بابک منظورت کدوم بادمجون بود؟:ی
ولی حرف های امیر راسته به حرف هاش ایمان دارم تو این میتینگ ها(نخ سوزن در مورد محمد فخرایی)
آقا ما هم از روستان میاییم چه شیر گاو و گوسفند بیاری چه خود گاو و گوسفند هر دوتاشو میخوریم![]()
بابک منظورت کدوم بادمجون بود؟:ی
ولی حرف های امیر راسته به حرف هاش ایمان دارم تو این میتینگ ها(نخ سوزن در مورد محمد فخرایی)
آقا ما هم از روستان میاییم چه شیر گاو و گوسفند بیاری چه خود گاو و گوسفند هر دوتاشو میخوریم![]()
برادر اینجا خانواده رد میشن شما به کدومش چی کار داری؟
در مورد محمد من باید ذکر کنم که تو اصفهان نبودید! ببینید این بشر چی میگه
شما گاو گوسفند پیش کش این سفارشی که دادیم رو جان عزیزت ردیف کن این صبح به صبح انگار بیدار باشه به من زنگ میزنه
در آخر یه موزیک میزارم حالشو ببرید:4: غریبه نشو :4:
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
محمد جان من هم میام
همون پنج شنبه
منتهی 1 روز قبل ساعتش رو بهم اطلاع بده
شماره مو برات پ خ میکنم
ممد پیش من که بود زیاد از این ادا اتفارا در نمیاورد !
خوب حق هم داشت ~~> بابک = ممد * 4
حالا ببنیم با وجود همایونی ما ، باز هم از این انتـر بازیا در میاره که ما شاد بشیم یا نه![]()
شما نیز 19 میشی :دی
انتر درستشه
انتر - ویکیپدیا
پ.ن: آقای x تو یه تاپیک امروز 4 تا سوتی کت و کلفت داده بود خواستم بش گیر بدم، دیدم تاپیک جدیه بیخیال شدم(میشناسیس!)
محمد میگم شبه بیا یکی از خاطره هات رو تعریف کن دوستان استفاده کنن
همون خاطره زمان جنگ رو بگو که به اینترنت وصل شدی
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:34 AM ----------
اینم ببین لذت ببر نمره بده![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
عزیزم Wikipedia رو مردم عادی مینویسند و گسترش میدند .
شما از لغت نامه استفاده کن : ویکی - نتایج جستجو | لغت نامه دهخدا
پ.ن: :دی
خدایی بچه ها سوات هاشونو از کجا میارن؟
جریان همون یاروه می ره انگلیس دنبه نداش خورد زمینه:ی
ساعت: 05:00 بامداد
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:53 AM ----------
نمره بده:ی
مصطفی چمران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)