یعنی الا محیط تلگرام و اینیستاگرام پاکه؟ اگه از نظر جرم شناسی نگاه کنیم ضربه ای که این دوتا دارن میزنن بدتر از یه سایت فیلمه!
بعدشم مگه کسی تو رو به زور مجبور کرده بری تو سایتش؟
همین نت اومدنه توعم حرامه داری پهنا باند و ترافیک یه عده رو حرام میکنی که شاید از همین نت کاسبی کنن بخاطر همین اوضاع بیکاری و... که امثال تو ساختن خودشون د ز د ی و غارت می کنن حرام نیست اوقت یکی سایت فیلم بزنه شکمه خودشو زنو بچشو سیر کنه حرامه!
انصافا در مورد مملکت صحبت میکنه آدم سر درد میگیره ، فقط یه سری سوال های بدون جواب باقی میمونه ، اصن مرگ بر کره زمین به غیر ایران.
از آدمایی که دین دین می کنند بترسید.
دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنید. ببینید من اصلا نمیخوام رویه تاینی رو پیش بگیرم.
نیاز دارم که یه تیمی همراهیم کنه تا خودم با توجه به توافقی که انجام میدیم تولید محتوا کنم و اموزش بدم
اصلا پایه کار بر مبنای کار بدون سانسور نیست.
من فقط دنباله یه تیم کاملا حرفه ای میگردم که همه جوره صفر تا صد کار رو بلد باشن. الباقی کار که محتوا هست با خودم
کاری به شرعی بودن و نبودنش نداشته باش. هر کاری که به طبیعت و آرامش آسیب نرسونه و موجب آزار کسی نشه انجام دادنش ایرادی نداره. بنیان هیچ خانواده ای هم با فیلم از هم نمیپاشه اگر هم پاشید بهتر چون خانواده ای که با دیدن چندتا فیلم از هم بپاشه خانواده نیست فقط مرکز تخصصی تولید مثل حساب میشه که مصرفش هم تو جنگه. بگذریم. سایت فیلم فقط هزینه نگهداری سرورها رو میخواد.
سرور نگهداری فیلم ها
سرور آپلود و دانلود
سرور سایت و پایگاه داده
با ماهی 200 تومن هم میتونی راه بندازی. سایت رو مثل سایت های فعلی درست نکن که هنوز فیلم نیومده گذاشتن محتوا رو و نوشتن به زودی لینک دانلود قرار داده میشه یا مثل جلبک هایی که لینک رو حذف میکنن و میزنن به دستور فلان مصادیق چیز!
پس صداقت داشته باش با کاربرات. محتوات به روز باشه. فیلم هایی که حاوی صحنه های خیلی خشن و برهنگی هست رو نذار. فیلم ها رو با توضیح و تصویر و نوع کیفیت قرار بده.م
میزبانی فایل ها و سایت رو هم از خارج از کشور بگیر.
- - - Updated - - -
محتوای فیلم رو هر کسی میتونه ببینه ربطی به پخش کننده نداره. تمام دنیا روی فیلم ها نوع محتوا از نظر جنسی خوشنت فحاشی مشخص شده و روی جلد درج میشه. اینکه بچه بره ببینه مقصر پدرمادرشن که در طویله رو باز گذاشتن. تماشای اعدام (کشتن یک انسان) یا تماشای قربانی کردن حیوان (سر بریدن و زجه زدن حیوان زنده) برای بچه منعی نداره دیدنش ولی دیدن چهارتا حرکت عاشقانه حرفه ای بچه رو تبدیل به طباهکاری میکنه که جامعه اون رو نمیتونه قبول کنه!
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
وقت و انرژی خود را برای این انسان بیهوده هدر ندهید، این کاربر در ارسال اسپم و شیرین بازی تخصص و سابقه خوبی دارد که بیشتر تاپیک هاشون از انجمن حذف شده است.
کد:http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=95216
درود
اگر ایده یا خلاقیت خاصی در این مورد دارید بله چرا که نه
خیلی خوشحال میشم از سایت شما استفاده کنم.
قبل از شروع مشکلات را بررسی کنید.
ساده بودن قالب و همچنین کارامد بودن مواردی هست که کاربر جذب می شه(مثل تاینی)
بنظر من دیدن فیلم و سریال هایی که در تمام دنیا دیده می شه و فقط دیدن اون داخل ایران غیرمجاز هست(از نظر محتوایی نه حقوق کپی رایت)،خود به نوعی زیر سوال بردن حق یک انسان هست و کسی که با دیدن یک فیلم و یا سریال دست به کارهای عجیب و مجرمانه میزند همان بهتر که در منزل و اطرافشون تمام وسایل ارتباطی جمع بشه و غارنشینی در کوه را شروع کند.
بنده دوست ندارم سایت فیلم بزنم و کسب درامد کنم !
به قیمت اینکه مایلم از زندگی خودم به روش خودم لذت ببرم بدون وارد کردن ذره ای آسیب جسمی و روحی به هر جانداری.
هرشخصی تمایل دارد از توانایی خودش استفاده و از آن کسب درآمد کند.
اگر شما یا هر شخص دیگری حس میکنه دیدن فیلم های غیراز ایرانی باعث تخریب زندگی یا جامعه می شه فکر میکنم این توانایی را داشته باشه یا داشته باشید که مشاهده نکنید.
هنوز "یاد نگرفتیم" به عقاید یکدیگر احترام بزاریم و عادت داریم بجای کل دنیا صحبت کنیم ،تصمیم بگیریم و نظر شخصی بدیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)