صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 57

موضوع: اطلاع رسانی درمورد اسکم سایت سرور مرکزی http://servermarkazi.com

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : اطلاع رسانی درمورد اسکم سایت سرور مرکزی http://servermarkazi.com

نقل قول نوشته اصلی توسط cacodemon نمایش پست ها
    خوشحال میشم شما از من شکایت کنید تا بهتون نشون بدم عکس نماد دو ستاره گذاشتن و در اخر ریدایرکت شدن به سایت دیگه با نماد ۱ ستاره چه جرم سنگینی داره
    من نیازی ندارم در مورد اطلاعاتم به شما توضیحی بدم
    اون سایت امضا من هم برای استفاده شخصی هست که نه فروش داره نه چیزی هست که باشه
    در مورد سوالتون که کجا ادعا کردید دو ستاره بهتره اگر خبر از سایتتون ندارید برید یه نگاه به صفحه اول سایتتون بندازید
    عکس هم گرفتم گذاشتم حتی نگاه نکردید

اگر میخواستم با ادبیات شما حرف بزنم با این دایره لغات کم و بی ادبانه حتما دهنم و تا ابد میبستم
    من هم جایی ندیدم نماد دو ستاره ادعا کنند دارند
    تنها چیزی که هست نوشتن نمادها و مجوزها که میره به سایت اصلی یک شرکت
    اگه امکان داره تصویر از جایی که ادعای داشتن نماد دو ستاره را کردن قرار بدین چون دو روز میگردم نیست الان هم پست شما را دیدم که اونجا هم چیزی ندیدم جایی به ستاره نتونستم پیدا کنم که اشاره کرده باشند

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

2. تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    من هم جایی ندیدم نماد دو ستاره ادعا کنند دارند
    تنها چیزی که هست نوشتن نمادها و مجوزها که میره به سایت اصلی یک شرکت
    اگه امکان داره تصویر از جایی که ادعای داشتن نماد دو ستاره را کردن قرار بدین چون دو روز میگردم نیست الان هم پست شما را دیدم که اونجا هم چیزی ندیدم جایی به ستاره نتونستم پیدا کنم که اشاره کرده باشند
    توی صفحه اصلی سایت عکس نماد دو ستاره گذاشتن
    حتی توی قوانین ای نماد اون عکس فقط باید به ای نماد ریدایرکت بشه نه هیچ جایی دیگه

Screen Shot 2018-08-05 at 8.35.29 AM.png
    ویرایش توسط cacodemon : August 7th, 2018 در ساعت 11:07
    سایت اتوماتیک سازی اکانت اینستاگرام www.lele.ir

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

توی صفحه اصلی سایت عکس نماد دو ستاره گذاشتن
    حتی توی قوانین ای نماد اون عکس فقط باید به ای نماد ریدایرکت بشه نه هیچ جایی دیگه
    داداش شرمنده ام ولی از نظر حقوقی گذاشتن عکس برای ورود به سایت دیگه جرم نیست بلکه تو سایت اصلی لینک ها و نمادها را قرار دادند که درست هست
    ضمنا تو اینماد فکر کنم اگه از لوگو تو سایت دیگه استفاده کنی اصلا بالا نمیاد و لوگو قابل مشاهده نیست حتی تو امضا این کاربر که اینجا هست هم اسم شرکت درج شده که خوب نماد هم مال شرکت هست
    اون عکس تو هزار تا سایت هست مساله اینجاست شما ادعا کردید ایشان گفتن نماد دو ستاره دارند ولی من هر چی نگاه کردم ندیدم گفتم شاید تو گوشه کنار جایی نوشتن من ندیدم
    اگه به اون استناد کردید که باید بگم از الان بازنده هستید
    ویرایش توسط iraniam2000 : August 7th, 2018 در ساعت 11:11

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

6. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

داداش شرمنده ام ولی از نظر حقوقی گذاشتن عکس برای ورود به سایت دیگه جرم نیست بلکه تو سایت اصلی لینک ها و نمادها را قرار دادند که درست هست
    ضمنا تو اینماد فکر کنم اگه از لوگو تو سایت دیگه استفاده کنی اصلا بالا نمیاد و لوگو قابل مشاهده نیست حتی تو امضا این کاربر که اینجا هست هم اسم شرکت درج شده که خوب نماد هم مال شرکت هست
    اون عکس تو هزار تا سایت هست مساله اینجاست شما ادعا کردید ایشان گفتن نماد دو ستاره دارند ولی من هر چی نگاه کردم ندیدم گفتم شاید تو گوشه کنار جایی نوشتن من ندیدم
    اگه به اون استناد کردید که یباید بگم از الان بازنده هستید
    عزیز قوانین ای نماد مشخصه اگر برای دامنه نماد نگرفته باشد نباید عکس نماد و بزارید و جرم محسوب میشه چون کاربر به اشتباه انداختید و وقتی نماد ۱ ستاره دارید حق استفاده از عکس ۲ ستاره هم ندارید
    گفتن فقط حرف زدن و نوشتن نیست عکس هایی که توی سایت میزارید هم ادعا و گفتن حساب میشه

خیلی برام جالبه که میگید ادعا نکردن بعد میگید نوشتن نماد ها و مجوز ها بعد عکس نماد دو ستاره (که در حقیقت ۱ ستاره اونم برای دامنه دیگری هست) گذاشتن این یعنی ادعا نکردن؟
    ویرایش توسط cacodemon : August 7th, 2018 در ساعت 11:18

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

عزیز قوانین ای نماد مشخصه اگر برای دامنه نماد نگرفته باشد نباید عکس نماد و بزارید و جرم محسوب میشه چون کاربر به اشتباه انداختید و وقتی نماد ۱ ستاره دارید حق استفاده از عکس ۲ ستاره هم ندارید
    داداش اینماد همچین قوانینی نداره چون اینماد تو سایت اصلی داره بالا میاد هیچ جرمی نیست
    لااقل ما که نماد گرفتیم و قانونش را خوندیم میدانیم وگرنه الان یکی لینک نماد میزاره اصلا نماد نداره بعد اون جرم هست ؟ این تصویر تو سایت هست و حتی خیلی ها اون تصویر را با گرافیک خاص خودشان تغییر میدن
    اگه فکر میکنید جرم هست خوب چرا به خود اینماد گزارش نمیکنید ؟
    شما به جای اینکه بیاید طرف حق را بگیرید که حق به حقددار برسه خودت را کشتی تا اینها را منصرف کنید و نمیدانم چه رابطه ای با اون طرف دارید ؟
    ضمنا شما یک سایت گذاشتی تو امضات که خودت هم میدانی فعالیتش جرم هست بعد میگی فروش نداره پس راه اندازیش جرم نیست ؟! بعد رفتی گیر دادی به چیزی که من دانشجو حقوق هر چی فکر میکنم جرمی در اون نمیتونم ببینم
    نمیدانم والله باز خودت میدانی ولی اینکه واسه خودت دردسر داری میبخری حتما سودی چیزی توش برات هست چون من اینها را خوب میشناسم و میدانم شرکت بزرگی هستن حالا باز میل خودتان هست و من فقط در باب دوستی تو این انجمن بهتون میگم اگه سودی نداری و خودت همان فرد نیستی تعجب آوره برای خودت دردسری درست میکنی که پات تو خلاف یکی دیگه هم باز بشه
    خود دانی و صلاح ملک خویش خسروان دانند

9. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

داداش اینماد همچین قوانینی نداره چون اینماد تو سایت اصلی داره بالا میاد هیچ جرمی نیست
    لااقل ما که نماد گرفتیم و قانونش را خوندیم میدانیم وگرنه الان یکی لینک نماد میزاره اصلا نماد نداره بعد اون جرم هست ؟ این تصویر تو سایت هست و حتی خیلی ها اون تصویر را با گرافیک خاص خودشان تغییر میدن
    اگه فکر میکنید جرم هست خوب چرا به خود اینماد گزارش نمیکنید ؟
    شما به جای اینکه بیاید طرف حق را بگیرید که حق به حقددار برسه خودت را کشتی تا اینها را منصرف کنید و نمیدانم چه رابطه ای با اون طرف دارید ؟
    ضمنا شما یک سایت گذاشتی تو امضات که خودت هم میدانی فعالیتش جرم هست بعد میگی فروش نداره پس راه اندازیش جرم نیست ؟! بعد رفتی گیر دادی به چیزی که من دانشجو حقوق هر چی فکر میکنم جرمی در اون نمیتونم ببینم
    نمیدانم والله باز خودت میدانی ولی اینکه واسه خودت دردسر داری میبخری حتما سودی چیزی توش برات هست چون من اینها را خوب میشناسم و میدانم شرکت بزرگی هستن حالا باز میل خودتان هست و من فقط در باب دوستی تو این انجمن بهتون میگم اگه سودی نداری و خودت همان فرد نیستی تعجب آوره برای خودت دردسری درست میکنی که پات تو خلاف یکی دیگه هم باز بشه
    خود دانی و صلاح ملک خویش خسروان دانند
    شما مثل اینکه تو کشوری که من زندگی میکنم زندگی نمیکنی
    کجای ربات اینستا گرام جرمه؟
    من کجا طرف اون سایت *** گرفتم؟ شما که مثلا دانشجوی حقوقی باید بدونی تهمت و افترا جرمه که میگی من نسبتی دارم با اون ***
    ایشون که تو نوشته هاشون ادعا کردن خیلی در درگاه دادن سخت گیر هستن پس حتما مدارک کافی دارن و اسم و مشهصات منم از روی دامینم مشخصه ببینم چطور منو میخوان به اون ربط بدن
    ویرایش توسط cacodemon : August 7th, 2018 در ساعت 11:26

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

شما مثل اینکه تو کشوری که من زندگی میکنم زندگی نمیکنی
    کجای ربات اینستا گرام جرمه؟
    ربات اینستاگرام جرم نیست بلکه نوع فعالیت در اون جرم هست و خود شما تو پست قبلیت گفتی اون سایت فروش نداره و شخصی هست پس حتما یک چیزی توش هست که خودت هم میدانی جرم داره که میگی فروش نداره و شخصی هست
    آخه کسی واسه کار شخصی سایت تجاری راه میاندازه و اون را تبلیغ میکنه ؟
    من نمیفهمم سود شما از دزدی های این جناب چقدری هست که خودتان را درگیر میکنید تا براتون پرونده باز بشه و مجبور به توضیح باشید ؟حتی دارید کاری میکنید که مردم به خود شما هم شک کنند
    هیچ عقل سالمی نمیگه آقا حق را نگیر بده به صاحب حق و دزد را طرفش را بگیر
    این دیگه حکم عقل سلیم هست در فقه اسلامی
    باز هم میگم من نظرم را میگم شما اختیار دار هستید

12. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

ربات اینستاگرام جرم نیست بلکه نوع فعالیت در اون جرم هست و خود شما تو پست قبلیت گفتی اون سایت فروش نداره و شخصی هست پس حتما یک چیزی توش هست که خودت هم میدانی جرم داره که میگی فروش نداره و شخصی هست
    آخه کسی واسه کار شخصی سایت تجاری راه میاندازه و اون را تبلیغ میکنه ؟
    من نمیفهمم سود شما از دزدی های این جناب چقدری هست که خودتان را درگیر میکنید تا براتون پرونده باز بشه و مجبور به توضیح باشید ؟حتی دارید کاری میکنید که مردم به خود شما هم شک کنند
    هیچ عقل سالمی نمیگه آقا حق را نگیر بده به صاحب حق و دزد را طرفش را بگیر
    این دیگه حکم عقل سلیم هست در فقه اسلامی
    باز هم میگم من نظرم را میگم شما اختیار دار هستید
    شما این چندمین باره دارید تهمت میزنید سوال من اینه شما با این درگاه چه رابطه ای دارید ؟
    هیشکی نگفته حق و نگیر
    عقل سلیم شما گقته من تو سایتی که دارم دارم خلاف میکنم چون شخصی هست نه عزیز من شخصی هست چون حوصله کاربرهایی مثل شما رو برای چندرعاز ندارم و کارمم این نیست و حقوق کافی دارم
    اینم فقط سرگرمیم هست تا کور بشه چشم حسودان
    ویرایش توسط cacodemon : August 7th, 2018 در ساعت 11:32

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

شما این چندمین باره دارید تهمت میزنید سوال من اینه شما با این درگاه چه رابطه ای دارید ؟
    هیشکی نگفته حق و نگیر
    عقل سلیم شما گقته من تو سایتی که دارم دارم خلاف میکنم چون شخصی هست نه عزیز من شخصی هست چون حوصله کاربرهایی مثل شما رو برای چندرعاز ندارم و کارمم این نیست و حقوق کافی دارم
    اینم فقط سرگرمیم هست تا کور بشه چشم حسودان
    من درگاه مستقیم از ایران کیش دارم ولی چون مشکلات زیادی داره از درگاههای واسط هم استفاده میکنم
    قبلا از پی و زرین پال استفاده میکردم ولی چون اینها را میشناسم و همشهریم هم هستن از درگاه اینها هم استفاده میکنم ولی این دلیل حمایتم از اونها نیست و نگاه کنید تو لاکثر تاپیک های اینچنینی صبر و حوصله مجرم جماعت را ندارم
    شما حوصله کاربر نداری ، کلا کلی هم کار داری اونوقت همینجوری تفریحی با اون همه کار اومدی طرف دزد را گرفتی ، سه روزه خودت را اعلاف کردی با اون همهههه کار که ادعاش را داری ، برای خودت دردسر قانونی درست کردی کاری کردی همه اینجا بهت شک کنند اونوقت سودی نداری ؟ اگه اینجوره شما به قاضی احتیاج نداری به پزشک نیاز داری
    چون بیکارهاشم این کار را نمیکنند چه برسه به کلی کار دارها
    مردم را چی فرض کردی داداش ؟

تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

من درگاه مستقیم از ایران کیش دارم ولی چون مشکلات زیادی داره از درگاههای واسط هم استفاده میکنم
    قبلا از پی و زرین پال استفاده میکردم ولی چون اینها را میشناسم و همشهریم هم هستن از درگاه اینها هم استفاده میکنم ولی این دلیل حمایتم از اونها نیست و نگاه کنید تو لاکثر تاپیک های اینچنینی صبر و حوصله مجرم جماعت را ندارم
    شما حوصله کاربر نداری ، کلا کلی هم کار داری اونوقت همینجوری تفریحی با اون همه کار اومدی طرف دزد را گرفتی ، سه روزه خودت را اعلاف کردی با اون همهههه کار که ادعاش را داری ، برای خودت دردسر قانونی درست کردی کاری کردی همه اینجا بهت شک کنند اونوقت سودی نداری ؟ اگه اینجوره شما به قاضی احتیاج نداری به پزشک نیاز داری
    چون بیکارهاشم این کار را نمیکنند چه برسه به کلی کار دارها
    مردم را چی فرض کردی داداش ؟
    عزیز من اگر امکان داره اونجایی که من طرف *** و گرفتم بیار نشون بده یا دیگه کلا حرف نزن چون مشخص شد چیکاره ای

اینم برای اطلاع کاربران چون شما که دانشجو حقوق هستی و میدونی ولی چون همشهری و مشتری شی دفاع میکنی
    Screen Shot 2018-08-07 at 11.50.12 AM.png
    مورد ۴

اون سایت http://behbank.com اصلا تماد نداره این یعنی جرم
    امیدوارم وکیلش تو نباشی

درضمن من نگفتن خیلی کار میکنم گفتم کارم چیزه دیگس و حقوقمم عالیه لطفا بهت فشار نیاد

یه چیزی دیگه هم بگم حرف آخر شما میگی چون سایت من شخصی هست حتما خلافه اگر حرف شما درست باشه این حرف صاحب درگاه که میگه ما درگاهمون عمومی نیست و چی میگی اونم خلافه؟ چون با تفسیر شما اونم خلاف میشه دیگه نه؟
    ویرایش توسط cacodemon : August 7th, 2018 در ساعت 11:58

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)