بنده با شما موافقم
برخی فکر می کنند با قل و زنجیر کردن اشخاص و تحقیر شخصیت اونها می تونه دلیلی بر کیفیت بالای خدمات دهنده باشه . این افکار ناشی از نگرش اشتباه هست . معمولا این طرز فکرها در جوامع بسته بیشتر رشد می کنن
باید در مقابل این طرز فکر خطرناک ایستاد .
این نوع طرز فکر می تونه به نوعی نگاه برده دارانه نسبت به مشتری و حتک حرمت نوامیس مردم و یا نقض حریم خصوصی افراد در فضای وب و خطرات امنیتی و کلی موارد دیگه منجر بشه
واقعا میشه با روش های دیگر نسبت به احراز هویت اقدام کرد . رمز دوم پویا این موارد رو هم بی دلیل می کنه . اما خواستن تمام مشخصات افراد یک رفتار غیر قابل دفاع و با نیات و اغراض ثانوی هست
ویرایش توسط unix_magnet : February 5th, 2020 در ساعت 01:46
متاسفانه من فیشینگ خوردم دوباره و جلو حسابم امروز بسته شد
تماس هم گرفتم گفتن باید بیای قم
البته اینبار از همه مشتریا مدارک گرفتیم
ولی پولایی که تو حساب مسدوده تا زمانی که دوباره باز کنیم دست و پامون رو میبنده
مدارک بگیرید تماما ، متاسفانه اینجا ایرانه و باید جواب قانون ضعیف وضع شده رو ما بدیم
پس این نشان از این هست که گرفتن مدارک باز هم مشکلی رو حل نکرده و شما فیشینگ خوردید
موضوع این هست که هر کسی مسول نگهداری کارت و مشخصات کارت و مشخصات بانکی خودش هست و چرا اصلا باید فروشنده پاسخ گو باشه ؟
مسولیت اون به خریدار بر می گرده که در نگهداری مشخصات دقت کافی رو به خرج نداده . اما این نشان از این می ده که حتی گرفتن مدارک هم باعث نشده فردی که خواسته دور بزنه نتونه .
نهادهای قانونی صرفا به خاطر اینکه در این موارد نمی تونن سریعا فرد خاطی رو دستگیر کنن فشار رو بر روی فروشنده وارد می کنن در حالی که کلا این اشتباه هست . فروشنده مسول مراقبت از کارت و مشخصات بانکی افراد نیست و یا حتی مسول بررسی اینکه خریدار در چه سایتی اقدام به وارد کردن مشخصات کارت بانکی هم نیست
البته در برخی موارد فروشنده ها خود اقدام به فیشینگ و ربودن اطلاعات کارت بانکی افراد می کنن که مجرم هستن و باید حساب بانکی اونها مسدود بشه
اما در مواردی که کارت شخصی ربوده میشه و یا شخص موارد ایمنی رو برای نگهداری رمز ها به کار نگرفته این ها مسولیتی رو متوجه فروشنده نمی کنه . در این حالت مراجع تصمیم گیرنده ضعیف عمل می کنند
در هر دو صورت میبینم که حریم خصوصی افراد نقض میشه بدون اینکه دستاوردی داشته باشه این کار
ویرایش توسط unix_magnet : February 5th, 2020 در ساعت 18:22
بله من بااینکه مدارک میگیرم ولی بازم فیشینگ خوردم
انشالله اخر هفته راهی قم هستم و بااینکه مدارک گرفتم بازم میترسم
چون مدارک جعلی هم میدن گاهی اوقات ، گاهی اوقات هم تا به فتا بفهمونی که بابا فیشینگ بوده و من کلاهبردار نیستم باید مثله سری قبل بنده سه روز بازداشت باشی
مورد اول اینه که اصلا نباید بترسی چون شما مقصر نیستی . و ۱۰۰ درصد مشکل شما حل خواهد شد پلیس فتا پس از ارایه مدارک می بایست خود نسبت به پیگیری و یافتن مجرم اقدام کنه .
این موضوع سر همه پیش امده منجمله بنده . البته بنده خیلی قاطع صحبت کردم و آخر سر افسر مربوطه با شرمساری و عذرخواهی از بنده موضوع رو تمام کرد .
برخی موارد مربوط به شما هست و برخی موارد مربوط به طرف مقابل
شما در صورتی که از طرف خودتون مشکلی نداشته باشید همیشه رفع اتهام خواهید شد .
اما این با گرفتن مدارک از جزیی ترین مسایل زندگی شخصی افراد قابل حل نیست . از طرفی شان و منزلت افراد در فضای اینترنت باید حفظ بشه
بسیاری با جمع اوری مدارک مختلف می تونن با سو استفاده از اونها اقداماتی بکنن و این خطر بیشتری از حالت قبلی داره
ویرایش توسط unix_magnet : February 5th, 2020 در ساعت 18:53
ببینید اولا مسئله فیشینگ با رمز پویا کامل حل میشه و دیگه نیاز زیادی به حتی کارت شناسائی نیست
دوما من تا حالا با دو نوع افسر طرف شدن
یکی یک افسر خبره که به راحتی مسئله رو فهمید و تبرئه شدم
دفعه دوم با یک افسر پسر شهید که بخاطر در جه پدر بزرگوارشون گذاشته بودنشون توی این پست و پدر من رو در اوردن و اخر هم با سند آزاد شدم چون اصلا نمیدونست فیشینگ چیه ، شخصی که خداشاهده جلو خودم به چندنفر میگفت آپ و ۷۸۰ کلاهبردارن و درگاهاشون فیشینگه
در مورد دومی گرفتن مدارک که سهله ، آوردن خود طرف هم بهت کمکی نمیکنه و باز هم باید تقاص پس بدی
امیدوارم سریعتر رمز پویا فعال بشه وگرنه بنده به شخصی از دنیای وب کنار میکشم چون حوصله سر و کله زدن با بعضی افراد رو ندارم
- - - Updated - - -
درسته بعضی همکاران دارن کمی زیاده روی میکنن و سلفی با کارت بانکی دیگه ...
اما گرفتن تصویر از کارت ملی بنظر من اشتباه نیست و سرویس دهنده حق داره کاربرش رو بشناسه
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
نیازی به این کارها نیست . رمز دوم پویا بهانه ها رو از برخی فروشنده ها میگیره و گرفتن وقت رو از برخی فروشنده ها برطرف می کنه و باعث میشه خریدار هم خرید رو با اراده خودش انجام داده باشه
اما باز هم اگر میبینید که شرایط رو براتون سخت می کنن و در کل براتون ایجاد مزاحمت می کنن می تونید به طور کلی دریافت مبالغ به ریال رو کنسل کنید و صرفا پرداخت از طریق وب مانی رو در دستور کار انجام بدید
البته این یک پیشنهاد بود . چون بسیاری از ما فروشنده ها افرادی هستیم که تحصیلات آکادمیک رو گذروندیم و هیچ موقع حاضر به ناراحت کردن خریدارها نیستیم و معمولا اشخاصی که در کار آی تی هستن انسانهای شریف و با خانواده ای هستن و از طرفی عده بسیار کمی از فروشنده ها هستن ( که بنده به عینه دیدم ) که دارن اطلاعات افراد رو میگیرن به قصد سو استفاده
پس بنابراین یا مجریان امر شرایط رو محیا می کنن ( که با امدن رمز پویا تا حدودی محیا شده ) و یا خود ما باید دست به تغییراتی در دریافت مبالغ بکنیم تا اینکه راحت و ریلکس به کارمون ادامه بدیم
چون قرار نیست شمای عزیز و یا بنده یا هزاران فرد دیگه که دارن از راه آی تی امرار معاش می کنن و یک عمر در این راه تحصیل کردن به خاطر نادانی یک عده کارشون رو ول بکنن و بی کار بمونن
اما به هر حال باید شان و منزلت افراد به عنوان خریدار باید حفظ بشه . چون خود ما گاهی در نقش خریدار هم هستیم و این رویه بسیار زننده و زشت و دور از رفتار انسانی هست و با امدن رمز پویا بی مورد . علل خصوص وقتی برخی تمام مدارک هویتی یک شخص رو میگیرن و نمیتونه درست باشه
ویرایش توسط unix_magnet : February 7th, 2020 در ساعت 14:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)