صفحه 5 از 10 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 100

موضوع: دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    298
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    30 پست

پیش فرض پاسخ : دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    من هیچ پولی از اینجا در نمیارم میدونی چرا ، چون حرف حق میزنم ، من طرفدار شخص نیستم ، طرفدار سیاستم نیستم ، تو دانشگاه بچه های دهه هفتادی 10 سال از من کوچیک ترن ، سر انتخابات با هم بحث داشتیم ، الان میگن راست میگفتی ، به هر حال من 4 تا پیرن بیشتر پاره کردم ، بخاطر همین حرف همو نمیفهمیم

حالا نمیدونم منظورت از این حرفا چیه و میخوای بگی سنت از من بیشتره ؟ سن حرف اولو نمیزنه ، اگر دین نداری باش آزاد مرد ، اگر حکومت دیکتاتور شده ربطی به اسلام نداره ، مشکل از ریشس ، وقتی کسی نمیره درباره دینش تحقیق کنه همیشه منتظر اینه که یکی بیاد یه چیزی بگه مردم بریزن تو خیابون

از معجزات اسلام ، اینترنت زیر دستته بشید سرچ کن ببین دوستات تازه فهمیدن ماه 1400 سال پیش از وسط نصف شده
    دکترا تو آمریکا میگن برای خارج شدن امواج الکتریکی از بدن و سر نماز با مهر بخونید که حتی امواج از بدنتون خارج بشه تا دچار ضعف و مشکل بدنی نشید
    همین دکترا ( دوستات ) میگن روزه بگیرید تا بیماریهای ناشناخته به این روش حل بشه

امثال تو منتظر هستن بشینن ایران مثل سوریه بشه ، تا اون زمان هی میگن حرم سرای بشار ، از حرفات معلومه مطالعه نداری ولی بهت قول میدن تا زمانی که فرزندان علی تو این مملکت نفس میکشن مردم امنیت دارن

ما نشستین ببینیم اگر کسی مشکلی داره بگیم به ما چه ، تو همین انجمن خیلیا به مشکل خوردن همه گرگای انجمن شدن بر علیه اونا ولی من ازش دفاع کردم میدونی چرا ؟ چون هم رنگ جماعت نمیشم بخاطر همین دارم پیشرفت میکنم

هیچ وقت چشامو بروی حقیقت نمیبندم بخاطر همین وقتی به مشکل میخورم بدون اینکه متوجه بشم مشکلم حل میشه ، برای هدفم زحمت میکشم منتظر نیستم کسی پول بیاره بذاره تو جیبم

کاری ندارم که سران مملکت بخور بخور دارن ، اونا اسمشون مسلمون یا آیت الله یا نماینده مردمه ، شماها اونارو ول کردید به خون امثال سردار سلیمانی تشنه هستید چون دائما سرتون تو ماهوارس ، کاش سرتون یکم تو کتاب بود

تمام دانشمندان جهان دارن مسلمون میشن فقط بخاطر اینکه اسلامو درک کردن دربارش تحقیق کردن و میگن این دنیا خدایی مقتدر داره ، ولی شماها دارید به دینتون پشت میکنید چون اصلا نمیدونید دین ینی چی چه برسه به اسلام

حرف منم همینه که مردم تکلیف خودشونو نمیدونن نه اینکه بخوام از کسی طرفداری کنم
    من در مورد شما اشتباه فکر میکردم شما بسیجی نیستی شما احتمالا صنعتی و سنتی باهم زدی
    داشتم میخوندم و میخندیدم و جوابتا تایپ میکردم تا رسیدم به خط قرمز رنگ و بیخیال شدم همه رو پاک کردم
    استاد نمیدونم از کجات این حرفا رو در میاری حالا اینا به کنار چطوری از راه دور فهمیدی من مخالف نمیدونم کدوم سردار و مخالف کدوم دین و دوست دارم ایران مثل فلان کشور بشه؟از کجا فهمیدی سرم تو ماهوارست و نه کتاب؟
    اینجا قرار بود در مورد در مورد ارز بحث بشه که متوهمی مثل شما اومد انداخت گردن کشورای دیگه و منم جوابتا دادم حالا هم سعی نکن حرف تو دهن من بزاری یا احساسات دینی بقیه رو تحریک کنی خوبه پستها هست تو صفحه قبل.
    من نه بحث سیاسی و نه بحث مذهبی تو این تاپیک کردم چون ربطی به این تاپیک نداره اینجا بحث سر ارز هست و نه چیز دیگه ای
    ویرایش توسط bot : February 11th, 2018 در ساعت 15:40

2. تعداد تشکر ها ازbot به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bot نمایش پست ها
    من در مورد شما اشتباه فکر میکردم شما بسیجی نیستی شما احتمالا صنعتی و سنتی باهم زدی
    داشتم میخوندم و میخندیدم و جوابتا تایپ میکردم تا رسیدم به خط قرمز رنگ و بیخیال شدم همه رو پاک کردم
    استاد نمیدونم از کجات این حرفا رو در میاری حالا اینا به کنار چطوری از راه دور فهمیدی من مخالف نمیدونم کدوم سردار و مخالف کدوم دین و دوست دارم ایران مثل فلان کشور بشه؟از کجا فهمیدی سرم تو ماهوارست و نه کتاب؟
    تو بحث قبلی که مشکلت سنو سال بود
    الان مشکلت چیه ؟
    کلا فازت چیه ؟
    اینوری هستی یا اونوری ؟
    جیبوتی کجایی دقیقا کجایی ؟
    تو که اصلا سال به سال چت نمیکنی
    دیشب دشارژ بودی الان با شارژر اومدی که کجارو بگیری ، همون پیام نذاری سنگین تری ملت امنیت خودشونو با یه حرف که اسد حرم سرا داره به خطر نمیندازن ، البته تبلیغات شما و دوستات بی تاثیر نیستن اما مثل همیشه خنثی هستید ، کاریم جز این نمیتونید بکنید
    ویرایش توسط live : February 11th, 2018 در ساعت 16:34

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    76
    تشکر شده در
    33 پست

دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟
    الان ميانه هاي راهيم تا 10000 نشه تكليف روشن نميشه. تو اين وسط خوش به حال گوركَن ها، الان كه اوضاشون توپه توپه هر چه گراني بيشتر گور بيشتر درآمد بيشتر. ما فكر ميكنيم زنده ايم در حاليكه مرده اي بيش نيستيم. فقط من عاشق پز دادن هاي الكي ملت جوگيرمون هستم. رو كه نيست سنگ پاس. طرف داره از فرط گرسنگي و قرض و قوله ميميره از ماشين 300 ميليوني ايراد ميگيره. ما ملتي هستيم كه هيچي نيستيم فقط فكر و خيال ميكنيم كه كسي هستيم.
    يادمه بچه كه بوديم از مدرسه ميبردنمون تظاهرات 22 بهمن اونجا هم حضور غياب ميشديم. بعد اون شعار خونه ميگفت با صداي بلند جواب شعار ها رو بدبد چوه ماهواره هاي آمريكا دارن فيلم ميگيرن، بيچاره ملت هم حنجره ميتركوندن
    ویرایش توسط rfm : February 11th, 2018 در ساعت 16:37

6. تعداد تشکر ها ازrfm به دلیل پست مفید

عضو جدید vahid03 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    78 پست

تو بحث قبلی که مشکلت سنو سال بود
    الان مشکلت چیه ؟
    کلا فازت چیه ؟
    اینوری هستی یا اونوری ؟
    جیبوتی کجایی دقیقا کجایی ؟
    تو که اصلا سال به سال چت نمیکنی
    دیشب دشارژ بودی الان با شارژر اومدی که کجارو بگیری ، همون پیام نذاری سنگین تری ملت امنیت خودشونو با یه حرف که اسد حرم سرا داره به خطر نمیندازن ، البته تبلیغات شما و دوستات به تاثیر نیست اما مثل همیشه خنثی هستید ، کاریم جز این نمیتونید بکنید
    بابا بزرگ کدوم امنیت؟ شغلی؟ مالی؟ جانی؟ کدوووم امنیت چیه؟ ارز ۵۰۰۰ امنیته؟ امنیت رو از اون کتابهایی که خوندی برام خلاصه وار توضیح بده سواد ندارم سواد ندارم سواد ندارم توضیح بده توضیح بده بفهمم
    The more you trust God , the more he amazes you
    -----------------------------

8. تعداد تشکر ها ازvahid03 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rfm نمایش پست ها
    الان ميانه هاي راهيم تا 10000 نشه تكليف روشن نميشه. تو اين وسط خوش به حال گوركَن ها، الان كه اوضاشون توپه توپه هر چه گراني بيشتر گور بيشتر درآمد بيشتر. ما فكر ميكنيم زنده ايم در حاليكه مرده اي بيش نيستيم. فقط من عاشق پز دادن هاي الكي ملت جوگيرمون هستم. رو كه نيست سنگ پاس. طرف داره از فرط گرسنگي و قرض و قوله ميميره از ماشين 300 ميليوني ايراد ميگيره. ما ملتي هستيم كه هيچي نيستيم فقط فكر و خيال ميكنيم كه كسي هستيم.
    يادمه بچه كه بوديم از مدرسه ميبردنمون تظاهرات 22 بهمن اونجا هم حضور غياب ميشديم. بعد اون شعار خونه ميگفت با صداي بلند جواب شعار ها رو بدبد چوه ماهواره هاي آمريكا دارن فيلم ميگيرن، بيچاره ملت هم حنجره ميتركوندن
    والا همین حرفی که زدید مثال آقای فریدون و طرفدارانشون هست که رای دادن به ایشون ، آقای جهانگیری از آب گلالود ماهی میگیره ، تو کرمانشاه که زلزله اومده بود بعد از 4 سال که دست راست روحانی بوده بر میگرده انگشت میذاره رو مسکن مهر که بعد از 4 سال از سر خودشو روحانی باز کنه ، پارسال سیل اومده بود تو ارومیه همین موقع بود ، همه طرفداران آقای روحانی میگفتن سیل دریاچه ارومیه رو پر نکرده روحانی پر کرده

روحانی علنا فقط شعار میده و تقصیرارو میندازه گردن اینو اون ، بالا یکاری بره ملت بکن اینقدر تو مملکت جو نده

این آقا از اول انقلاب که اسمش فریدون بود تو مجلش با نظامی جماعت مشکل داشت ، شهید چمران اومد تو مجلس جلو روحانی از شهید صیاد شیرازی که 2 دهه پیش ترور شد و شماها یادتون نمیاد ازش حمایت کرد و گفت خیلی از ارتشی ها از خیلی از شما روحانی های ایمان بالاتری دارن و من حاظرم پشت اینها نماز بخونم

من سرمو برای آسایش مردم میدم و تو این دوره که همه راه شونو گم کردن من راه خودمو میرم

برید از پدر بزرگاتون بپرسید زمانی که جوون بودن این همه آسایش رفاه بیمارستان فوق تخصصی با بهترین دکترارو داشته ؟ اینارم ببین دوست من ، نشین بگو لنگش کن ، شما که یه پست بیشتر نداری من موندم مثل اون دوست بالایی چطوری تو این تاپیک فعالیت میکنی اونم فقط با 1 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid03 نمایش پست ها
    بابا بزرگ کدوم امنیت؟ شغلی؟ مالی؟ جانی؟ کدوووم امنیت چیه؟ ارز ۵۰۰۰ امنیته؟ امنیت رو از اون کتابهایی که خوندی برام خلاصه وار توضیح بده سواد ندارم سواد ندارم سواد ندارم توضیح بده توضیح بده بفهمم
    عفت کلام داشته باش ، تخریب دیگران چیزی جز خود تخریبی نداره دوست من ، خوبه من به شما بگم بچه جان ؟ قبلا که میگفتی بچه حالا میگی بابا بزرگ ، برو بچه دنبال تیله بازیت

حرف حق بزن
    این شماها بودید که به فریدون رای دادید
    ویرایش توسط live : February 11th, 2018 در ساعت 16:53

عضو جدید vahid03 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    78 پست

والا همین حرفی که زدید مثال آقای فریدون و طرفدارانشون هست که رای دادن به ایشون ، آقای جهانگیری از آب گلالود ماهی میگیره ، تو کرمانشاه که زلزله اومده بود بعد از 4 سال که دست راست روحانی بوده بر میگرده انگشت میذاره رو مسکن مهر که بعد از 4 سال از سر خودشو روحانی باز کنه ، پارسال سیل اومده بود تو ارومیه همین موقع بود ، همه طرفداران آقای روحانی میگفتن سیل دریاچه ارومیه رو پر نکرده روحانی پر کرده

روحانی علنا فقط شعار میده و تقصیرارو میندازه گردن اینو اون ، بالا یکاری بره ملت بکن اینقدر تو مملکت جو نده

این آقا از اول انقلاب که اسمش فریدون بود تو مجلش با نظامی جماعت مشکل داشت ، شهید چمران اومد تو مجلس جلو روحانی از شهید صیاد شیرازی که 2 دهه پیش ترور شد و شماها یادتون نمیاد ازش حمایت کرد و گفت خیلی از ارتشی ها از خیلی از شما روحانی های ایمان بالاتری دارن و من حاظرم پشت اینها نماز بخونم

من سرمو برای آسایش مردم میدم و تو این دوره که همه راه شونو گم کردن من راه خودمو میرم

برید از پدر بزرگاتون بپرسید زمانی که جوون بودن این همه آسایش رفاه بیمارستان فوق تخصصی با بهترین دکترارو داشته ؟ اینارم ببین دوست من ، نشین بگو لنگش کن ، شما که یه پست بیشتر نداری من موندم مثل اون دوست بالایی چطوری تو این تاپیک فعالیت میکنی اونم فقط با 1 پست

عفت کلام داشته باش ، تخریب دیگران چیزی جز خود تخریبی نداره دوست من ، خوبه من به شما بگم بچه جان ؟ قبلا که میگفتی بچه حالا میگی بابا بزرگ ، برو بچه دنبال تیله بازیت

حرف حق بزن
    این شماها بودید که به فریدون رای دادید
    بعضی وقتا خودمو جا شماها میزارم هی به خودم تلقین میکنم ولی در نهایت نمیتونم درکتون کنم.

من دیگه حرفی ندارم
    The more you trust God , the more he amazes you
    -----------------------------

11. تعداد تشکر ها ازvahid03 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid03 نمایش پست ها
    بعضی وقتا خودمو جا شماها میزارم هی به خودم تلقین میکنم ولی در نهایت نمیتونم درکتون کنم.

من دیگه حرفی ندارم
    دوست عزیز واقع بین باش
    دلیل درک نکردنتو میفهمم ، چون سختی های اون دوران رو ندیدی فقط دوست داری اون چیزهایی رو ببینی و بشونی که خواهانشون هستی

تنها زمانی مردم متوجه میشن که امثال دائش بیان تو این مملکت

بعد دوتا عکس از 2 تا بسیجی میگیرن میگن دمشون گرم

بله شما درست میگید و من نادرست ، منم دیگه حرفی ندارم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    43 پست

کسی نیست این تاپیکو ببنده ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    76
    تشکر شده در
    33 پست

والا همین حرفی که زدید مثال آقای فریدون و طرفدارانشون هست که رای دادن به ایشون
    فريدون ديگه كيه؟ اينها رو از گوگل گير آوردم فریدون آسرایی- فریدون فرخزاد - ایرج پسر فریدون حسین فریدون فریدون فروغی و و و ... من فقط حرف دلم رو زدم خواهشا ياد بگيرين وقتي كسي رو به كسي ديگر تا جايي كه شناختي از طرف نداريد نسبت نديد.
    دوست من خودمون رو گول نزنيم كه الان بيمارستان فوق تخصصي داريم يا پارك بازي داريم و يا برق كشيديم برا فلان روستا. هر حكومتي بود تو اين چند دهه كه گذشته بيشتر از اينها مي كرد. خدا بركت بده به نعمت هايي كه همين جوري ريخته تو مملكت ما، خداوكيلي ايران زندگي ميكني؟ بعد شما چرا به تاريخ عضويت و تعداد پست مردم نگاه ميكني و جواب ميدي چه ربطي داره. من خيلي كم پست ميذارم هر جا هم پست گذاشتم مثل همين تاپيك بعد از چند روز تاپيك حذف شده پست ها هم رفته هوا خوري.

15. تعداد تشکر ها ازrfm به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rfm نمایش پست ها
    فريدون ديگه كيه؟ اينها رو از گوگل گير آوردم فریدون آسرایی- فریدون فرخزاد - ایرج پسر فریدون حسین فریدون فریدون فروغی و و و ... من فقط حرف دلم رو زدم خواهشا ياد بگيرين وقتي كسي رو به كسي ديگر تا جايي كه شناختي از طرف نداريد نسبت نديد.

دوست من خودمون رو گول نزنيم كه الان بيمارستان فوق تخصصي داريم يا پارك بازي داريم و يا برق كشيديم برا فلان روستا. هر حكومتي بود تو اين چند دهه كه گذشته بيشتر از اينها مي كرد. خدا بركت بده به نعمت هايي كه همين جوري ريخته تو مملكت ما، خداوكيلي ايران زندگي ميكني؟ بعد شما چرا به تاريخ عضويت و تعداد پست مردم نگاه ميكني و جواب ميدي چه ربطي داره. من خيلي كم پست ميذارم هر جا هم پست گذاشتم مثل همين تاپيك بعد از چند روز تاپيك حذف شده پست ها هم رفته هوا خوري.
    ما چندسال از آمریکا که به قول شما مهد تمدنه عقب تریم ؟
    تو این 300 سالی که آمریکا داشت سرخ پوستارو میگشت بعد شرو کردن به کشتن مردم دنیا تا کشورشونو بسازن
    اصلا تو این 200 سال گذشته
    یا همین 100 سال گذشته
    چرا حکومتهای قبلی ایران مملکتو نساختن ؟
    بنداز گردن اسلام بنداز ، رضا خان از سر مردم چادر میکشید بنداز گردن اسلام

مردم ما قبل از اسلام حجاب داشتن ، ایرانیا بره اولینبار بره خودشون لباس درست کردن

اینترنت که هست یه سرچی بکنید ، اینارو به من نگید به خودتون و امثال خودتون بگید که همه چیو کور کورانه میبینید
    ینی این ثروت متعلق به این حکومت بوده ؟ چرا از فساد خانواده پهلوی ، اشرف پهلوی بزرگترین چاقاچ چی دنیا و از س====ک====س با سگش نمیگید ؟

مردمو موتاد کردن ، فیتیله تریاکو میخریدن بعد یه مدت دیگه تریاکم نمیدادن ، مردمو هروئینی کردن ، کسی نبود به داد مردم برسه

حرف حقو بگو ، منم قبول دارم که سران حکومت دیکتاتور شدن اما اینا به اسلام ربطی نداره ، اسلامو تغییر دادن تا بتونن به اهدافشون برسن
    همین بانکها مردومو رباخار کردن ، نتیچه رباخاری این شد که مردم پولاشونو گذاشتن تو بانک سود گرفتن بعد 1 سال پول مردمو خوردن یه آبم روش ، دلار ، طلا ، همه چی گرون شد از تو حلقوم مردم کشیدن بیرون

فقط به نفع خودت و امثال خودت حرف نزن ، حقیقتو بگو
    ویرایش توسط live : February 11th, 2018 در ساعت 17:36

صفحه 5 از 10 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)