اینا رو خیلی وقته گذاشته تو کانالش
اینکه تا اطلاع ثانوی تعطیل کردن یا بخاطر اینه تا رفع ***** دستور دادن غیر فعال کنن
ویرایش توسط refigh : May 19th, 2016 در ساعت 11:09
سیبا پال هم نصب کردم و درگاه گرفتم زیاد جالب نیست
درگاه ملت میزنه فروشنده ایران شارژ
درگاه سامان هم یه شرکت دیگه میزنه
درگاه خودشم یه جوری طراحی شده که اصلا اعتمادی نیست از طرف مشترکین
جهان پی یه چیزی دیگه بود![]()
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
مبالغی که تو حساب های کاربری ما بود چی میشه؟
با سلام
من از گوگل پیگیر قضیه جهان پی بودم به این تاپیک برخوردم حیفم اومد نیام نظرم رو نگم
دو سال هست از جهان پی استفاده میکنم . کوچکترین مشکلی تا حالا باهاشون نداشتم گردش مالیم هم حدود 80 میلیون تومان بوده و هر بار درخواست تسویه دادم در بازه های 500 هزار تومانی بوده و سریع برام واریز کردن. حتی روزهای تعطیل هم صبر نکردن که فرداش واریز پایا رو انجام بدن . همون روز تعطیل برام پایا رو ثبت کردن و ساعت 7 صبح روز بعد که سرور پایای بانک شروع به کار میکرد 7:01 دقیقه پول میومد به حسابم . هیچوقت هم یادم نمیره اوایل اشناییم با این شرکت یبار رفته بودم شهرستان و پول لازم داشتم تنها چیزی هم که در دسترس داشتم پنل جهان پی بود . امیدی نداشتم رسیدگی بشه اما تیکت دادم مشکلمو گفتم مدیر جهان پی وقتی دیدن شرایطم ضروریه برام سریع ( در کمتر از چند دقیقه ) بصورت شتابی واریزش کردن !
اینا برام خیلی ارزش داره . جهان پی یه شرکتی هست که کلاس کارش از شرایط فعلی بازار ایران بالاتره . در واقع من رقیبی برای جهان پی نمیبینم و جایی رو نمیشناسم که در حد جهان پی مشتری مدار و صادق باشه
هر چقدر هم فشار اوردن و به سرورشون حمله کردن و ... اما این شرکت تمام تلاش خودش رو کرد که مشتری چیزی احساس نکنه و کمبودی رو حس نکنه تا اینکه بلاخره اقایون خرابکار دیدن دانش فنیش رو ندارن که با این کارها حریف جهان پی بشن اینبار رفتن با خودشیرینی *****ش کردن !
این قضیه رو من مقایسه میکنم با پنل پرداختی که چند روز پیش ثبت نام کردم و 50 تومان موجودی رو بصورت تست درخواست دادم الان 48 ساعت گذشته هنوز حتی اقدام به واریز به صورت پایا هم نکردن و وقتی تماس گرفتم که چرا اینجوریه و این چه وضعشه در کمال تعجب پاسخ جالبی دادن : جناب بين ١٢ تا ٣٦ ساعت طول مي كشه. پول به حساب ما هم دير مياد تا بخوايم براي شما بفرستيم !
امروز رفتم از چند سرویس دهنده دیگه درخواست درگاه دادم و سیبا پال خیلی سریع به درخواستم رسیدگی کردند و درگاهم رو فعال کرد من هم چون پشتیبانیشون خوب بود سیباپال رو انتخاب کردم و تا الان که از این شرکت راضی هستم و امکانات خوبی دارن و پشتیبانی خوبی هم دارن که از مدیرش تشکر میکنم . ایشون هم یکی از بهترین هاس
ویرایش توسط Flash4Mobile : May 20th, 2016 در ساعت 02:46
تفاوت هست بین تعطیل شدن و غیرفعال شدن!
جهان پی تا رفع مشکلش (فیل-تر) غیر فعال شده و انشالله همین روز ها مشکلات قانونیش هم حل بشه و به زودی خدماتش رو از سر بگیره
با اینکه فیل شدن و حتی کارشون به جایی کشید غیر فعال بشند تسویه حساب ها رو تو کمترین زمان انجام میدن و سرعت پشتیبانی مثل سابق عالیه و این یعنی مسئولیت پذیری شرکت و کارمندانش که تو بدترین وضعیت بهترین خدمات رو دارن.
ویرایش توسط InterServer.ir : May 20th, 2016 در ساعت 02:53
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)