صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 55

موضوع: ثبت دامنه فقط هزار تومان

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

پیش فرض ثبت دامنه فقط هزار تومان

با عرض سلام خدمت همه بازدید کنندگان گرامی

ثبت دامنه .nz فقط هزار تومان

برای تعداد بالای صد عدد تخفیف داده میشه

دوستان توجه داشته باشند به هیچ عنوان دسترسی به دامنه داخل سایت ما ندارند

فقط پنل ریسلو تحویل داده

میشه برای ثبت و تمدید باید از طریق سایت در ارتباط باشید

(به زودی داخل همین تاپیک دامنه های ارزان قیمت با پسوند جدید قرار داده میشه )

برای ثبت دامنه از طریق تیکت در ارتباط باشید

ارسال تیکت
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

2. تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن deltamusic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت دامنه فقط هزار تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    نه پس از روی خیرخواهی و مصلحت اندیشی و بدون خوندن تاپیک وارد شدید و بنده را تهدید کردید که تهمت زدم ؟ اگر تهمت چرا پست هام حذف نشدن در حالی که مدیر ارشد انجمن تمام پست های اضافه را حذف کرده بود ؟
    یا بیکاری و خوشت میاد بدون خوندن وارد بشی یک حرفی بزنی یا برای حمایت و به درخواست وارد شدی و حرفی زدی
    حالت سومی هم وجود داره ؟

دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟ دامنه های فروشی ایشان رایگان بوده و قابلیت تغییرات را ندارند و پنلی که از اون حرف میزنند هیچ ارزشی و قابلیت مدیریتی نداره
    آقا همه اشتباه میگن شما درست میگی!
    مشکلت سر هزارتومنته بفرمایید دوستان بهتون پرداخت میکنند

5. تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط deltamusic نمایش پست ها
    آقا همه اشتباه میگن شما درست میگی!
    مشکلت سر هزارتومنته بفرمایید دوستان بهتون پرداخت میکنند
    شما هزار تومان را واسه خودت نگه دار
    تو کاری هم که به تو مربوط نیست دخالت نکن
    اتفاقا اگه تو هم محناجی مشکلی نیست حاضرم چهار هزار تومان تصدق هم به شما بدم
    آقایان باند باز لطف کنند تشریف ببرند جای دیگه ، اگر هم پست های بنده مشکل داشته گزارش کنید حذف بشند
    ( هر چند فکر کنم تو مولتی یوزر خود استارتر هستی و چون پست های قبلیت هم در حمایت از ایشان حذف شد ولی خوب رو که نیست ، سنگ پا قزوین هم جلوت کم آورده
    جالب اونجاست که پول را خورده بعد میخواد بقیه جبران کنند
    بفرما برات گلریزان هم بگیرند
    سر مردم را کلاه میزاره حرف زیادی هم میزنه

دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟ دامنه های فروشی ایشان رایگان بوده و قابلیت تغییرات را ندارند و پنلی که از اون حرف میزنند هیچ ارزشی و قابلیت مدیریتی نداره
    ویرایش توسط iraniam2000 : March 25th, 2017 در ساعت 01:58

7. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نه پس از روی خیرخواهی و مصلحت اندیشی و بدون خوندن تاپیک وارد شدید و بنده را تهدید کردید که تهمت زدم ؟ اگر تهمت چرا پست هام حذف نشدن در حالی که مدیر ارشد انجمن تمام پست های اضافه را حذف کرده بود ؟
    یا بیکاری و خوشت میاد بدون خوندن وارد بشی یک حرفی بزنی یا برای حمایت و به درخواست وارد شدی و حرفی زدی
    حالت سومی هم وجود داره ؟

این برداشت کاملا اشتباه شما هستش ! بنده از شما سوال نکردم ... شما قبلا برداشت خودتون رو گفتین

از دوستان و همکاران گرامی تقاضا دارم برداشت خودشون رو اعلام کنند که آیا بنده با پست زیر از کسی حمایت کردم ؟ بنده فقط خواستم جلوی اینکه ایشون از این کلمه استفاده کنه رو بگیرم و در ادامه ایشون رو با نحوه برخورد پشتیبانی های برخی از شرکت های خارجی آشنا کردم !

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1648959
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    این برداشت کاملا اشتباه شما هستش ! بنده از شما سوال نکردم ... شما قبلا برداشت خودتون رو گفتین

از دوستان و همکاران گرامی تقاضا دارم برداشت خودشون رو اعلام کنند که آیا بنده با پست زیر از کسی حمایت کردم ؟ بنده فقط خواستم جلوی اینکه ایشون از این کلمه استفاده کنه رو بگیرم و در ادامه ایشون رو با نحوه برخورد پشتیبانی های برخی از شرکت های خارجی آشنا کردم !

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1648959
    بنده هم کاری به شما ندارم
    شما وارد تاپیک شدید ، بدون خواندن دلایل ، مدارک و اسناد و تصاویری که قرار دادم شروع کردید به تهدید بنده ....
    گفتم و باز هم میگم ، هر کس خواست هم قضاوت کنه
    یا شما بیکار هستید که اونوقت کاش وقت خودتان را میزاشتید و کامل میخوندید مثل مدیر ارشد انجمن بعد قضاوت میکردید ( فکر نکنم بیکار باشید چون میشناسم شما را و گفتم سرویس داشتم )
    یا برای حمایت چشم بسته وارد شدید و خواستید کسی را بترسونید که خوب وقتی من مدرک کامل دارم که سرویسی را خریدم که در اون پنهان کاری شده تنها یک دلیل میمانه و اون حمایت چشم بسته به درخواست و یا بنا به دوستی ....
    این هم پست ایشان بعد درخواست من که خودش حق را بهم داده بود ، حالا بماند که مساله اصلی اینه که این دامنه ها کلا این قابلیت را ندارند و پست ایشان خودش نادرست هست و بنده این را با راهنمایی اساتید و فروشندگان معتبر متوجه شدم که این دامنه ها کلا قابلیت تغییرات را ندارند و نمیتوان dns اونها را تغییر داد ، چه از پنل چه با تیکت ....

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1647442

ویرایش توسط iraniam2000 : March 25th, 2017 در ساعت 02:22

تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

شما هزار تومان را واسه خودت نگه دار
    تو کاری هم که به تو مربوط نیست دخالت نکن
    اتفاقا اگه تو هم محناجی مشکلی نیست حاضرم چهار هزار تومان تصدق هم به شما بدم
    آقایان باند باز لطف کنند تشریف ببرند جای دیگه ، اگر هم پست های بنده مشکل داشته گزارش کنید حذف بشند
    ( هر چند فکر کنم تو مولتی یوزر خود استارتر هستی و چون پست های قبلیت هم در حمایت از ایشان حذف شد ولی خوب رو که نیست ، سنگ پا قزوین هم جلوت کم آورده
    جالب اونجاست که پول را خورده بعد میخواد بقیه جبران کنند
    بفرما برات گلریزان هم بگیرند
    سر مردم را کلاه میزاره حرف زیادی هم میزنه

اولا که شما با این طرز صحبتت شعور خانوادتو به همه نشون دادی.بعدم اینکه این سایته پدر شما نیست.و یک انجمنه وهمه مجاز به اظهار نظر هستند.سوما اینکه صدقه رو شما بده به خانوادت که بهتر بتونن واسه تربیتت وقت بزارن.هنوز مهر عضویتت خشک نشده حرف از مولتی یوزر بودن من میزنی!شما یادبگیر قبل از صحبت کردن فکر کن.که دراین باره امام علی هم حدیثی فرمودند.به افرادی که تهمت میزنی مواظب باش اون دنیا گلوتو نچسبن
    ویرایش توسط deltamusic : March 25th, 2017 در ساعت 02:24

11. تعداد تشکر ها از deltamusic به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

اولا که شما با این طرز صحبتت شعور خانوادتو به همه نشون دادی.بعدم اینکه این سایته پدر شما نیست.و یک انجمنه وهمه مجاز به اظهار نظر هستند.سوما اینکه صدقه رو شما بده به خانوادت که بهتر بتونن واسه تربیتت وقت بزارن.هنوز مهر عضویتت خشک نشده حرف از مولتی یوزر بودن من میزنی!
    جالبه که همین کلام و همین لحن را قبلا با یوزر اولت گفته بودی ، ولی جناب نامحترم که معلوم نیست اصلا خانواده داری یا نه ، اصلا پدری داشتی که بهت بگه دز/دی نکنی ، بهت بگه کلاه مردم را برنداری ، بهت بگه که هزار تومان ارزش مدیون شدن نداره که هیچ میلیاردها هم ارزش نداره مدیون کسی بشی ، بهت یاد بده که گدا و محتاج صدقه کسی نباش ، پس من فکر میکنم تو خانواده و پدر نداشته و نداری که اینجور حرف میزنی و به خانواده بقیه توهین میکنی
    مثلا تو زود عضو شدی چه شکری خوردی که بقیه ماندن ؟ زود عضو شدی و با مولتی یوزر پست میدی رو سرور که کسی متوجه نشه ؟ من شرط میبندم آی پی شما دو نفر یا از یک isp هست یا یکی خارجی هستش
    حرف دهنت را بفهم
    من همان موقع گفتم باز میگم ، اون چهار هزار تومان صدقه سر خودم و خانواده ام تو سال جدید ولی نمیزارم سر کس دیگه ای را یکی مثل تو کلاه بزاره
    مثال امثال تو اینه
    خود گویی و خود خندی ، عجب مرد هنرمندی

- - - Updated - - -

شما یادبگیر قبل از صحبت کردن فکر کن.که دراین باره امام علی هم حدیثی فرمودند.به افرادی که تهمت میزنی مواظب باش اون دنیا گلوتو نچسبن
    این قسمت را بعدا اضافه کردی ، ولی باید بگم فکر نکنم یکی مثل تو اصلا شیعه باشه و بفهمه حق و ناحق چی هست ؟
    خودت را قایم نکن بیا ببین اونها که تو تاپیک زیر پست من تشکر کردن حتما همانهایی هستند که مثل من تو دام تو افتادن ، برو تو صفحه قبل جوتب اون بنده خدایی که تمام سرمایه و سایتش را نابود کردی و مدرک هک شدنت را گذاشت بده نه اینکه بیای خودت خودت را تایید کنی
    وقتی فهمیدم تمام سرمایه کاربرهاتو از بین بردی فهمیدم نه علم دست و حسابی داری نه انصاف و انسانیت و تنها راه امرار معاش امثال تو همین کلاه برداری هست
    ضمنا کسی کار کلاه برداری را تایید نکرده و نمیکنه

13. تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

پست شما گزارش شد و مدیران قرار شد مولتی یوزر بودن من و آی پی های من رو چک کنند در صورت مولتی یوزر نبودن ، با تهمت ها و طرز صحبت شما برخورد کنند.

15. تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پست شما گزارش شد و مدیران قرار شد مولتی یوزر بودن من و آی پی های من رو چک کنند در صورت مولتی یوزر نبودن ، با تهمت ها و طرز صحبت شما برخورد کنند.
    شما قبلا هم گزارش کردی ولی پست های خودت حذف شد ، ماندم قرار و مدار را وقتی هیچ مدیری تو سایت نیست با کی گذاشتی ؟ یا شاید دستور صادر کردی ؟
    فکر کردی میتونی به خانواده کسی توهین کنی و جواب نگیری ؟ من شاید برام چهار هزار و دهها برابر اون چیزی نباشه و راحت بگم تصدق سرم ولی دیگه با توهین به خانواده ام اون هم توسط یکی مثل تو که محتاج هزار تومان هست نمیتونم کنار بیام و جواب ندم

عضو جدید nima73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    180 پست

آقا یک صلوات بفرستید تو ایام عید درست نیست اینجوری همه با هم دعوا میکنید
    استارتر عزیز هم اگر باز ناراحت نمیشید از حرف بنده و نمیگید نظر دادن ممنوع هست به نظر من درخواست حذف کلی تاپیک را بدید چون ان اس دامنه های فری ریسیلو قابل تغییر نیستند برای استفاده از دامنه ها هم اگر نیاز بود میتونم راهنمایی کنم
    انشاالله مشکل شما و کاربرهاتون حل بشه و یک جوری رضایت اونها را بدست بیارید
    باز هم شرمنده که دخالت کردم ولی ایام عید هست و رسم ایرانیان دوری از جنگ و کینه هست نه اینکه دم عیدی با هم دعوا کنید
    امیدوارم مدیر سایت هم لطف کنند و به موضوع رسیدگی کنند

آمد سحری ندا زمیخانه مــــا
    کـــای رند خراباتی دیوانه مــــا
    برخیز که پر کنیم پیمانه زمی
    زان پیش که پر کنند پیمانه ما

18. تعداد تشکر ها ازnima73 به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت همه بازدید کنندگان گرامی

ثبت دامنه .nz فقط هزار تومان

برای تعداد بالای صد عدد تخفیف داده میشه

دوستان توجه داشته باشند به هیچ عنوان دسترسی به دامنه داخل سایت ما ندارند

فقط پنل ریسلو تحویل داده

میشه برای ثبت و تمدید باید از طریق سایت در ارتباط باشید

(به زودی داخل همین تاپیک دامنه های ارزان قیمت با پسوند جدید قرار داده میشه )

برای ثبت دامنه از طریق تیکت در ارتباط باشید

ارسال تیکت
    با تشکر از iraniam2000 تاپیک فروشت نابود شد برادر..کلا همه رو شست!!.

http://uupload.ir/files/thzz_500x500...6612019252.jpg

- - - Updated - - -

شما قبلا هم گزارش کردی ولی پست های خودت حذف شد ، ماندم قرار و مدار را وقتی هیچ مدیری تو سایت نیست با کی گذاشتی ؟ یا شاید دستور صادر کردی ؟
    فکر کردی میتونی به خانواده کسی توهین کنی و جواب نگیری ؟ من شاید برام چهار هزار و دهها برابر اون چیزی نباشه و راحت بگم تصدق سرم ولی دیگه با توهین به خانواده ام اون هم توسط یکی مثل تو که محتاج هزار تومان هست نمیتونم کنار بیام و جواب ندم
    نوکرتم بیخیال شو قربونت....کاسبی همینه...قرار نیست کاری میکنیم مجانی باشه که..دوستمون هم برای زحمتش مبلغ ناچیزی میگیره که منصفانه هم هست..دیگه نمیتونه بگه 200 تا تک تومان که!!دیگه کمترین واحد الان 1000 تومانه...ریسلو راست میگه منم تایید میکنم حتی دامنه های .com رو هم من بعضی وقتها خواستم عوض کنم ارور میداده تغییر نمیداده با نامه نگاری تغییر میداده..که بعضا طول میکشیده...این رفیقمون چیکار کنه خوب!
    ویرایش توسط delta : March 25th, 2017 در ساعت 03:33
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

20. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)