آقا رحمان به ما یا یه سرور میدی یا 10 نفر رو باخودم میارم.کدوم رو انتخاب می کنی؟
آقا رحمان به ما یا یه سرور میدی یا 10 نفر رو باخودم میارم.کدوم رو انتخاب می کنی؟
سلامامسال من هم حضور دارم تو نمايشگاه تو بخش سخت افزار
شماره سالن و غرفه را اگر مشکلی نیست اعلام کنید تا مزاحمتون بشیم
آقایون من موردی رو اطلاع رسانی کنم :دی....
غرفه شرکت پرند فروش مستقیم ندارد...صرفا اطلاع رسانی در مود محصولات و پاسخ گویی به سوالات است :دی.... (شاید کاتالوگ بدیم :p)
فروش رو نماینده فروش ها در غرفه های دیگه انجام میدن. !محمد از فرزاد چیزی عایدمون نمیشه , همون کاتالوگ هم بدن کافیه , هرچند که کپی هم باشه مشکلی نیستاشکال نداره! شما دستتون تو کاره یه دونه همکاری بهتون مجانی میدن! اونو بدی من دعات میکنم
کپی هم باشه قبوله!
رحمان بچه ها گرسنشونه ! میخوای خشکه حساب کن × اینطوری بهتره ها ....به صرفه تره! ما که 10 نفری هستیم :دی پول همرات به اندازه کافی بیارحالا چرا همه 10 نفر , 10 نفر میخوان بیانآقا رحمان به ما یا یه سرور میدی یا 10 نفر رو باخودم میارم.کدوم رو انتخاب می کنی؟
یکی , دو نفره بیاین که تو شلوغی نمایشگاه گم نشید
با این اوضاع در آمد یک روز شرکت را باید بزاریم فقط واسه ناهار دوستان
ولی خارج از شوخی هرکسی آمد قدمش روی چشم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
درآمدش که بالاست
منتها ناهار همه تو پیچش هستند!
ناگهان رحمان ساعت 2 غیب میشه!
=-=-=-=-
رحمان یک ددیکیت بگیر جای ناهار هر کس که اومد یه وی پی اس مفتکی بده اینطوری با توجه به حجم دوستان ارزون تر درمیاد ماه بعد هم که پولش در اومده :دی(پیشنهاد تبلیغاتی اقتصادی توپیه ها روش فکرکن)
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
به به! عمو محسن :دی بوی شام میاد! به به شام چی دارین؟!(شب شام مهمونتم منتظر باش)
اون چند نفر واسه حال گیری یکیش که سربازیه! اگر میاد هماهنگ کن یه میتینگ با پروفسور بزارم lol
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
آقا نمیشه که رحمان بنده خدا همه چی رو دوشش باشه!هرکی یه چیزی بیاره تبادل کالا به کالا کنید اونجا!
محسن که با شد پانل پیامک رو بیاره،رحمان ناهار و وی دی اس،بچه های دیگه هم بگن چی میران هر کدوم
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
اسم تاپیک رو عوض کنین بزارین خاطرات رحمان و نمایشگاه :دی
itjavani: محمد جان شما نمایشگاه نیستی؟
دوستان اینقدر میپرسن شماره غرفه مگه همون اول دم در لیست غرفه ها رو با شمارشون نمیدن؟
در تایید حرف دوستان ، تمامی کسانی که در نمایشگاه زیارت بشن یک پنل پیامک رایگان اهدا میشه
کاملا جدی گفته شد...
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
سلام اقای mohsen1
ما شمارو تو کدوم طرف نمایشگاه زیارت کنیم برای تحویل پنل![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)