ویرایش توسط m2n : December 24th, 2018 در ساعت 02:03
منم قبلا سرویس داشتم ازشون کلا نتونستم استفاده کنم قطع و وصلی داشت
با تاخیر و تقریبا بزور هزینه رو ازشون پس گرفتم
شگرد ایشون اینه که شما را عصبانی و تحریک کند و بعد هم مظلوم نمایی کند
قبلا هم گفتم ایشون خیالشون راحت
نکته دیگر هم اینه که شرکتهای دیگه که قیمت سرویس ها چند برابر سود آنچنانی براشون نداره . ایشون هزینه سرویس هایی که می فروشه چجوری جبران می کنه ؟؟؟
پول ما را هم همون اول خورد و پس نداد. البته خیلی جالب بعد از اون چند بار سرور عوض کرده و چقدر هزینه براش تحمیل شده. آخه مگه میشه پول مردم را بخوری و تاوانش ندی!!!
آقای کوچک زاده باشه شما فکر کن زرنگی!
یکی از مشکلات ما اینه که زود عصبانی میشیم.یکم صبر بعضی وقتا مشکل حل میشه.منم مثل شما سرویس گرفتم چند ماهه از ایشون وسرور و پشتیبانی خوب بود.تااینکه سرور مشکل پیدا کردو بخاطر تعداد سرویس بالایی که فروختن وپشتیبانی کم(2نفر)نتونستن سریع پاسخگو باشن ولی من صبر کردم تا امروز تماس گرفتن و مشکلات روحل کردن و وبه سررسید اضافه کردن.درمورد اطلاعات سرور هم هیچ چیز پاک نشده بود
درمورد قیمت هم بگم یکی دوست داره چندتا مشتری داشته باشه باسودبیشتر یکی سود کمتر ولی مشتری بیشتر
من از همین انجمن سرویس داشتم تا چند وقت پیش 3ماه 18تومنssdازفرانسه بعدشد 50تومن ولی به دلایل شخصی نتونستم تمدید کنم وبعد هم که زیاد گرون کردن3ماه بیش از100تومن
سرور هم نه اورسل بود نه سرعت پایین بیشتر اینایی که توانجمن مثل من دنبال سرور با کیفت خوب وقیمت پایین هستن وگرنه با قیمت بالاتر زیاده
Ashampoo_Snap_2018.12.20_15h20m11s_001_.png
ویرایش توسط mohammadreza1987 : December 20th, 2018 در ساعت 15:36
پشتیبانی ابری ذی در حد صفر هست
تازه اوکی شده هاست ما
اوکی بود که هیچ نبود اعلام می کنم
بنده ایشون رو میشناسم و با ایشون در تماس هستم . تیم کاملا حرفه ای همراه با سرویس های باکیفتی دارن در نظر بگیرید به عنوان همکار زیر تاپیک ایشون پست میزنم
که ایشون نه کلاهبردار هستن نه فردی غیر حرفه ای . مشکلات کاری و درگیری با دیتاسنتر ها همیشه وجود داره لطفا صبور باشید تا مشکلات رو حل کنن واستون
سلام وقتتون بخیر.
تشکر از این که صبر کردید و بی پرده نظرتون گفتین.
سلام وقت بخیر.
همون طور که اعلام کردیم
تعداد سفارشات افزایش یافته می نمی تونیم با دو تیم فنی تمامی تیکت ها پاسخگو باشیم.
در اطلاع رسانی های انجام شده شماره تماس ها ارسال شد تا بتونید از پشتیبانی تلفنی استفاده کنید
شماره تماس ها رو در همین تاپیک میزارم تا دیگر دوستان هم اطلاع داشته باشن.
07132262659
09217221360
سلام وقت بخیر.
لطفا از طریق شماره تماس های زیر در تماس باشید.
09217221360
07132262659
سلام جواد جان
والا حقیقتا
برای بعضی از سرور های مجازی مشکلاتی بوجود امد که مقداری زمان بر بود
برخی ها کم تر از 24 ساعت
و برخی دیگر هم تا 48 ساعت زمان برد
اما مشکل حل شد.
در گیر راه اندازی سرور روم در شهرک صدرا شیراز هستیم.
همه وقتمون گرفته و باعث شده در پاسخ دادن به تیکت ها عقب بیوفتیم که شماره تماس گذاشتیم باهامون تماس بگیرن.
تشکر بابت نظر خوبت <3
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
با سلام من هم از ایشون سرور دارم هر بار تماس گرفتم مشکل رو حل کردن تا حالا با سرور مشکلی نداشتم نسبت به قیمت،سرعت سرور بد نیست
قابل توجه دوستانی که میخوان از این دوستان سرور بخرن
1 - سخت افزاری که بهتون میدن درسته . کم فروش توش نداره
2 - قطعی های عجیب و غریب زیاد دارن ماشاا..
3 - اگه بگم پشتیبانیشون در حد صفر هستش واقعا به عدد صفر ظلم کردم. در این زمینه فاجعه هستن فاجعه
اگه اپ تایم سرور براتون مهمه به هیچ وجه طرف این دوستان نرین . واقعا اذیت میشین
این دوستانمون یه تاپیک دیگه داشتن که خیلیا ازشون اونجا ناراضی بودن الان نمیدونم چرا نیستش یا چرا حذف شده
ویرایش توسط m2n : December 29th, 2018 در ساعت 21:23
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)