-
July 17th, 2011, 17:37
پاسخ : ماژول فروش اکانت اینترنت برای whmcs
سلام.من پرداخت کردم دیشب.ممنون میشم اگه ماژول رو بدین.
-
-
July 17th, 2011 17:37
# ADS
-
July 17th, 2011, 17:45
سلام دوست عزیز این ماژول کاره خیلی خوبیه اما یه مشکلی داره اینه که ورودیه اکسل نداره.
برا مدیر سایت سخته که بخواد 300-400 تا ip-user-pass رو دستی بده به برنامه من خودم از افرادی هستم که دنبال اینم که ibsng رو به whmcs نصب کنم و اتومات یوزر بسازه و بد دست مشتری بدون هیچگونه دخالتی البته فکر میکنم ماژولش رو فرا سو زده ولی کار نکردم باهاش در هر حال اگه مشگل ورودیه این ماژول حل بشه ماژول خوبیه و فکر میکنم که فراسوداره همینو 50 میده.
-
-
July 17th, 2011, 18:05
عضو انجمن
دوست عزیز کار جالبیه ، فقط یه پیشنهاد اگه کاری کنید که یوزر خودش یوزر پسورد و سرورشو انتخاب کنه خیلی بهتر می شد مثلا طرف 4 تا سرور از کشور های مختلف داره یوزر مطابق میلش اون کشور رو انتخاب کنه و آی پی هم به طور پیشفرض زیر اون سرور بیاد خیلی خوب می شه
در ضمن به نظر بنده بهترین کار برای این کار (البته اگه به این صورت آفلاین باشه) استفاده از اسکریپت خرید شارژ هست هم خیلی ساده هست هم از نظر ظاهری خیلی بهتر از این ولی اگه به صورت آنلاین صورت بگیره به اون صورت که گفتم کاربردش نمایان می شه
-
-
July 18th, 2011, 02:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
razavihost
سلام.من پرداخت کردم دیشب.ممنون میشم اگه ماژول رو بدین.
سلام.
عذر میخام بابت تاخیر - تعطیلات بود ما شرمنده شدیم.
صبح براتون ارسال میشه
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

نوشته اصلی توسط
langarneshin
سلام دوست عزیز این ماژول کاره خیلی خوبیه اما یه مشکلی داره اینه که ورودیه اکسل نداره.
برا مدیر سایت سخته که بخواد 300-400 تا ip-user-pass رو دستی بده به برنامه من خودم از افرادی هستم که دنبال اینم که ibsng رو به whmcs نصب کنم و اتومات یوزر بسازه و بد دست مشتری بدون هیچگونه دخالتی البته فکر میکنم ماژولش رو فرا سو زده ولی کار نکردم باهاش در هر حال اگه مشگل ورودیه این ماژول حل بشه ماژول خوبیه و فکر میکنم که فراسوداره همینو 50 میده.
تو ورژن جدید حتماً این مورد لحاظ میشه !
ممنون
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------

نوشته اصلی توسط
amiry
دوست عزیز کار جالبیه ، فقط یه پیشنهاد اگه کاری کنید که یوزر خودش یوزر پسورد و سرورشو انتخاب کنه خیلی بهتر می شد مثلا طرف 4 تا سرور از کشور های مختلف داره یوزر مطابق میلش اون کشور رو انتخاب کنه و آی پی هم به طور پیشفرض زیر اون سرور بیاد خیلی خوب می شه
در ضمن به نظر بنده بهترین کار برای این کار (البته اگه به این صورت آفلاین باشه) استفاده از اسکریپت خرید شارژ هست هم خیلی ساده هست هم از نظر ظاهری خیلی بهتر از این ولی اگه به صورت آنلاین صورت بگیره به اون صورت که گفتم کاربردش نمایان می شه
امکان انتخاب سرور وجود دارد.
امکان ایمپورت هم در ورژن جدید لحاظ میشه
ممنون
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

نوشته اصلی توسط
atilnic
به به!!!
ماژول های ملت و ثبت فیش ما کار نکرد از فراسو گرفتیم.
شرمنده البته اینجا مشتری میپرونیم
پول ما هم که پس ندادی و ...
خلاصه به هر حال این اینطوری هست؟کار نمکینه؟البته توجه کنید کار می کنند اما بعدا میبینید مشکل داره
و ... خلاصه میبینید اشتباهی و ...
با تشکر
به به ! قرار بود بیاید با تیم وصل بشید تا ماژول ها رو ببینید کار میکنه ! رفتید و خبری نشد !!!
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
-
July 18th, 2011, 08:15
این ماژول ایرانیان سرور تائید میشه
خوب کار میکنه
-
-
July 18th, 2011, 12:15
عضو جدید
ورژن جدید کی اماده میشه؟
اگه ما این ورژن رو بگیریم و ورزن جدید بیاد باید هزینه ی آپدیت هم بدیم؟
-
-
August 24th, 2011, 12:15
عضو انجمن
من ایمیل زدم
منتظر پاسخ...
-
-
August 27th, 2011, 13:23
عضو انجمن
آیا دسته بندی محصول داره ؟
-
-
August 30th, 2011, 12:05
من که خریدم مشکل داره واسه من.
کی داره استفاده میکنه بدون مشکل؟
-
-
August 30th, 2011, 15:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irmpmn
آیا دسته بندی محصول داره ؟
بله
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

نوشته اصلی توسط
razavihost
من که خریدم مشکل داره واسه من.
کی داره استفاده میکنه بدون مشکل؟
چه مشکلی - ایمیل بزنید به info@iranianserver.net
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-