مرسی از راهنماییتون
دوستان خواهشا قبل از اینکه پست بدید و نقل قول بگیرید یه نگاه به تاریخ ارسال پست ها بکنید .... من یه مشکل کوچیک داشتم که به لطف یکی از دوستان حل شد ولی بعدش 3 صفحه این تاپیک بحث الکی داشت ...
مرسی از راهنماییتون
دوستان خواهشا قبل از اینکه پست بدید و نقل قول بگیرید یه نگاه به تاریخ ارسال پست ها بکنید .... من یه مشکل کوچیک داشتم که به لطف یکی از دوستان حل شد ولی بعدش 3 صفحه این تاپیک بحث الکی داشت ...
با دروود
اگر ممکن است درباره این رخنه پذیری بیشتر روشنگری بفرمایید.
با سپاس
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
یک سری نکات که زیاد به نظر مهم نیست ولی اگه رعایت نشه . . .
مثلا :
1. اگه در هنگام ورود به ادمین تعیین کنید اگه مثلا 3 بار پسورد را اشتباه وارد کنید 10 دقیقه اجازه ی ورود نداشته باشید .
2. اگه یوزر یا پسورد را هنگام ورود اشتباه وارد میکنید خودش نگه کدومش غلط هست .
3. پسوردی را که برای ورود استفاده میکنید از عدد و حروف باشه و از 8 کاراکتر بیشتر حتما این کار را بکنید .
4. مواظب بعضی از portهایی که باز میگذارید باشید .
5. و . . .
دوستان چرا وقتی سیسکو به این خوبی هست ازاین ibsng استفاده میکنید ؟
آقایون الان مشلک تو این بخش چیه ؟
بیگن حلش کنم بره بابا
پس اون آموزش تصویری که گفتین میزارین چی شد
با سلام"
دوستانی که میخوان آموزش ببینن با من در ارتباط باشن من خودم دو ساله ibsng دارم" پیغام خصوصی ندید من کم به این انجمن میام
تلفن: 09365693023 آرمین
آی دی: کلیک کنید
ایمیل: arminhc@yahoo.co.uk
ویرایش توسط arminkit1 : September 28th, 2011 در ساعت 18:56
اگر مشكلي يا سوالي در اين سرور دارين به اين آيدي پي ام بديد k.blog321@yahoo.com
من طراح اين سرور هستم اگه كسي مي خواد من مي فروشم با قيمت مناسب
سرعتش ديگه تعريفي نداره خودتان ميدونيد چه سرعتي داره اگر مشكل در ساخت يوزر پسورد ساكس يا وي پي ان داريد با اين آيدي كه من نهادم پي ام بديد در خدمتم![]()
کتاب الکترونیکی آموزش کار با نرم افزار ibsng
دانلود
اينم يه آموزش هست شايد بدردتون بخوره.
IBSng_Document_Ver4 دانلود ● آپلود سنتر عكس و فايل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)