-
February 17th, 2011, 23:17
عضو دائم
پاسخ : لپ تاپ دل یا اچ پی ؟

نوشته اصلی توسط
CANOR
من Dell رو پیشنهاد میکنم
البته از سری inspiron اطلاعی ندارم چون استفاده نکردم، ولی خودم 2 سال و نیمه vostro 1500 دارم و آخ نگفته، فقط 3-4 ماهه باطریش زود خالی میشه که اون هم بعد از 2 سال طبیعی هست و باید عوض بشه.
به جرات میتونم بگم سری وسترو یکی از قدرتمندترین سریهای دل هست. من با این لپ تاپ هر کاری بگی کردم، از بازی های سنگین مثل Assasins creed و GTA تا کارهای گرافیکی و فوتوشاپ و طراحی و ...
اگر بگم در این 2 سال و نیم، 2 سال این لپ تاپ روشن بوده دروغ نگفتم، گاهی اوقات پیش اومده 4 روز پشت سر هم روشن بوده
در بدترین شرایط 12 ساعت در روز روشن هست
توی خرید لپتاپ اینکه چند سال پیش چی گرفتید و آخ نگفته ایده ی جالبی برای خرید نیست چون هر سال ممکنه مدیر تولید عوض بشه یا ایده ها عوض بشه کما اینکه لپ تاپ های DELL اینجوری شده
بیشتر سیاستشون رو روی ظاهر گذاشتند تا کیفیت
من دو هفته پیش IBM LEnovo Y560 گرفتم عالیه
با وجود core i7 بودن اصلا داغ نمی کنه و صدای فن هم نداره
بلندگو های GBL
بسیار قیمت مناسب
کیفیت عالی
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2011 23:17
# ADS
-
February 18th, 2011, 01:46
عضو انجمن
دل یه 1 سال پیش براش مشکل پیش اومد کیفیتش اومد پایین اما الان دوباره درست شده من هم دل داشتم هم اچ پی از هر دو راضیم اما دل از نظر طراحی خیلی ضعیفه با این حال فکر می کنم جفتش خوبه
-
-
February 18th, 2011, 14:49
عضو انجمن
توی خرید لپتاپ اینکه چند سال پیش چی گرفتید و آخ نگفته ایده ی جالبی برای خرید نیست چون هر سال ممکنه مدیر تولید عوض بشه یا ایده ها عوض بشه کما اینکه لپ تاپ های DELL اینجوری شده
بیشتر سیاستشون رو روی ظاهر گذاشتند تا کیفیت
من دو هفته پیش IBM LEnovo Y560 گرفتم عالیه
با وجود core i7 بودن اصلا داغ نمی کنه و صدای فن هم نداره
بلندگو های GBL
بسیار قیمت مناسب
کیفیت عالی
چند گرفتی دوست من؟
با این حساب من اچ پی یا ایسوز میگیرم...
حالا مشخصاتش چی باشه؟ من زیاد وارد نیستم..اما منظروم رم و گرافیک و سی پیو و ... چیزایی که لپ تاپ باید داشته باشه...
آخرین مدل ها و قیمت حدودی رو بگین...نوع لپ تاپ و مدلش حل شده...یا اچ پی یا ایسوز...اما امکاناتش و سخت افزار؟
-
-
February 18th, 2011, 23:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
om!d-D
چند گرفتی دوست من؟
با این حساب من اچ پی یا ایسوز میگیرم...
حالا مشخصاتش چی باشه؟ من زیاد وارد نیستم..اما منظروم رم و گرافیک و سی پیو و ... چیزایی که لپ تاپ باید داشته باشه...
آخرین مدل ها و قیمت حدودی رو بگین...نوع لپ تاپ و مدلش حل شده...یا اچ پی یا ایسوز...اما امکاناتش و سخت افزار؟
حیطه کاریت چیه ؟ برای چی می خوای استفاده کنی ؟
مالی که نابودی آن تو را پند میدهد، از دست نرفته است.
--------------------------------------------------------------
بد گويي پشت سر ديگران آخرين كوشش ناتوان است.
----------------------------------------------------------
-
-
February 19th, 2011, 14:59
عضو انجمن
صبح تا شب یا اینترنت یا کارهای کوچیک با فوتوشاپ و از این جور چیزا...البته این دوستمون مثل خود ما توی اینترنت خوابیده...یعنی زیاد کار سنگین نداره
بالاترین مدلهای سخت افزاری و نم افزاری رو ارائه بدید.با توجه به بالاترین مدل و قیمت خودم تراز میکنم
-
-
February 23rd, 2011, 00:23
-