من چند سال پیش تمامی مراحلشو رفتم. باید اینا را داشته باشی.
پول:میلیاردی
پارتی:تا خوده بیت
من چند سال پیش تمامی مراحلشو رفتم. باید اینا را داشته باشی.
پول:میلیاردی
پارتی:تا خوده بیت
به گردنی بسیار کلفت و پول به مقدار میلیارد که راه دیگه ای واسه خرج کردنش به ذهنتون نرسیده باشه اگه این 2 اصل رو دارین 1 میلیارد رو بر میدارین 4 شنبه سوری میدون صنعت میریزین وسط خیابون آتیش میزنید اون وقت کل ایران از فرداش میشناسنتون که بله فلانی 1 میلیارد پولو آتیش زد![]()
این طوری بهتره تا رد شدن از 90000 خان رستم و گیر آوردن و خرید تجهیزات و استخدام افرادی که کارشونو بدونن و وکیل خوب و ساختمان سازی و و و ....
تنها شرکت بزرگ ایرانی که دیتاسنتر خوبی هست و پول خون باباشو می گیره افرانت هست
و دقیقا همین مراحل را رفته + پول
البته پارتی فقط واسه سریع حل شدن کار لازمه چون باید به قول دوستمون از 90000 خان بری و این پارتی های کلفت احتیاج میشه
عزیز چرا شما فقط این شرکت ها رو می بینی؛ یه نگاهی به دیتاسنتر پارس آنلاین هم بنداز تا امیدوارتر بشی.
----
حرفم رو پس میگیرم. متاسفانه توی این زمینه راهکارهای کشور به صورتی اعمال میشه که شرکت های خصوصی تازه کار از معرکه اخراج میشند.
ویرایش توسط abolfazlgoodarzi : December 31st, 2011 در ساعت 04:43
خوب کار ی نداری بابا
بیا تا بت بگم
09163991251
ehsansystem@ymail.com
دوست عزیز واسه این کار مهمترین نکته توی ایران پهنای باند هست که اگه بخوایی یه چیز خوب داشته باشی هزینش خیلی بالا میره![]()
![]()
این که بله هزینه پهنای باند و ترافیک در ایران گرونه
البته باید تجربه در زمینه سرور اکانتینگها مجازی سازها و ... هم داشته باشه
آقا اینجا رو بخون من در این زیمنه ها تجربه دارم اگه خواستی در خدمتم
کانفیگ سرور و ...
ehsansystem.com
البته اینا چکیده ای از کارایی هست که میتنم انجام بدم
----------------
موفق باشی
حالا پهنای باند هم انقدر زیاد مشکل نداره! پارس آنلاین adsl میده به کاربر های عادی تا 10 مگابیت! یعنی شما اگه 256 کیلوبیت بخری سرعت دانلودت بین 140 تا 240 هست و 2مگابیتش سرعت دانلودش بالا یه مگ هست ، خودم تست کردم و الکی حرف نمی زنم . هزینه هر آی پی ثابت هم ماهیانه 10 ت هست!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)