1-این HyperVM که تو سایت کلوکسو هست رایگانه؟؟؟(البته میدونم که مجازی سازه نه کنترل پنل)
2-من اگه بخوام چند تا سایت رو با یه سرور مجازی مدیریت کنم(در واقع انگار به چند تا سایت هاست بدم)، باید کلوکسو رو برای ادمین بنصبم یا ریسلر؟
1-این HyperVM که تو سایت کلوکسو هست رایگانه؟؟؟(البته میدونم که مجازی سازه نه کنترل پنل)
2-من اگه بخوام چند تا سایت رو با یه سرور مجازی مدیریت کنم(در واقع انگار به چند تا سایت هاست بدم)، باید کلوکسو رو برای ادمین بنصبم یا ریسلر؟
ویرایش توسط rasoulrahimi : February 3rd, 2012 در ساعت 17:01 دلیل: تکمیل
آره، رایگانه...کلا این دور و بری های کلوکسو رایگانن!1-این HyperVM که تو سایت کلوکسو هست رایگانه؟؟؟(البته میدونم که مجازی سازه نه کنترل پنل)
این ها دو تا چیز کاملا متفاوته...باید کلوکسو رو کامل از SSH نصب کنید، بعد اون یک محیط ادمین داره، یک محیط کاربری، از توی ادمین باید کاربر بسازید...2-من اگه بخوام چند تا سایت رو با یه سرور مجازی مدیریت کنم(در واقع انگار به چند تا سایت هاست بدم)، باید کلوکسو رو برای ادمین بنصبم یا ریسلر؟
البته من فقط این کنترل پنل رو نصب کردم و یه نگاه انداختم، ولی معمولا طبق قوانین جهانی نانوشته همین جوریه!
البته کلوکسو برای سایت دهی به نظرم مناسب نیست، هر کاربری (حتی اگر خودتون باشید و شخصی باشه) واقعا حرصش در میاد!! البته اگر با بقیه کنترل پنل ها کار کرده باشه...
سی پنل که گرونه و تحریم کردن ولی برای جذب مشتری عالیه!
دایرکت ادمین هم کنترل پنل خوبیه! البته به پای سی پنل نمیرسه ولی برای این کارا خیلی خوبه، 7 تومن (ماهانه) هم بیشتر نیست!! دائمی هم 120 تومن! الان ایرانی ها و شرکت های بزرگ که سرورها رو دارن میارن ایران استفاده میکنند.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
من که اصلا قرار نیست اون ها رو بفروشم. فقط برای خودم که میخوام چند تا سایت بزنم میخوام.در مورد قضیه حرص در اومدن هم دیگه باید تحمل کنم، چون نمیخوام به هیچ کدومشون پول بدم.![]()
ولی من هنوز دارم گیج میزنمپس اگه اینطور باشه، ریسلر برای چیه؟
Resller یعنی نماینده! به کسی اطلاق میشه که یک دسترسی محدود به محیط مدیریت داره تا بتونه هاست ایجاد کنه و به دیگران بده، بدون این که منت ادمین رو بکشه!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
میشه در چند خط ساده و خلاصه بگید میکروتیک چیه و چه فرقی با سرور مجازی عادی داره؟ (میشه بگید به جز چیز پی ان، چی میشه باهاش ساخت؟)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)