-
April 18th, 2017, 22:44
عضو انجمن
پاسخ : سرمایه گذاری و درآمد ثابت روزانه

نوشته اصلی توسط
Lopez
سلام . من درست برداشت کردم؟
این هایپ ماهانه 42درصد سود به شما میده اما یه شرطی داره.
اگر درخواست واریز کنید 50%ش واریز میشه و بقیه اش رو نمیده. خب این پول شما چی میشه؟
یعنی با صد دلار شما تقریبا بعد از سه ماه 50دلار برای سه ماه سود دریافت میکنید ؟!
*در قوانین سایت هستش که هر موقع بخواند میتونند قوانین رو تغییر بدند که این یعنی هر زمان میتونند از نظر قانونی فلنگو بردارند و برند!
Lopez با فرض اینکه پستی که ارسال کردید سوال هست جواب میدم بهتون
درمورد درخواست واریز خیر اینطور نیست سودتون رو روزانه درصدی که گفته رو میده
ولی شما مبلغی رو که سرمایه گذاری می کنید هم می تونید درخواست برداشت بدید هزموقع نیاز داشتید که اگر بخواید اون رو برداشت کنیددرصدش رو کم می کنه که کسی که سرمایه گذاری می کنه بعیده که بخواد مبلغ اصلیشو برداشت کنه که البته برای این موضوع هم همین راه رو گذاشته که هر کس خواست بتونه مبلغ اصلی سرمایه گذاری شده خودش رو برداشت کنه
درمورد فلنگ رو بستن ، درمورد همه هایپ ها صدق می کنه و باید تحقیقات درست انجام بشه که من چنیدن موردش رو در تاپیک گداشتم ، شما هم می تونید استفاده کنید
سودی که میده هیچ شرطی نداره و بصورت آنی به حسابتون واریز میشه دوستانی که سرمایه گذاری کردند قبلا نطراتشون رو گفتند از این بعد هم خواهند گفت
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
-
April 18th, 2017 22:44
# ADS
-
April 18th, 2017, 22:51
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2017, 23:07

نوشته اصلی توسط
Lopez
سلام . من درست برداشت کردم؟
این هایپ ماهانه 42درصد سود به شما میده اما یه شرطی داره.
اگر درخواست واریز کنید 50%ش واریز میشه و بقیه اش رو نمیده. خب این پول شما چی میشه؟
یعنی با صد دلار شما تقریبا بعد از سه ماه 50دلار برای سه ماه سود دریافت میکنید ؟!
*در قوانین سایت هستش که هر موقع بخواند میتونند قوانین رو تغییر بدند که این یعنی هر زمان میتونند از نظر قانونی فلنگو بردارند و برند!
دوست عزیز تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و متوجه شدم ، 50 درصد مبلغ هر شخص در صورتی که بخواد اصل پولش رو برداره ، از اصل سرمایه ای که گذاشته کم میشه و نیمی از اصل سرمایه هر کاربر به حسابش بازگردونده میشه .
مورد دیگه هم اینکه در صورتی که شما مبلغ 100 دلار رو در این سایت سرمایه گذاری کرده باشید و با احتساب اینکه ماهیانه 40 درصد سود به شما تعلق بگیره ، در طول بازه زمانی 3 ماهه ، 120 درصد سود به سرمایه شما تعلق میگیره که میشه 120 دلار در طول سه ماه ( 40 دلار ماهیانه )
-
تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2017, 23:12
عضو انجمن
منم میخوام سرمایه گذاری کنم ولی متاسفانه بلد نیستم داخل تلگرام بهتون پیام دادم استارتر
باتشکر
زندگی زیباست چشمی باز کن گردشی در کوچه باغ راز کن
هر که عشقش در تماشا نقش بست عینک بدبینی خود را شکست
-
-
April 18th, 2017, 23:14

نوشته اصلی توسط
irihost
منم میخوام سرمایه گذاری کنم ولی متاسفانه بلد نیستم داخل تلگرام بهتون پیام دادم استارتر
باتشکر
با اجازه استارتر تاپیک . دوست عزیز اگر منظورتون این هست که چطور سرمایه ای که دارید رو به سایت ریچموند تزریق کنید ، باید این کار رو از طریق یک حساب پرفکت مانی انجام بدید .
مراحل ساخت حساب رو میتونید در اینترنت جستجو کنید .
بعد از ایجاد حساب ، میتونید دلار پرفکت مانی رو از طریق یکی از صرافی های آنلاین خریداری کنید و یا از یکی از دوستانی که قابلیت انجامش رو دارن ، دریافت کنید . بعدش میتونید سرمایتون رو وارد وب سایت هایپ مد نظر کنید ...
-
تعداد تشکر ها ازldda company به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2017, 00:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ldda company
دوست عزیز تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و متوجه شدم ، 50 درصد مبلغ هر شخص در صورتی که بخواد اصل پولش رو برداره ، از اصل سرمایه ای که گذاشته کم میشه و نیمی از اصل سرمایه هر کاربر به حسابش بازگردونده میشه .
مورد دیگه هم اینکه در صورتی که شما مبلغ 100 دلار رو در این سایت سرمایه گذاری کرده باشید و با احتساب اینکه ماهیانه 40 درصد سود به شما تعلق بگیره ، در طول بازه زمانی 3 ماهه ، 120 درصد سود به سرمایه شما تعلق میگیره که میشه 120 دلار در طول سه ماه ( 40 دلار ماهیانه )
دقیقا همینطوره
50 درصد برای وقتیه که بخواید پول اصلی که به هنوان سرمایه گذاری گذاشتید رو بردارید که اصلا معمئلا کسی برنمیداره مبلغ اصلی رو چون گذاشته که سود 1.6 درصد روزانش رو بگیره
-
تعداد تشکر ها از mahdiazarnia به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2017, 02:33
عضو انجمن
دریافتی امروز
04.18.17 18:19 |
Receive |
173189949 |
U6957847
inboxpanel |
+52.8 USD |
U12740448
RichmondBerks LTD |
|
Received Payment 52.8 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user . |
-
-
April 19th, 2017, 19:42
عضو انجمن
-
-
April 19th, 2017, 21:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
دریافتی امروز
04.18.17 18:19 |
Receive |
173189949 |
U6957847
inboxpanel |
+52.8 USD |
U12740448
RichmondBerks LTD |
|
Received Payment 52.8 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user . |
سلام
میزان سرمایه گذاری؟
یک راه ارتباطی بدید سوالی داشتم در این مورد
-
-
April 19th, 2017, 21:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bluehost
سلام
میزان سرمایه گذاری؟
یک راه ارتباطی بدید سوالی داشتم در این مورد
خدمت شما
https://t.me/safeinv
-