قابل درك خيلي مسايل اما در تيكت عينا ذكر كردين تماس نگيريد منتظر اطلاعيه كانال تلگرام باشيد
در هر حال بحث اينجا كوتاه كنيم من در پيام كوتاه با شما در تماس هستم
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
ببخشیدا شما خودتون رو جای ایشون بزارید الان دوره زمونه در دنیای نت هیچ اعتباری نیست یهو میبینید صبح بیدار میشید سرور یا دیتاسنتر اتیش گرفته یا سایت ها چیلتر شدن یا فلان موضوع اتیش گرفته هیچ اعتباری دیگه به نت نیست خودتون هم مزه اش را چشیدید که هم شغلی های شما که کار خلافی هم نبود چیلتر شدن خیلی ها 5 ماهه اینطوره انوقت خودتون را جای این مشتری خود بزارید با تراکنش بالا وقتی تیکت جواب نمیدید تسویه انجام ندادید یا دیر انجام میدید انتظار دارید فکر بد نکنه !!!
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
با توجه به اين كه متوجه هستم امكان پاپليك نيست لذا به راحتي مي تونيد از طريق سيستم خبرنامه اطلاعات فوري به ايميل تمام مشتركين فعال ارسال كنيد
اين كمترين درخواست جناب سيبا پال
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
من گاهی برمیگردم اما مجدد چیلتر شدید ادم نمیتونه کار کنه خوب
http://sibapayment.com/user/login
من شما را نمیگم بد هستید با اعتبار هستید کلی میگم تو این دوره هیچ اعتباری در نت به هیچ چیز نیست منظورم کامل به شغل شما نیست من مثلا 2روز پیش تیکت زدم شما بیش از 12 ساعت بعد پاسخ دادید تسویه هم نکردید و قطعا تسویه با ایشون خیلی وقته نکردید که اینطور فکر کرده شمام بودید همین فکر را میکردید و خودتون میدانید درگاه هایی بودن مثله شما با اعتبار خوب که جمع کردن رفتن مثله
jaypal - mehrpay - oxinpay - takpardakht - dinapay - shetab biz و و و یکسری های دیگه یهو جمع کردن رفتن .
الان من هیچ ادرسی از شما ندارم چک کنم تسویه را جوری چیلتر کردن با چیز پی ان هم وارد نمیشه !!! 2 روزه تسویه نکردید با من هرچند مبلغی نبوده ولی درست نیست اینطور فشار ها روی شما خیلی زیاده تو این 5 ماه میدونم مشکلی که درست کردن باعث میشه از فعالیت صرفه نظر کنید مثله یکسری ها جمع کردن رفتن یکسری ها هم چیلتر نیستند فعالیت میکنند قانونی.
ویرایش توسط مینا-صیفی : July 6th, 2016 در ساعت 21:09
عزیز ما آدم عجولی هستیم و صبوری به بردباری تو کارمون نیست ( به خاطر همین تو اکثر پروژه های شکست میخوریم )
آدرس رو به فیـلترینگ ریدایرکت میدید ( 10.10.34.34 )
تماس هم که میگیریم میگه" شماره ای که با آن تماس گرفته اید اشتباه است "
تسویه هم که نکردید
متاسفانه ما از این اتفاقات" با توجه به تجربیات تلخ درگاه های واسط " فقط یه چیز رو برداشت کردیم .......
ضمنا هیچ تحمتی هم زده نشد ( به در میزنن دیوار میفمه .. )
کدام شماره اشتباه است!
شماره های شرکت فعال است و اگر می فرمایید در روز تعطیل رسمی کارمندان باید در شرکت حضور داشته باشند قطعا اشتباه می باشد !
ما نیز تعطیلی داریم ! مانند سایر شرکت ها !
و از طریق تیکت فعال می باشیم.
آدرس به دامنه فیتر شده دایرکت داده نشده است! دامنه امروز ***** شده!
ما با این شماره ها که در یکی از تاپیک ها اعلام کرده بودید تماس گرفتیم ..
بله پشتیبانی تیکتی شما خوبه ولی وقتی نتونیم به سایت دسترسی داشته باشیم چطوری تیکت بدیم ؟؟!
پذیرندگان گرامی میتوانند در ساعات اداری با شماره های زیر ارتباط برقرار نمایند
0561-4421030
4424063
4425228
4438442
به خاطر تاخیر در واریز شما نزدیک بود یکی از چک های ما برگشت بخورد ...
آخرین پست به نقل از مدیریت مجموعه : ما عذر میخواهیم که در ۵ ماه اخیر به دلیل فشار دادستانی کل کشور ,دادگستری , *****ینگ , psp , پلیس فتا ,پلیس امنیت, شاپرک و سازمان (...) نتوانسته ایم سرویس دهی مطلوبی را ارایه نماییم و قدرت کافی جهت دفاع از خود نداشته ایم !
کوتاهی ما را بپذیرید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)