سلام.
سرویس 2 کاربر عزیز تحویل داده شد.
فروش همچنان ادامه دارد... (با 60% تخفیف ماه اول)
سلام.
سرویس 2 کاربر عزیز تحویل داده شد.
فروش همچنان ادامه دارد... (با 60% تخفیف ماه اول)
آیا به غیر پورت بقیه مشخصات هم محدودیتی گزاشته شده ؟ مثال من به سرور مجازی 6 هسته می دم ولی میزان استفاده محدود می کنم به میزان مشخص .
ممنون
با عرض سلام و ادب
خیر. منایعی که در سایت ذکر شده محدودیتی روی اون اعمال نمیشه. یعنی شما با داشتن سرویس 512 مگابایت رم ، میتونید به صورت کامل از 1 هسته سی پی یوی سرور استفاده کنید
موفق باشید
سلام
تخفیف هنوز پا برجاست یا خیر؟
سلام ببخشید اگه 3 ماهه 512 بخوام با تخفیف چند میشه و واسه تمدید چقدر میشه و لطفا ایدی یاهو رو بزارید برام با تشکر
با عرض سلام و ادب
پشتیبانی از طریق "یاهو" موجود نیست.. شماره تماس شرکت روزانه در خدمت شما هست. بخش تیکتینگ هم به صورت 24 ساعته.
ماه اول 10000 تومان محاسبه میشه. 2 ماه بعد هم به صورت عادی میشه ماهیانه 25000 تومان که میتونیم به شما 10 درصد تخفیف بدیم روی این 2 ماه. یعنی هزینه ی کلی سرویستون میشه:
10000 + (2*25000 - 10%) = 55000 تومان برای 3 ماه.
در صورتی که تمایل داشتید برای خرید ، سفارش سرویس رو ثبت کردید پس از ثبت سفارش با بخش فروش سرور مجازی تماس بگیرید تا تخفیفات اعمال بشه و سرویستون قابل تحویل بشه.
موفق باشید
سلام
ایت تخفیف ها همیشگی هست یا برای ماه اول ؟؟
با سلام. باید خدمت تمام دوستان بگم که این شرکت یعنی شرکت تدبیر سرور در همه ی موارد بسیار عالی عمل میکنند و مثل خیلی از سرور فروش ها که قبل از خرید با دروغ مشتری خودشون رو خام میکنند نیستند! از پشتیبانی 24 ساعته این شرکت که لحظه به لحظه جوابگو هستند گرفته تا کیفیت سرورشون! من 15 روز هستش از این شرکت سرور 512 خریداری کردم تا همین الان حتی 5 دقیقه هم سرور ایشون برای من مشکل ساز نبود و هیچ مشکلی از هز نظر نداشتم! من پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید سرور مجازی با قیمت بسیار مناسب و کیفیت بسیار بالا رو دارید شک نکنید تدبیر سرور بهترین انتخاب شماست!!! خوشحالم که میبینم وجود دارن کسانی که واقعا برای مردم ارزش قائل هستند..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)