بنده تمایلی برای ارائه مدارک و استفاده از سرویس ندارم
شما باید قبل ارائه سرویس میگفتید این موضوع رو
به هر حال شماره کارت در تیکت ارسال شد لطفا پول رو برگشت بزنید
بنده تمایلی برای ارائه مدارک و استفاده از سرویس ندارم
شما باید قبل ارائه سرویس میگفتید این موضوع رو
به هر حال شماره کارت در تیکت ارسال شد لطفا پول رو برگشت بزنید
مشکل از سمت فروشنده نیست, مشکل از " دیتاسنتره و .. " قوانین لحظه ای در حال تغییرن ... سرویس دهنده ها و فروشنده ها مجبورن تابع باشن وگرنه چیزی جز نابودی کسب و کار و از نون خوردن افتادن گیرشون نمیاد..
باور کن هیج کدوم ته دلشون راضی به این شرایط نیست.
دوست عزیز من از شما سرویس خریدم یه ای پی و پسورد دادید که هیچ وقت فعال نشد امروز تیکت زدید با این شرایط سرویس فعال میشه اینو چرا قبل از ارائه سرویس نگفتید که ما حق انتخاب داشته باشیم تیکت زدم لطفا پول من را عودت بدید پولی گرفتید و در قبالش هیچ سرویسی ارائه نکردید
این شرایط را برای ماهم بوجود آوردند و ماهم تابع هستیم ارسال یک تعهد نامه در صورتی که مطمئن هستید مصرف معمولی دارید کار پیچیده ای نیست
سرویس که تحویلتون شده فقط دیتاسنتر آیپی هارو بسته و در قبالش تعهد نامه استفاده صحیح از ما خواسته مدارک هم پیش ما میمونه تا زمانی که مشکلی پیش نیاد به کسی داده نمیشه
لطفا هر موردی هست تیکت بزنید در خدمتیم
فن آوران ﺳﻣﺎوات ﭘردازش ﭘوﯾﺎ (فراویر) - ثبت 367735
دفتر : ۰۲۱۲۸۴۲۵۱۷۷ -تماس فوری + واتس آپ : 09124356285
دیتاسنتر بیخود کرده آی پی ها رو بسته بدون امکان برگشت هزینه
هزینه ای که ما به شما دادیم و شما به دیتاسنتر دادید رو ازشون بگیرید اگر میخوان این جوری مسخره بازی دربیارن
برای شما هم الان قطعه؟
برای من از پنج شنبه بامدادش قطع شد که فراویر هم انگار نه انگار عوض این که به اون *** ها تو آسیاتک بگه باید هزینه رو پس بدن فقط میگن چیزی نیست و یه تعهد نامه هست و از این حرفا
من میدونم دست فراویر نیست و آسیاتک این بازی رو دراورده ولی حداقل کاری که این شرکت میتونست بکنه این بود که یه حرکتی انجام بدن که آسیاتک پولا رو نخوره یه آبم روش سواستفاده از شرایط موجود
جهت اطلاع دوستان
تمامی افرادی که مدارک ارسال کردن سرویسشون بدون مشکل برقرار هست
افرادی هم که هنوز سرویس تحویل نگرفته بودن و از ابتدا گفتن میخوان سرویس های غیر مجاز نصب کنن تیکت دادند و مبالغ عودت داده شد
تشکر از تمامی مشتریانی که وفاداری خود را به فراویر اثبات کردند انشالله میزبان خوبی برای همه شما عزیزان خواهیم بود
سلام. من یه وی پی اس لینوکسی میخوام چطور میتونم الان سفارش بدم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)