-
May 26th, 2016, 12:14
پاسخ : تمام اطلاعاتم پاک شد ! کمک لطفا فوری

نوشته اصلی توسط
miladtnt
سلام همین الان رفتم فایلارو چک کردم دو برابر فایل های پاک شده فایل برگشته ولی الان متوجه شدم همشون فایلای مشکل دارن ... دیشب عجله ای نگا کردم امروز موقع اکسترکت کردن دیدم همشون وسط کار ارور میدن..
نباید سریع اکسترک می کردید
قبلش فایل رو روی یه سرور دیگه تست می کردید بعد از مطمئن شدن روی سرور اصلی میاوردید
الان شما مجدد باید به افرادی که کار بلد هستن بدید تا ریکاروی کنند
شرکت های خارجی هستند که ریکاوری کنند
-
-
May 26th, 2016 12:14
# ADS
-
May 26th, 2016, 13:23
با سلام :
متاسفانه یا خوشبختانه تجربه از دست رفتن اطلاعاتم رو در لینوکس ندارم با این که حتی سیستم عامل خانگیم هم لینوکسی شده و اصلا دوست ندارم پاکش کنم ولی تا دلتان بخواهد تو ویندوز ریکاوری انجام دادم
اگر احیانا تونستید هاردی رو بهش وصل کنید بهترین برنامه ای که برای من اطلاعاتم رو بر می گردوند و هیچ وقت اذیتم نکرد برنامه recover.my.files بود
من نمی دونم این مجازی سازی که دارید به چه صورت فضای سرور شما رو تولید کرده ولی اگر مثل خیلی از مجازی سازهای دیگر تمام اطلاعات شما را داخل فایلی ذخیره می کنه بهتون پیشنهاد می کنم قبل از روشن کردن سرور و عملیاتهای ریکاوری اول از اون یه بکاپ بگیرید و سرورتون رو روشن نکنید و عملیاتهای ریکاوری را بر روی ان انجام دهید....
ببخشید که نتونستم زیاد کمکتون کنم
ارادتمند وحید
-
-
May 26th, 2016, 13:38

نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
نباید سریع اکسترک می کردید
قبلش فایل رو روی یه سرور دیگه تست می کردید بعد از مطمئن شدن روی سرور اصلی میاوردید
الان شما مجدد باید به افرادی که کار بلد هستن بدید تا ریکاروی کنند
شرکت های خارجی هستند که ریکاوری کنند
شرکت های خارجی که می فرمایید برای لینوکس اکثرا هارد فیزیکی را درخواست می کنند اونم با هزینه های خیلی بالا این کار را انجام می دهند
-
تعداد تشکر ها از behravesh به دلیل پست مفید