در شکایت میشه بندی اضافه کنید که بعد از اعلام حکم ، هزینه و ... رو هم طرفِ بازنده پرداخت کنه
حتی ضرر هم میشه اضافه کرد
برید عریضه نویس...براتون می نویسه
بعد هم فکر کنم باید ببرید دفتر خدمات قضایی
در شکایت میشه بندی اضافه کنید که بعد از اعلام حکم ، هزینه و ... رو هم طرفِ بازنده پرداخت کنه
حتی ضرر هم میشه اضافه کرد
برید عریضه نویس...براتون می نویسه
بعد هم فکر کنم باید ببرید دفتر خدمات قضایی
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
اگه اختصاصی باشه و بتونه مشکلاتش رو برطرف کنه، ارزش داره
دوستدار کتاببلیان
این قالب که چیزی ارزش نداره شما هم میتوانید اقدام به شکایت کنید
شما سمپل دادین که سلیقه و ساختار مدنظر شما دست طراح بیاد ولی ایشون قالب اصلی پیدا کردن و با کمی تغییرات که آن هم بدرستی انجام نشده با قیمت نادرست در اختیار شما قرار دادن.
بنده جای شما بودم از مراجع قانونی پیگیری میکردم.
قالبی که مدنظر شما هست و اسکرین دادین در آدرس زیر می باشد.
http://www.templatemonster.com/demo/57537.html
بهتر بود قبل از واریز وجه نمونه کارهای شرکتشون رو مشاهده میکردین.
برای شکایت اقدام کنید احتمالا ارجاع داده بشه به نیابت تهران .
هزینه خاصی ندارین شاید یکی دوبار فقط رفت و آمد داشته باشین.
چون پرونده شما در شهری که هستین ابتدا تکمیل میشه سپس ارجاع داده میشه به تهران
شخصی که ازش شکایت کردین باید در دادگاه حاضر بشه برای ارائه توضیحات و ............ .
ویرایش توسط ra3ou1 : October 25th, 2016 در ساعت 22:01
ممنون از نظر شما ولی به نظرتون من پیش کی شکایت کنم؟ صنعت معدن که مهر اعتماد ملی به این سایت داده کلی تماس گرفتم هی گفتن باید از خود نماد کلیک کنی ایمیل بزنی کارشناس چک کنه ده بار ایمیل زدم جواب ندادن بعد تماس گرفتم دوباره گفتن ایمیل یک شخصی رو که مسوول فلان قسمت هست میدیم ایمیل بزن ده بارم به اون ایمیل زدم جوابی ندادن دادسرا رفتم که اونم فایده نداشت پلیس فتا هم میگه باید از دادسرا پیگیری کنی حالا شما بگید من پیش کی شکایت کنم؟
سلام دوست عزیز
یک سوال ، چرا سراغ آی وحید یا وهاب آنلاین نرفتید ؟ این شرکت با کل اعتبارش و نماد هایی که داره به گرد پای اینا نمیرسه
داداش این جومیر واسه خودش چی طراحی کرده که بخواد واسه مشتری طراحی کنه
من تیکتاتونو گذرا خوندم به نظر میاد حق با شماست از حقت نگذر.مردم ما دیگه یه سری به حروم خوری دارن عادت میکنن یه سری هم در مقابل حقی که ازشون خورده شده سکوت میکنن و واگذار میکنن به خدا
من نمیشناسمت ولی از این که 1.5 ملیونت رفته خداییش اعصابم خورد شد
یا به قول دوستمون شکایتو تا آخر برو و ضرر و زیان و پول وکیلو رفت وآمدت به تهرانم آخرسر ازشون بگیر
یا شکایتو بیخیال شو و تهدیدشون کن حتی دفترشونم برو بگو یا پولمو بدین یا... اینجوریم احتمالش هست پولتو بگیری
سلام دوست عزیز ممنون از نظر تون ولی من خیلی باهاش حرف زدم و قد تره این حرفا و فوقالعاده زبون باز هست و به هیچ وجه قبول نمیکنه پول رو برگشت بده و مراحل قانونی و حقوقی هم خودتون بهتر میدونید خیلی پیگیریش دیر و جتی امکان داره پول بیشتری ضرر کنم و به حتی نصف پول خودمم نرسم برای همین متاسفانه نمیتونم ریسک کنم و شهر دوری از شهر خودم بیام و کلی خرج کنم اخرش هم قاضی یک رای نا حقی بده و برگردم با دست خالی. اینجوری بیشتر ادم اتیش میگیره خودتون میدونید.
جرم تو شهری که طراح سایت هستن اتفاق افتاده
برای شکایت و پیگیری باید برید شهر طراح !
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)