مخابرات محترم فرمودندذ استفاده از پهنای باند بین اللملل جرم محصوب میشه
قابل ردیابی نیست ( در صورت تنها رسیو و دریافت ) ولی اگر کسی گزارش بده برای شما زندان رد میشه برای ایشون هم یه پست خوب دی :
مخابرات محترم فرمودندذ استفاده از پهنای باند بین اللملل جرم محصوب میشه
قابل ردیابی نیست ( در صورت تنها رسیو و دریافت ) ولی اگر کسی گزارش بده برای شما زندان رد میشه برای ایشون هم یه پست خوب دی :
دنبال اکانت های یک طرفه نرید، که همه از دم هکی ان، را به را هم ازتون کلاه برداری می شه، پول می گیرن، یک اکانت شیر هکی می دن، یک ثانیه 200 تا می ده، ثانیه بعد 5 تا، بعد چند روز هم کلا دیگه رسیو نمی ده.
دیگه دوره زمونه اکانت های هکی گزشته، فروشنده هاش سعی می کنن افراد نا آگاه رو پیدا کنند، اکانت هاشون رو به هر قیمتی شده بفروشن بهشون، سود کنند.
اکانت رسمی، 1 مگ اش، از 1:30 تا 7:30 صبح، 145 تومن ماهی هست، اونم یک پرواید بیشتر نمی ده، نا محدود، اکانت های دیگه، یا محدود ان، یا گرون، برای مثال همین شرکت 1 مگ نامحدود رو بر روی یک ماهوراه 2.700 هزار تومان و بر روی ماهواره ای دیگه 3.200 هزار تومان می ده![]()
ویرایش توسط 4n0nym0us : January 12th, 2011 در ساعت 14:30
با تشکر
یکی از دوستان 2ماه پیش 16 مگا بیت رو گرفت و خوب کار میداد سرعت دانلودش 2مگابایت بود
هزینش واقعا انقدر بالاست !!!!
یعنی Free و . . . داره ؟
ارزونتر نداره ؟
سرویس های Opensky هست، که 42 گیگ محدودیت دارند، قیمتشونم 125-150 می فروشند، 5 گیگ اول رو 150-220 می زنه، 5 گیگ دوم رو 100-150 می زنه، وقتی که 10 گیگ رو زد، بعدش 50-60 تا سرعت می ده، وقتی که 42 تاش تموم شد، 10 کیلو سرعت می ده.
یکی هم همون 1 مگ ها هست که گفتم، بقیه همه هکی ان، که دیگه به درد نمی خورن، یا این که، اکانت های رسمی ان و خیلی گرون.
تو انگلیس بالاترین سرعتی که الان موجود هست 100Mbit هست که توسط شرکت VirginMedia رو کابل های Fiber Optic ارائه میشه و قیمتش در ماه حدود 80هزارتومان میشود! سرعتی که هم خود بنده دارم 50Mbit هست که ازش تا 16مگ در ثانیه هم دانلود کردم!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
بنده 256 شاتل هستم و سرعت 60کیلوبایت بر ثانیه را دارم.
من تو شهرداری تهران کار میکنم ،
سرعت شبکه داخلی ما (Rate Download Intranet : 85MBPS ) تعجب نکنید 85 مگ در ثانیه و سرعت دانلود اینترنت هم تو اوج ترافیک که همه استفاده میکنن حد اقل 5 M BPS و حد اکثر 15 m bps هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)