دوستان چند اموزش جدید امشب در این بخش قرار خواهد گرفت به علت مشغله بسیار زیاد فراموش کردم تاپیک را بروز کنم. عذر خواهی میکنم
دوستان چند اموزش جدید امشب در این بخش قرار خواهد گرفت به علت مشغله بسیار زیاد فراموش کردم تاپیک را بروز کنم. عذر خواهی میکنم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام
آقا نیما چی شد پس ادامه آموزش؟
ادامه نداره
طریقه فعال سازی سیستم API ثبت دامنه از resellerclub
برای این که شما بتوانید سیستتم خود را به resellerclub متصل کنید به صورتی که مشتریان بتوانند انلاین خرید کنند و دامنه ثبت کنند طبق مراحل زیر عمل کنید
ابتدا وارد مدریت ثبت کننده های دامنه شوید:
admin >>setup >> Domain Registrars
سپس از لیست کشویی گزینه resellerclub را انتخاب کنید :
ResellerID شماره شناسایی شما : برای یافتن این عدد به پنل مدریت دامنه های خود لاگین کنید سپس از بخش زیر این اعداد را جشتجو کنید
main domain panel >> setting >> personal information > primary profile
Username : ایمیل شما که با ان وارد مدریت دامنه ها میشوید
Password : کلمه عبور شما در سیستم مدریت دامنه ها
ParentID : اگر شما مستقیما از ریسلر کلاب سرویس گرفتید باید این عدد را 1 وارد کنید در غیر این صورت همانند ResellerID عمل کنید و از همان جا این عدد را پیدا کنید.
فکر کنم جدیدا باید آی پی سرور رو هم به ریسلرکلاب داد.درسته؟ نیاز ی به این کار هست؟
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
ادامه نداره دیگه این تایپک![]()
Telegram: mehdi_niromandan
کم کسی این کاری رو میکنه که شما انجام دادید واقعا ممنون
سلام دوستان من تمام تنظیماتی که گفته بودید رو انجام دادم اما با این ارور برخورد میکنم چه کنم ؟
Invalid TLD/Registration Period Supplied for Domain Registration
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)