طرف پول اشتباهی ریخته به حسابت برگشت بده خب به همین راحتی! ورداشتی میگی قانون فلان بسال ؟ پسره خوب انسانیتت کجا رفته
ملت چه خون اشام شدن خدایی.
طرف پول اشتباهی ریخته به حسابت برگشت بده خب به همین راحتی! ورداشتی میگی قانون فلان بسال ؟ پسره خوب انسانیتت کجا رفته
ملت چه خون اشام شدن خدایی.
اقا من به چه زبونی بگم ؟ چطوری می فهمید شما
اگر همه چیز اخلاقی بود دیگه قانون به چه درد می خورد
ایشون اومده مبلغ رو خودش با دست خودش واریز کرده و ما حتی براش فاکتور هم ایجاد نکردیم ! نگفتیم تو رو خدا بیا از ما بخر و ...
ایشون اومدند با دیدن این نوشته که اقا ما هزینه رو برگشت نمی دیم + دیدن رقم در سه جا که از هر سه جا قابل کنسل کردن روند پرداخت می شد اقدام به واریز کرده
الان مشکل ما حلال و حرام و اخلاقی و غیراخلاقی نیست ! اصلا این مشکل از سمت ما نیست
مشکل از سمت ایشون هست چه به عمد و چه به سهو !
حالا ایشون اعتراض دارند ! برای ما اعتراضشون قابل قبول نیست از جای بالاتری اقدام بکنند ما هم حاضر ایشون هم حاضر از اونجا پیگیری بشه
مرد مومن مسجد ندیده متوجه ای طرف پول اشتباهی زده اصلا فکر کن کور بوده من نمیدونم چرا پولی که اصلا
حقت نیست داری ازش دفاع میکنی یا که میدونی قانونا به جایی نمیرسه داری اینکارارو میکنی،طرف میگه 3 سال مشتریت بوده لااقل بخاطر این 3 سال همکاریتون کوتاه بیا.
درسته شما مسئول تاوان اشتباه مشتری نیستین ولی شما یه شرکتین شخصیت دارین .
شاید از یجا دیگه اعصابتون خورده دارین سر این بنده خدا خالی میکنین،
ینی شما فرض رو بر این گذاشتی که طرف قصد خرابکاری داشته و نقشه اش این بوده که پول رو انتقال بده به شما و از شما بگیره ؟
اقا من فکر می کنم اشتباه از سمت ما نیست !
من ایرانی نیستم ! شرکت ما اصلا خرابکار ترین و بد ترین !
شما الان اعتراض دارید ؟ شما اقدام به شکایت بکن
اقدام به پیگیری !
حرف های اضافه و کش دادن دقیقا چیه ؟ می خوای خودتون رو مظلوم نشون بدی ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)