دامنه که انتقال بدم حتما همه جا تاپیک کلاه برداری مایا میزنم
نه فقط این موضوع چند سوژه دیگه هم دارم همراه با مدرک
دامنه که انتقال بدم حتما همه جا تاپیک کلاه برداری مایا میزنم
نه فقط این موضوع چند سوژه دیگه هم دارم همراه با مدرک
خوب شما یه تیکت بزن به خود دایرکت آی برات انتقال میده دیگه
اطلاعات این پنل رو ارسال کن یه کاستمر هم تو پنل جدید بساز ایمل و کاستمر جدید رو بهشون بده بگو Move کنید اینجا همین
24 ساعت بعدش انتقال میده واسه منم پیش اومده بود
فکر کنم کاربر mehdi24 یه زمانی اونجا کار میکرد ( فکر کنم ) ببین میتونه برات کاری بکنه
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
شما میتنید راحت دومین رو ترنسفر کنید این همه دنگ فنگ نداره فقط صداشو در نیارید و کاستومر رو تغییر بدید رو ایمیل خودتون همین.
تلگرام : @ramiz_jv
1. دامین رو نمیشه ترنسفر/move کرد! / اصلاً دسترسی به کنترل پنل خود دامین امکان پذیر نیست (ارورشم گذاشتم، دلیلشم گفتم)
2. هیچ پیچوندنی و کلاهبـرداری و ... در کار نیست! نه نیاز به شلوغ کردنه و نه نیاز به تاسف خوردن! / راهشم قبلاً گفتم! باید ریسلر اصلی به دایرکتی تیکت بزنه که همچین وضعی واسه دامین پیش اومده، بعد از 2 روز (به دلیل ساپورت فوق العاده حرفه ای دایرکتی) مشکل برطرف میشه! / نیازی به بحث بیشتر نیست!
دوست عزیز اون کسی که باعث میشد شما بتونید 20، 30 تا سایت پر بازدید موزیک رو روی نمایندگیتون پشتیبانی کنید ما بودیم اونوقت انتظار داشتید به جای فشاری که شما روی سرور میاوردید ما ازتون فقط 20 هزار تومان بگیریم ؟
شما اگه به هزینه ای که میدادید شک داشتید باید سرور اختصاصی میگرفتید تا ببینید میتونید منیج کنید یا نه !!!!!!! کی براتون سرور منیج میکرد که بتونید اینجوری سایتهایتون رو پشتیبانی کنید ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)