سلام. 1500 دلار پرداخت داریم ! چطوری میتونید کمک کنید. دلاری چند ؟
سلام. 1500 دلار پرداخت داریم ! چطوری میتونید کمک کنید. دلاری چند ؟
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
1. این کارتها بی نام و آدرس هستند درسته ؟ با هر نام و آدرسی می شه استفاده کرد ؟
2. در صورتی که فروشنده مبلغی رو به کارت برگشت بزنه امکانش هست ؟
3. سفارش بدم الان کی می اد به دستم ؟
ممنون
1- بی نام و آدرس هست / اما محل خرید از رویال بانک آذربایجان هست. (برای این کارتها در چند مورد پس از پرداخت از ما پاسپورت هم درخواست کرده اند که اون به عهده خود شماست )
2- فقط ریفاند امکان پذیر هست.
3- 4 روز کاری میلادی. | فقط اسکن کارت رو برای شما خواهیم فرستاد
ارادتمندم
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
سلام . نرخ امروز دلار و یورو رو میفرمائید؟
اینجا بیشتر شنونده هستم
سرعت و کیفیت کار ایشون تایید می شه (حتی ساعت 2..40 نیمه شب)
سلام
دوست من از ایشون خرید کردم کاشون عالی بود من کارم عجله ای بود ساعت 3:40 دقیقه نصف شب هم کار من رو اه انداختن.
خیلی ازشون ممنونم
دوستان به دلیل مشغله کاری نتونستم در مورد PayPal پست اختصاصی بزنم اما تا فردا شب همین پست رو ادیت میکنم.
پرداخت های PayPal به صورت غیر مستقیم انجام میشه فعلا. از مبدا آذربایجان. برای پرداخت ها باید تا ساعت 12 همان روز هزینه واریز بشه.
سلام
آقای مهندس ف الان میشه نرخ ویزای گیفت 200 دلاری را بگید؟ کلا چند تومان. در ضمن برای نرخ های بالا مثلا 10000 دلار چطوره وضعیت.البته دلار به صورت دستی یا ویزا کارت دریافت بشه. هزینه ارسال ویزا کارت به ایران رو هم بگید.
سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)