پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
خسته نباشند پول خوردن به این سبک رو ندیده بودیم که دیدیم
با سلام و احترام
بله این کار ایران سرور عمل زیرکانه ای بوده ولی طبق صحبت های دوست عزیزمون علیگلی بیرحمانه انجام شده است
همکاران عزیز خواهش میکنم اگر از چیزی اطلاع ندارید نگید شرکت نیست یک شخص است یا ... بهتره قضاوت نکنیم تا قضاوت نشویم!
همگی موفق باشند
من ازشون لایسنس میگرفتم سرور هم میخاستم بگیرم الان اینقد خجالت کشیدم اینطوری کردن قصد تعریف ندارم هاست ایران یه مطلب تو وبلاگش گذاشته راهنمایی و رفع نگرانی کرده میهن وب هاستم همینطور ، اصلا level و شخصیتشون این دوتا کجا ! اینها کجا!!!!!!!!!
یاد یه مطلب افتادم قصد توهین ندارم ولی مطلب این بود که چرا مسابقه اسب سواری داریم ولی مسابقه خر سواری نداریم!! خرها نمیتوانند در یک مسیر تا خط پایان بروند و همش میخان نزارن اون یکی به آخر خط برسه ولی اسب ها واقعا مسابقه میدهند
طبق این پست من اولین کسی بودم که ریسلو ریجکتم کرد 1 هفته بعدش همه خبر شدن!!
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188305
(من را از انجمن اخراج نکنید من 6 ساله عضوم!!)![]()
ویرایش توسط eh3an2010 : July 20th, 2017 در ساعت 04:11
من هم ایمیل مشابه دریافت کردم از ایران سرور، واقعا شرم آوره!
فقط اونا نبودن سرور پارس هم اقدام مشابهی کرده با ما، جالبیش این هست به تازگی به خاطر مسائل فاکتور رسمی 50 تا مشتری از بین شرکت های سهامی عام رو خودمون فرستادیم سرور پارس، حالا جواب اینکه بهشون مشتری دادیم رو با ایمیل ترسناک فرستادن برای مشتری های ما میدن!!! از اون بدتر اینکه حتی دقت نکردن که مشتری دامنه هاش کجا هست و به اونایی که روی هر رجیسترری بودن فقط نیم سرور ما رو داشتن ایمیل دادن
اقدام سه گروه در این میان دارای اشکال است:
1-شرکتهایی که با به وجود آمدن مشکل، به دلیل ترس از دست دادن مشتری، از اطّلاع رسانی صحیح و به موقع در کنار اطمینان خاطر دادن به مشتریان خودشان خودداری کرده و فضا را برای شرکتهای فرصت طلب باز گذاشتند و ضمناً خود عدم اطّلاع رسانی سریع و به موقع و شفاف نبودن با کاربران نهایی بیشتر از اقدام ایران سرور به ضررشان تمام شد و در واقع همین کار آنها این فرصت را به برخی شرکتها داد تا از فضای بی خبری بهره برداری کنند. این خبر باید از طریق خبرگزاریها و روزنامههای فناوری اطلاعات به اطّلاع همگان میرسید امّا به شکل بی طرفانه و صرفاً در قالب یک خبر و بررسی راهکارهای موجود و جایگزین. حتّی الان که ایران سرور چنین خبری را منتشر کرده، برخی از شرکتها صرفاً در سایت خودشان خبر دادهاند که نگران نباشید! ولی توضیح ندادهاند که چگونه؟ برخی دیگر اصلاً خبری ندادهاند. آیا بهتر نیست شفافیت را سر لوحه کار خودمان قرار دهیم تا عدم دیگران از فضای مه آلود سوء استفاده نکنند؟ البته گروهی از شرکتها انصافاً پس از انتشار خبر مذکور، خوب و شفاف برخورد کردهاند امّا شامل همه نمیشود.
2-اقدام شرکت/سایت ایران سرور و هر شخص/شرکت دیگری که سعی کرده با دادن رپورتاز آگهی به سایتهای خبری و ارسال ایمیل و... مشتریان نهایی از همه جا بی خبر را به سوی خود بکشاند.
3-اقدام سایتهای zoomit و الف که با انتشار خبر مذکور به شکل رپورتاز آگهی زمینه استفاده جانبدارانه به نفع یک شرکت خاص را فراهم نمودهاند. در واقع سایت zoomit که سایت خبری تخصصی این حوزه است، نباید یک خبر را به شکل رپورتاژ آگهی و یک رپورتاژ آگهی را به شکل یک خبر منتشر کند. این اقدام zoomit هم غیر مسؤلانه و غیر خرفهای است. جا دارد که دوستان با ارسال ایمیل به zoomit از این سایت بخواهند تا اصلاحیه و توضیحات و جوابیه سایر شرکتها را به عنوان خبر و نه رپورتاژ آگهی و بدون ذکر نام شرکت خاصّی منتشر نماید. این کار البتّه میتواند از سوی انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی و دبیر آن انجمن(جناب آقای رضا الفت نصب) یا سازمان نظام صنفی رایانهای که برخی از شرکتها عضو آن هستند، و به عنوان نماینده کلّ صنف هم انجام شود.
ویرایش توسط mri_6889 : July 20th, 2017 در ساعت 10:56
با سلام
دوستان برای تمامی مشتریان پویاسازان ارسال شده!
حالا جالبه دامین ما از طریق enom, inc. ثبت شده و این ایمیل برای ما هم ارسال شده
در ضمن نام تمامی دامین هایی که توسط شرکت پویاسازان ثبت شده ارسال کردن!
مگه شرکت enom هم تحریم کرده!
آیا برای دامین های ثبت شده فوق به مشکل بر میخوریم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)