سلام
این تاپیک صرفاً میتونه یک نظر شخصی از جانب بنده باشه لذا کسی به خودش نگیره یا سوء تفاهم نشه ;
به نظر بنده وردپرس در دنیای وب حرفه ای یک فاجعه هست! در هفته چندین نفر در خصوص سفارش پروژه روی وردپرس تماس میگیرن که عموماً وقتی میپرسم چرا وردپس این پاسخ ها رو میشنوم :
- ارزون تر میشه
- فلان سایت هم با وردپرسه
- رایگانه
- قبلاً کار کردم خوبه
- افزونه و قالب زیاد داره
- و ...
همه این پاسخ ها بنظر بنده فقط میتونه نیازهای یک وبلاگ رو رفع کنه نه یک وبسایت با فعالیت تخصصی
عمده کاربرانی که تماس میگیرن قصد دارن یک ایده جدید یا مشابه یک سایت رو روی وردپرس راه اندازی کنن, وردپرس تقریباً انعطاف بالایی داره و بنده منکر این موضوع نیستم اما باید قبول کنیم وردپرس فقط و فقط در حد یک وبلاگ قابلیت توسعه داره و بیشتر از اون توسعه دادنش درست نیست
عموماً برنامه نویس های تازه کار یا متاسفانه برنامه نویس هایی که قدیمی هستند خیلی وقت ها دیدم وقتی مشتری درخواستی میده اسه اینکه زمان کمتری گذاشته بشه پیشنهاد میکنن که روی وردپرس راه اندازی بشه که بنظر بنده این موضوع در خصوص سایت هایی که محوریت کاربردی دارن اصلاً درست نیست, اما برای سایت های محتوی محور وردپرس میتونه انتخاب خوبی باشه
توسعه وردپرس برای سایت های کاربردی محور مثل استفاده از اتاق پراید برای موتورهایی با حجم بالاست! با یک گاز دادن از هم میپاشه!
مثلاً وقتی مشتری یک سایت تخصصی با امکانات خاص داره چرا باید روی وردپرس پیاده سازی بشه ؟
توی همین انجمن دیدم برخی دوستان در تاپیک درخواست اسکریپت درگاه واسط پیشنهاد دادن روی وردپرس پیاده سازی بشه
دیروز مشتری زنگ زده پروژه سفارش بده بهش گفتم واسط روی فریم ورک Yii مینویسم قیمت دادم بهش 1 ساعت در مورد فریم ورک Yii و سرعت و ... توضیح دادم کلی نمونه کار نشونش دادم, امروز زنگ زده میگه با فلان برنامه نویس صحبت کردم گفته با وردپرس پیاده سازی کنی سرعتش بالاتره امنیت بهتری هم داره! نکته جالب اینکه عیناً این جمله رو به مشتری گفته : کسی که بهت گفته فریم ورک Yii بهتره چیزی حالیش بنوده وردپرس رو همه دارن استفاده میکنن برو ببین چندتا سایت با yii نصب شده چندتا با ورپرس ( موضوع سایتی که میخواد کدنویسی کنه پنل کسب درآمد و پاپ آپ هست )
من خودم برای وبلاگم از وردپرس استفاده میکنم اما بازم تاکید میکنم روی وردپرس فقط و فقط در حد یک وبلاگ حساب کنید نه بیشتر!
وقتی سیستم اختصاصی رو روی وردپرس پیاده سازی میکنید باید انتظار اینو هم داشته باشید شب بخوابید صبح پاشید ببینید وردپرس یک آپدیت داده کل امکانات اختصاصیتون از کار افتاده