Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
پیشنهاد دوستانه : برای وی ÷ی ان طرف ورلد استریم نرید که یکی از دوستان جریمه ی تپلی گرفته بودن ( مصرف پهنای باند اضافه! ) در کل 10 ترا باید برای سرور های معمولیش میتونید داشته باشید که خیلی کمه !
از دوستان طرف بحث که نه دعوا . یکی شون بزرگی نشون نداد و کوتاه بیاد که این تاپیک هم به فنا نره .
به دوستمون پیشنهاد می دم چندین سرور میکروتیک از چند کشور مختلف بگیره
و با IBSng مولتی شون کنه و می بینه که به راحتی یوزر ها گردشی می شن و مشکلش هم با کمترین هزینه ( زیر 100 تومن 9 حل میشه . )
من دقیقا این کار رو برا یه کاربرام انجام دادم الان 5 سرور میکروتیک ازم داره که توسط آی بی اس مدیریت می شن و هر کدوم تعداد یوزر انلاینش بین 45 تا 60 کاربر هست ( جمعا در حدود 300 کاربر آنلاین )
تا حالا هم مشکلی نداشته !
یه پیشنهاد صادقانه : کلا طرف nttac و ویندوز برا چیز پی ان نرین .
هر موقع از nttac بکشی بیرون منفعته
ویندوز مشکلات زیادی داره که اصلا نباید ازش استفاده کرد. این که شما می گید سرور من stable نیست دلیلش ویندوز بودنه. شما اگه میکروتیک داشتی با همون vps هم مشکلت حل می شد.
مصرف منابع ویندوز به شدت بالاست. رم - سی پی یو و مخصوصا هارد.
من به یوزرهایی که ازم ویندوز می خوان پیشنهاد میکروتیک می کنم با کلی تخفیف! چون هم به نفع منه که منابع سرورم کم مصرف بشه و هم به نفع مشتری که فکر می کنه تو دنیا فقط ویندوزه
بعضی موقع ها همکاران اشتباه بزرگی می کنند و ویندوز روی رم ۱۲۸ یا ۲۵۶ می دن که واقعا خطرناکه. چون ویندوز کمبود رم رو با هارد جبران می کنه و فاتحه هارد سرور خونده می شه.
سلام به دوستان
ممنون برای جواب ها
من یک vps لینوکس هم دارم
امکان نصب میکروتیک هست روش ؟
خودم می تونم با خوندن doc نصب کنم ؟ یا سخته ؟
کسی اینجا نصب کنه چقدر میگیره ؟
سلام
خیر امکان نصب میکروتیک نیست... میکروتیک خودش یک سیستم عامل هست! باید مدیر سرور اصلی با OS Reload براتون نصب کنه.
نصبش خیر سخت نیست... کانفیگش کمی دردسر هست...
سرور اختصاصی مال خودتون هست؟ اگه آره مجازی ساز روش نصب هست؟
من یک vps لینوکس دارم ، نه یک سرور اختصاصی
چون nttac درست سرویس نمیده، دنبال یگ جایگزین هستم
شما سرور اختصاصی برای میکروتیک کجارو پیشنهاد میدید ؟ و چرا ؟
میشه برای گرفتن سرویس بهتر فقط میکروتیک رو روی سرور اختصاصی نصب کرد ؟
سلام
پس با این تفاسیر امکان نصب میکروتیک رو ندارید...
هرکجا که بتونید سرویس بگیرید خوب هست! فقط باید به پورت سرور و پهنای باند توجه کنید! چون میکروتیک اصلا مصرف منابع نداره همونطور که علیرضا جان گفت! یعنی شما حتی با 1000 یوزر آنلاین هم فقط نزدیک به 30 الی 50 مگابایت رم استفاده میکنید با میکروتیک!
پیشنهاد میکنم خودتون مستقیم سرور اختصاصی نگیرید چون شاید مدیریتش براتون سخت باشه! افت سرعتی که داشتید مسلما در میکروتیک برطرف میشه!
اگه سرور اختصاصی بگیرم ، دوستان میکروتیک رو کانفیگ می کنند ؟ چقدر میشه ؟ دانشجوئی حساب کنید
دوستان پاسخ نمیدن ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)