با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
قبل از هر توضیحی خدمت همه عرض کنم که با مدیریت سایت (( Vahid )) هماهنگ کردم و بعد تاپیک را ایجاد کردم تا باز مشکلات و سوء تفاهمی پیش نیاد و یا مدیران دیگر تاپیک را حذف نکنند
خوب بریم سراصل مطلب
همینطور که میدونید محسن حشتی عزیز مدتی باز به غیبت صغری رفته و دردسترس نیست
گوشیشون هم خاموش هست و کسی هم از ایشون خبر نداره
متاسفانه سرورهای ما هم در پنل ایشون بوده حتی همین جدید که خرید کردیم و تاپیکی که چندی پیش برای خرید از نت دایرکت ایجاد کردیم
بنده نسبت به شناختی که از ایشون داشتم با خود محسن واسه خرید سرور جدید هماهنگ کردم
و گفتیم که در پنل خودشون باشه و ما نیازی به پنل نداریم , چون به اندازیه کافی به ایشون اعتماد داشتیم و داریم ولی به هر دلیل در حال حاضر نیستن و ما با مشکل روبرو شدیم
به هر دلیلی متاسفانه ایشون پیداشون نشده بعد از گذشت 24 روز و ما هم طبق اون دو شماره ای که از ایشون داشتیم (( یک عدد همراه و یک عدد ثابت )) نتونستیم ایشون را پیدا کنیم
چون سرورهای ما در پنل ایشون بود و ایشون هم حضور ندارند که تمدید کنند و ... اونها غیرفعال شدن
نمی دونم این چه بدبختی هست که در ابتدای سال 90 گریبانگیر ما شده ولی بعد از بدقولی هایی که به ما کردن و قرار بوده ای پی های سرور جدید خریداری شده را حدود 20 روز پیش بدن و ... که هنوز تحویل ندادن در آخرین مورد سرورها کلاً قطع شد
هرچند که ما هیچ کوتاهی برای کمک به ایشون و دیگران تا به امروز نکردیم و برای مثال ؛ رایگان پشتیبانی کاربرانشون را انجام دادیم و یا مدارک ثبتی شرکت را در اختیارشون قرار دادیم که عضو Ripe بشن و بتونن IP های مورد نیاز خودشون را تامین کنند و ....
خوب بگذریم این تاپیک به این دلیل ایجاد نشده که بگیم حشمتی کجاست و ....
به این دلیل ایجاد شده که سایت اصلی ما هم نیز در دسترس نیست و کاربران ما نیز اطلاع داشته باشند دلیل قطع شدن سرورها چه چیزی هست
از این رو با امین عزیز مدیر سایت :
NETDirect
صحبت کردیم و درخواست خرید سرور جدید از ایشون دادیم که ایشون هم هنوز پاسخی به ما ندادند و ما همچنان منتظر ایشون هستیم
از طرفی از دیروز داریم با نت دایرکت ایمیل بازی میکنیم و پشتیبانیشون اعلام کرده که چون سرور در پنل ایشون ثبت شده ما نمی تونیم به شما کمکی بکنیم
هرچند که یک سرور دیگه داریم و مشخصات اون پنل را براشون ارسال کردم که متوجه بشن دروغی در کار نیست و این سرور واقعاً متعلق به ما هست و حتی مدارک ثبتی شرکت را نیز براشون ارسال کردم که اطمینان آنها را بیشتر جلب کنم که شاید سرور را به پنل ما یا امین عزیز انتقال بدن و هزینه ای تقدیمشون کنیم ولی هیچ فایده ای نداشت و اعلام کردن که تنها مشخصات و اطلاعات مربوط به ایشون میشه و هیچ کمکی به ما نمی تونن بکنن
خوب دیگه دوستان ما باید چه راهی را می رفتیم که نرفتیم ؟؟
دیگه به نظرت شما میشه آدم به همکاران خودش هم اعتماد کنه برای خرید و ... ؟؟
در انتها به کاربرانی که از ما سرورمجازی خرید کرده بودند و هم اکنون سرویسشون قطع شده است اعلام کنیم که این قطعی از اراده و توان ما نیز خارج بوده و تنها به خاطر عدم رعایت بعضی موارد از طرف شخص سومی ایجاد شده که به زودی سرور جدید خریداری میشه و به اون دسته از کاربرانی که سرویسهاشون قطع شده دوباره سرورهای مجازی تقدیم خواهد شد
خواهشاً مشتریان عزیز اندکی صبور باشند و فشار روحی به ما نیز وارد نکنند تا ما هم بتونیم زودتر سرور جدید را خریدای کنیم و سرویس های غیرفعال را هرچه سریعتر تحویل دهیم .
همچنین این را در انتها اضافه کنم که کاربران عزیز هر سوالی دارند به یکی از دو ایمیل زیر ایمیل ارسال کنند :
کد:
r_a_h_m_a_n_051@yahoo.com
binalud.net@gmail.com
با تشکر از وحید عزیز که اجازه ایجاد این تاپیک را جهت اطلاع رسانی دادند
موفق باشید