درود
از عزیزان کسی خبری از این اقا نداره؟
و همچنین اگر کسی آدرس یا شماره تماسی دارند از این اقا لطفا اعلام کنند.
فکر میکنم دیگه کم کم وقت شکایت رسیده باشه با توجه به گذشت بیش از 20 روز از ماجرا های عدم پرداخت این اقا
با تشکر
همیشه می توان بهترین بود ...
یعنی مدیریت اون سایت حتی ارزش قائل نیست بیاد یه توضیحی بده؟
مشکل دقیقا همینجاست هیچ کس نه به تیکت جواب میدن نه میاد داخل تاپیک جواب بگو باشن
درود ، دوستان عزیز کسی که کسب و کارش مهم هست و واقعاً از اینترنت درآمدزایی میکند ، باید به فکر درگاه پرداخت مستقیم باشد !
پ.ن » درگاه پرداخت های واسط دیگه قابل اعتماد نیستند ، باید خودتون درگاه مستقیم دریافت کنید .
موفق باشید .
.
واقعا سیبا از اول کارشون ضعیف عمل کردن هم سیسیتم تیکت دهی هم سیسیتم اطلاع رسانی اگر واقعا دیگه نمیخواهید اراعه خدمات کنید سریع سیر میتونید حساب کاربران رو تصفیه کنید تا حداقل یک نام نیک ازتون باقی بمونه و لعن نفرینی نباشه چون حق الناس خوردن خیلی عواقب داره میتونستید حداقل در این تایپیک شرکت کنید جهان پی زمانی که بسته شد ولی سریع سیر تسویه حساب زد سایر دوستان که مشکل دارن در این تایپیک میتوانند شرکت کنند تو زندگیم یک ریال از مال کسی نخوردم اگرم از دوستی پول قرض میگرفتم حس میکردم یک بار سنگین رو دوشمه و سریع سیر قرضم رو صاف میکردم چه خوبه انسان وقتی روحش از بدن در میاد با بار سبک سمت معبودش بره نه با بار پر از قرض قوله و حق الناس پولی که با اه ناله نفرین بیاد تو زندگی والا قسم اخر عاقبتی نداره جز خرج دوا درمان چیز دیگه ای نیست انشالا مشکل سایر دوستان عزیزان سریع سیر حل بشه و شاهد باشیم سیبا پال با یک نام نیک و خوب همیشه بین کاربران باقی بمونه
من از <<درگاه پرداخت>> سرویس داشتم خدایی عالی بودن بعد هم که مشکل براشون پیش امد فقط تصفیه حساب کردند و دیگه کار نکرند .
تصفیه حساب هم خیلی زود و به موقع انجام دادن بااینکه فیلتـر شده بودن و مراجع قانونی بهشون گیر داده بودن .
من اول توی پست هام هم میگفتم انشالله مشکلشون برطرف بشه اما :
به نظرم سیباپال دیگه قضیش مشکوکه اصلآ خبری ازشون نیست .
دوستان یک شکایت تنظیم کنیم و حق و حقوقمون رو بگیریم . ( هرچه بیشتر بیخیال شیم امکان اینکه به حقمون نرسیم بیشتره)
در این مورد من اطلاعات لازم ندارم لطفآ دوستانی که اطلاعات کافی دارن بیاید و مراحل رو با هم طی کنیم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)