-
January 25th, 2012, 10:26
عضو انجمن
پاسخ : کدام بانک؟

نوشته اصلی توسط
ali-reza
ممنون از دوستان
یک سوال دیگه
کسی با بانک ملی کار کرده؟ اینترنت بانکش کار منو راه میندازه؟ اخه بانک ملی نزدیک خونمونه

نه، خودش هم کارتون رو راه نمیندازه! یه انتقال کارت به کارت داره که فقط به کارت های ملی انجام میشه! برای گرفتن ریز حساب باید رفت بانک پرینت تحویل گرفت!
مثل تمام چیزهای ملی آشغاله: بانک ملی، اینترنت ملی، پول ملی، کفش ملی، رسانه ملی، سیستم مدیریت محتوای ملی(!!) و....
ملت هم خیلی عالیه، اینترنت بانکش حرف نداره و از اونجایی که نصفه خصوصی هست بیشتر کارهای دولتی مثل ثبت نام عمره و .... هم از داخل خود اینترنت بانک انجام میشه!
فقط یه فرم میزارن جلوتون که توش بزنید کارت به کارت، پایا، سانتا، فلان، بهمان میخواید؟ و با چه سقف انتقالی؟ خودتون میتونید زیر حداکثر انتخاب کنید.
مثلا ما یک شرکت عمرانی داریم، حساب توی ملت دارم، همه این ها رو برای امنیت بستیم. فقط یه دسته چک گرفتیم.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2012 10:26
# ADS
-
January 25th, 2012, 10:58
عضو دائم
من با نت بانک جدید سامان خیلی حال میکنم
همه چی داره .. و ادا های الکی در نمیاره
همون روز اول هم اینترنت بانک رو که فعال کنید ساتنا - کارت به کارت و همه چیش فعال میشه ....
-
-
January 25th, 2012, 10:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Am!r
فرزاد ببینم هر 10 دقیقه این اینترنت بانک تایمش تموم میشه دیگه درسته؟ بعد از هر لاگین دوباره هم 25 تا تک تومن کم میکنه درسته؟
من قبل خدمتم چک میکردم اینطوری بود هنوزم اینطوریه؟ اینترنت بانک ملت رو میگم.
بانکی که روی هر ورود به اینترنت بانک 25 تومان کم میکرد صادرات بود نه ملت !
مبلغی رو کسر نمیکنه اما برای اطمینان الان که پستت رو خوندم رفتم 7 8 بار لوگین لوگ آف کردم چک کردم :دی ...
مبلغی کسر نمیشه! چون اگر بشه باید تو گردش حساب بیاره که تا حالا همچین چیزی ندیدم.
تنها کارمزد 25 تومانی ملت، انتقال پول بین حسابهای ملت هست !
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید