صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 44 , از مجموع 44

موضوع: تحریم نماد اعتماد الکترونیکی

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم نماد اعتماد الکترونیکی

نقل قول نوشته اصلی توسط samaserver نمایش پست ها
    من متاسف هستم بابت شخصیت، فهم و شعور شما
    من تاپیک رو برای راه حل مشکل نماد و دریافت مالیات سنگین باز کرده ام شما به من می گویید حاجی ارزونی بازی در نیار !
    شما با این شعور و شخصیت خدا به داد مشتریان شما برسد
    دوست عزیز به شما توهین کردند ؟؟
    فکر نمیکنید که حرف حق رو زدن ؟ شما با شکستن قیمت ها به این بازار آسیب میزنید !
    کافیه یک نگاه به پستی که ایشون زدند بکنید :
    http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1442770

حداقل پست ایشون تا الان 10 نفر موافق داشته که از دکمه تشکر استفاده کردند ... شما با این پستتون به تمام این افراد از جمله خود بنده توهین فرمودین

درسته که میگن همیشه حرف حق تلخه !!
    ویرایش توسط farmanrava : December 8th, 2015 در ساعت 00:41
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

2. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    340
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    292 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    از ان روز اول بهتون گفتم بیخیال نماد بشید ریختید سرم مسخرم کردید..گفتم اینها فقط راهی هست برای تیغ زدن مردم و بدست اوردن اطلاعات سایت ها..کسی گوش نداد..حالا بکشید از دستش حالتون جا بیاد..
    برای اعتماد سازی نیازی به نماد اصلا نبود..همون ثبت در وزارت ارشاد هم کافی بود. میتونستند همون فرم ثبت ارشاد رو حرفه ای تر کنند تمام..نیازی به دریافت وجه و نماد و...نبود ازاولشم!!

مشکل شما اینه هر کاری میکنند اینا شما به سازشون میرقصید...من حتی وقتی فروشگاه داشتم به زور بهم میگفتند سیستم واسطه پستی بگیر پرداخت در محل خیالت راحت میشه و خیلی میفروشی!! وقتی گرفتم فقط سالی 100 تومان اداره پست میخورد و 150 هم واسط پستی!! علاوه بر این از هر فروش 10 درصد واسط پستی میخورد و اداره پست هم هزینشو برد بالا 1200 درصد کرد و از هر محصولی 8 هزارتومان برای ارسالش میخورد و برگشت هم داده میشد از جیب خودم میرفت هزینش!! یعنی اقازاده ها یک قران هم ضرر نداشتند و خالص سود از هر جهات سرازیر میشد و چون اگر مالت هم برگشت میخورد از من بدبخت میگرفتند مامورای پست براشون سریع رسوندن جنس و برگشت و احساس مسئولیت داشتن فرقی نداشت..
    یک کلام تمام این سیستم بازیها و مجوزها و..برای سود بالا هست و نه ساماندهی در کارهست نه هیچ چیز دیگری.
    اعتماد مشتری به نماد نیست.اعتماد رو از خیلی چیزهای دیگر هم میشه به دست اورد... الان دی جی کالا وفینال به ان بزرگی فقط نقد میفروشند و میلیاردی درامد دارند..چرا انا سیستم واسط پستی ندارند؟
    شمایی که هاستینگ داری برو هاست دل رو ببین؟ ببین نماد داره؟ حتی ادرس هم ندارند اما تمام سایتهای بزرگ و معروف رو میزبانی میکنه و با وجود تعرفه های گرونش کلی مشتری داره؟ مگر انا اعتماد رو چطور بدست اوردند؟
    فکر نکنم بشه بی خیال شد
    به زودی اجباریش میکنن و هرکس نداشته باشه ف ی ل تر البته فکر کنم چون متد کارشون همینه

عضو جدید majid rostami آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    97 پست

تحریم کردن فایده ای نداره ...
    چیزی با تحریم درست نمیشه ! مگه ما رو تحریم کردن سر فرود اوردیم ؟

بهتره کار رو از ریشه درست و صحیح انجام بدیم . به قول دوستان دنبال سود یکطرفه (اگه بشه اسمشو سود گذاشت) نباشیم که ضربه بزنیم به صنف و کار هاستینگ ها ...

اونایی که تجربه بیشتری دارند و شناخته شده تر هستند نیازی ندارند قیمت بشکنند تا مشتری جذب کنند . مشتری میره سمتشون چون کیفیت دارند ...

ما هم باید سعی کنیم کیفیت کار رو ببریم بالا ... نه که کاری کنیم که در نتیجه اش > مشتری بیاد بگه برای فلان چیز فلان قدر میدم :| میدی بده ، نمیدی هاستینگ زیاده ...

حالا اینکه حساب و کتاب و نوع تعیین مالیات به چه صورت انجام میشه بحث دیگه ای هست . درمورد اون میشه اقدامی کرد که کار صحیح انجام بشه ولی اینکه اصلا انجام نشه درست نیست ...

اتفاقا خوبه باعث میشه دوستانی که به صورت تابستانی وارد این صنف شدن به فکر درس و امتحانشون بیفتن و اینجا رو خلوت تر کنند و اونایی که اومدن فعالیت کنند بمونند و شان و منزلت به این صنف برگرده ...

همدل شویم تا بتوانیم همراه شویم ...
    بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند

تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    340
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    292 پست

دوستانی هم که درباره مناطق آزاد سوال کردن منطقه آزاد یعنی معاف از مالیات و برای جذب سرمایه چه داخلی و چه خارجی تو اون بخش ایجاد میشه البته زمان داره و 20 ساله هست و بعد از 20 سال کسب و کار باید مالیات بدید البته برای شرکت های دارای مجوز هست هم معاف از مالیات هم مالیات

درباره درگاه های واسط هم واقعا فکر کردید به این درگاه ها رسیدگی نمیکنن؟! به همه رسیدگی میکنن و هر سایتی نماد نداشته باشه و فرو شاینترنتی داشته باشه اخطار میدن نماد نگرفت ف ی ل تر!
    ویرایش توسط takpar7 : December 8th, 2015 در ساعت 01:05

7. تعداد تشکر ها ازtakpar7 به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)