبود برخورد حرفه ای با مشتری توسط برخی از دوستان ( "....آقا به خدا ما بهشون پول دادیم ولی اونا قطع کردن سرویس رو ... خدائیش خیلی نامردن! ...." )
2- عدم اطلاع رسانی درست توسط برخی از دوستان و ارائه علت های واهی ( ارسال اسپم و ... )
3- نبود راه کار پشتیبانی مناسب برای چنین زمانهایی توسط این افراد و شرکتها
4- انداختن تقصیر به گردن شرکت هتزنر و بی تقصیر نشان دادن خود
5- عدم بررسی مناسب توسط سایت هایی مثل wht و بستن یوزرها و تاپیک هایی در این زمینه، به بهانه جلوگیری از به حاشیه کشیده شدن ! اگر این مسائل و مشکلات در اینجا ریشه یابی نشوند در کجا مطرح شوند؟ در کلوب ؟
واقعا هدف از این پست این نیست که بگوئیم تقصیر فلانی نیست و تقصیر بهمانی است ، همه ما می دانیم تحریم هستیم ، همه می دانیم قانونا هیچ ایرانی در داخل ایران نباید از کارت های اعتباری استفاده کند و همه ما از مشکلات پیش بینی نشده سرویس های اینترنتی نه تنها در سطح ایران ( که نوبر است ) بلکه در سطح جهان آگاهی داریم ، اما آن چیزی که باعث پیشرفت یک کسب و کار می شود احترام به مشتری و قرار دادن خود به جای مشتری است ، البته الان را نمی گویم ، زمانی که می خواهیم قیمت بدهیم کمی سود خود را کمتر کنیم و با دارا بودن یک سرور پشتیبان به محض ایجاد مشکل می توان اطلاعات بک آپ کاربران ( اگر بک آپی بوده باشد ) را به سرور دیگر منتقل کرد وگرنه دانستن اینکه چه اتفاقی بین فروشنده و شرکت آلمانی افتاده است نه بدرد مشتری می خورد نه مورد علاقه اوست .
آپ تایم هایی که اعلام می شود مثل 99.99 درصد و صد درصد ، همه آن متوجه شرکت مادر نیست ، بلکه بخشی از آن هم متوجه شرکت واسطه است
امیدوارم اینبار دیگر حذف نشوم![]()
ویرایش توسط shahram51 : March 28th, 2012 در ساعت 03:51
سلام این مشکا گریبان گیر من نبوده.سرور من مشکل سخت افزاری داشت که دیتا سنتر توجه نمیکرد ه این موضوع من هم کنسل کردم و سرور جدید گرفتم.از بد اتفاق روز جمعه بدون اطلاع آی پی های سرور جدید مسدود شد و عملا نمیشد سرور هارئ استارت کرد تا این که دیروز این مشکل حل شد.و الان واسه همه آی پی جدید ارسالا شده.کسی هست که سرویسشو همچنان تحویل نگرفته باشه؟
www.ParaServer.Net
در پاسخ شما باید بگم در حقیقت این مشکلات محدود به خدمات سرورینگ و هاستینگ و ... نیستند بلکه در خیلی موارد دیگه هم این مشکلات وجود دارند تا هیچ وقت یک یوزر انترنتی نتونه با اطمینان خاطر یک خرید اینترنتی رو انجام بده . بنابراین به نظر من یا ما باید موردی یک مشکل رو بررسی کنیم ( فقط مشکل تاپیک فعلی رو عنوان مورد بررسی قرار بدهیم ) یا باید جامع بررسی کنیم و نگاهی از بالا به این مساله داشته باشیم که در این صورت اسم آقای ایکس و سرور فلان کشور و ... همه در حاشیه قرار میگیرن ؛ اینها رو به این منظور گفتم که شما کلی بحث کرده بودید و موردی مثال زده بودید .
اما در بررسی جامع این مسائل باید گفت اگر فقط و فقط یک اصل در بین تمامی مشاغل رعایت بشه هرگز این مشکلات رو نمی بینیم ؛ اونهم اینکه عزیزانی که قصد خدمات دهی به تعدادی مشترک رو دارن در اون زمینه ی شغلی تگر متخصص نیستند حداقل اطلاعات کافی برای خدمات رسانی و حل مشکلات مشترک رو داشته باشن ؛ متاسفانه در وضع موجود تنها به بخش درآمد زایی یک شغل توجه میشه !
اما در مورد سرور های جدید ... باید در کمال تاسف بگم که اولین انتظار یک مشترک از شما اینه که از شما یک وب سایت قابل اطمینان مشاهده کنه ؛ اوایل این بحث مشکل ست بودن DNS داشتید که خب طبیعیه که 24 ساعت تا 48 ساعت زمان ببره تا دامنه با DNS ست بشه اما ماجرا فراتر از اینهاست بنده به کل قادر به باز کردن سایت شما نیستم ؛ نه به دلیل مشکل DNS بلکه به دلیل down بودن هاست یا سروری که سایت شما رو میزبانی می کنه ؛ حالا زمانی که سایت شما لود نمیشه یعنی شما ساده ترین شرط برای خدمات رسانی به مشترک رو رعایت نکردید .سلام این مشکا گریبان گیر من نبوده.سرور من مشکل سخت افزاری داشت که دیتا سنتر توجه نمیکرد ه این موضوع من هم کنسل کردم و سرور جدید گرفتم.از بد اتفاق روز جمعه بدون اطلاع آی پی های سرور جدید مسدود شد و عملا نمیشد سرور هارئ استارت کرد تا این که دیروز این مشکل حل شد.و الان واسه همه آی پی جدید ارسالا شده.کسی هست که سرویسشو همچنان تحویل نگرفته باشه؟
همینطور در مورد آی پی آدرس های جدید ، چقدر خوب بود اگر قبل از اینکه اون آی پی رو به من تحویل بدید و دیگه جوابی بهم ندید یک پینگ مرحمت می کردید تا ببینید جریان از چه قراره !! با وجود اینکه من اصرار کردم چه مساله ای باعث رنجش بنده و خیلی از دوستان دیگه شده حتی بیشتر از مشکلات فنی سرور ، شما دوباره همون برخورد رو کردید و من این رو چیزی غیر از توهین به درک و شعور یوزر تلقی نمی کنم !!
سلام.بله سرور های جدید دریافت شد
اما باز هم قطع شد؟
دیلیل داره
وب سایت شما هم که بالا نمی آد!
منم هنوز سرویس و آی پی جدیدم هم کار نمیکنه
دلیل این قطعی چیه و کی حل میشه بالاخره ؟!
دیگه حل شد.کسی هست که تحویل نگرفته باشه؟
www.ParaServer.Net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)