کیفیت و سرویس دهی هتزنر مطلوب است، تنها بدی که شاید این دیتاسنتر داشته باشد این است که پشتیبانی نرم افزاری ندارد و اینکار باید توسط جایی که سرور را تهیه کردید انجام شود.
کیفیت و سرویس دهی هتزنر مطلوب است، تنها بدی که شاید این دیتاسنتر داشته باشد این است که پشتیبانی نرم افزاری ندارد و اینکار باید توسط جایی که سرور را تهیه کردید انجام شود.
دوستان برای لیچر چطور هست هتزنر؟
بعد میشه مثلا درخواست افزایش رم بدیم؟ مثلا بگیم به سرور xs13 چند گیگ رم اضافه کنه؟
پشتیبانیش چطور هست؟ من الان یک ایمیل ردم بهشون راجع به خرید، ولی هنوز بعد از چند روز جواب ندادن!
واقعیت من که تقریبا پشیمون شدم از اینکه به هتزنر اومدم
نتورکش از روزی که دوتا سرور در دو تا رنج آی پی مختلفش گرفتیم بگیر نگیر زیاد داره
یه ساعت سرعت باز شدن سایت ها خوبه
یه ساعت پایین یه ساعت هم کلا gateway error
میده
برای خیلی از مشتریها حتی خودمان
نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارند؟
مهندس گرامی من خورده ای از شما نگرفتم و یک سرور از شما و یک سرور هم از دوست دیگری گرفتم.
ضمنا ما نزدیک به 2000 سایت داریم هاست میکنیم که میشند تقریبا 2000 مشتری
که در طول روز چندین ایمیل یا تماس داریم که کند باز شدن یا باز نشدن یا خطای گیتوی و اینحالت رو گزارش میدن و خورده میگیرند
حالا یا نتورک هتزنر ضعیف هست یا هم که نتورک ایران به سمت هتزنر مشکل داره
در کل به نظرم هیچ دیتاسنتری به اندازه دیتاسنترهای امریکایی و کانادایی در اروپا کیفیت لازم رو ندارند
اطلاعی نداشتم شما مشتری ما هستید. چون اطلاعات کاربری wht رو ذخیره نکردم. لطفا از طریق ایمیل در ارتباط باشید ببینم کاری میشه کرد برای حل این مشکل یا نهمهندس گرامی من خورده ای از شما نگرفتم و یک سرور از شما و یک سرور هم از دوست دیگری گرفتم.
ضمنا ما نزدیک به 2000 سایت داریم هاست میکنیم که میشند تقریبا 2000 مشتری
که در طول روز چندین ایمیل یا تماس داریم که کند باز شدن یا باز نشدن یا خطای گیتوی و اینحالت رو گزارش میدن و خورده میگیرند
حالا یا نتورک هتزنر ضعیف هست یا هم که نتورک ایران به سمت هتزنر مشکل داره
در کل به نظرم هیچ دیتاسنتری به اندازه دیتاسنترهای امریکایی و کانادایی در اروپا کیفیت لازم رو ندارند
دوستان
من فایل های فیلم و سریالم که شامل کپی رایت میشه رو میتونم رو سروراشون قرار بدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)