-
August 16th, 2015, 14:14
عضو جدید
فروش دلار PayPal/پرداخت اینویس/خرید اینترنتی (سریع ترین زمان - مناسب ترین قیمت)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه کاربران عزیز
دلار پی پال با سورس معتبر موجود است.
به دلیل لحظه ای بودن قیمت ها لطفا برای دریافت قیمت و اطلاعات تماس pm بفرستید.
سابقه ما مشخص هست و اکثر کاربران این فروم با ما آشنایی دارند.
آیدی یاهو: sh63_gold
ارادتمند
6600
ویرایش توسط Mr.Te0 : September 7th, 2017 در ساعت 21:53
دلیل: نقض قانون 3-15
فروش دلار پیپال/پرداخت فاکتور
برای اطلاع از موجودی و قیمت دلار با آیدی تلگرام در تماس باشید:
آیدی تلگرام: SR_2016
-
تعداد تشکر ها از6600 به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2015 14:14
# ADS
-
May 14th, 2016, 21:09
پاسخ : فروش دلار PayPal/پرداخت اینویس/خرید اینترنتی (سریع ترین زمان - مناسب ترین قیمت)
سلام
پرداخت 150$ مثل همیشه عالی.
-
May 16th, 2016, 00:51
پاسخ : فروش دلار PayPal/پرداخت اینویس/خرید اینترنتی (سریع ترین زمان - مناسب ترین قیمت)

نوشته اصلی توسط
Paniz93
سلام
پرداخت 150$ مثل همیشه عالی.
این اکانت ها تعریف میککن که معلومه فیکه یه نگاهی به ارسالی هاشون آدم بندازه معلوم میشه
درضمن شما هم اگر به دنبال اعتماد سازی هستید یک سایت با یک نشان اینماد راه اندازی کنید هیچ کاری نداره
حداقل یه شماره تلفنی چیزی نه یه ایمیل خالی/ به هر ما به شما جسارتی نمی کنیم داریم اصول حرفه ای بودن یاد می دیدیم!
ویرایش توسط torkidatir : May 16th, 2016 در ساعت 03:58
-
-
May 16th, 2016, 02:19
عضو جدید
سلام
بنده 8 ساله فروش پیپال دارم و نیازی به تبلیغ ندارم و سابقه ما نماد اعتماد ما هست.
نظر شما هم محترمه و هر جوری که دوست دارید میتونید قضاوت کنید فقط شما که اینقدر خوب قضاوت میکنید یه لطفی کنید به همه آیدی های بالا پی ام بزنید ببینید چه جوابی میگیرید 
در ضمن شما مدرس اصول حرفه ای در اینترنت هستین؟ 
موفق باشید
ویرایش توسط 6600 : May 16th, 2016 در ساعت 02:20
-
تعداد تشکر ها از6600 به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2016, 04:05

نوشته اصلی توسط
6600
سلام
بنده 8 ساله فروش پیپال دارم و نیازی به تبلیغ ندارم و سابقه ما نماد اعتماد ما هست.
نظر شما هم محترمه و هر جوری که دوست دارید میتونید قضاوت کنید فقط شما که اینقدر خوب قضاوت میکنید یه لطفی کنید به همه آیدی های بالا پی ام بزنید ببینید چه جوابی میگیرید
در ضمن شما مدرس اصول حرفه ای در اینترنت هستین؟
موفق باشید
سلام دوست عزیز / انشاالله خداوند به کسب و کارتان حلالتان رونق بدهد
ولی اینکه گفته اید سابقه دارید بسیار خوب است زیرا هم تجربه دارید و هم مشتری
البته اینماد کافی نیست ولی از لحاظ قانونی لازم است
و اینکه گفتید پی ام بدم که چی؟ خب معلومه جواب میاد فیک یعنی با هدف خاصی درست شدن نه اینکه توسط این ربات ها درست شدن
درضمن ما مدرس اصول حرفه ای در اینترنت نیستیم ولی 8 سال سابقه داریم و این یعنی هستیم 
موید باشید
ویرایش توسط torkidatir : May 16th, 2016 در ساعت 04:08
-
-
May 16th, 2016, 14:48
عضو جدید
نماد و خودمون میدونیم بگیریم یا نگیریم اون به شما هیچ ارتباطی نداره.
شما علم غیب هم دارید ظاهرا در مورد فیک بودن تمام مشتری های ما.
اینهمه وقته بیکاری که دارین به جای اینکه تو کاره مردم سرک بکشین حواستون به کاره خودتون باشه 
شما یا از جای دیگه داری میسوزی یا باید خودتو به یه روانپزشک در اسرع وقت معرفی کنی.
شما اگه 8 سال سابقه داشتی الان اینقدر بیکار نبودی که هر روز برای ابن تاپیک وقت بزاری.
پست بعدیتون ابنجا گزارش میشه.

نوشته اصلی توسط
torkidatir
سلام دوست عزیز / انشاالله خداوند به کسب و کارتان حلالتان رونق بدهد
ولی اینکه گفته اید سابقه دارید بسیار خوب است زیرا هم تجربه دارید و هم مشتری
البته اینماد کافی نیست ولی از لحاظ قانونی لازم است
و اینکه گفتید پی ام بدم که چی؟ خب معلومه جواب میاد فیک یعنی با هدف خاصی درست شدن نه اینکه توسط این ربات ها درست شدن
درضمن ما مدرس اصول حرفه ای در اینترنت نیستیم ولی 8 سال سابقه داریم و این یعنی هستیم
موید باشید
-
-
May 17th, 2016, 00:07

نوشته اصلی توسط
6600
نماد و خودمون میدونیم بگیریم یا نگیریم اون به شما هیچ ارتباطی نداره.
شما علم غیب هم دارید ظاهرا در مورد فیک بودن تمام مشتری های ما.
اینهمه وقته بیکاری که دارین به جای اینکه تو کاره مردم سرک بکشین حواستون به کاره خودتون باشه
شما یا از جای دیگه داری میسوزی یا باید خودتو به یه روانپزشک در اسرع وقت معرفی کنی.
شما اگه 8 سال سابقه داشتی الان اینقدر بیکار نبودی که هر روز برای ابن تاپیک وقت بزاری.
پست بعدیتون ابنجا گزارش میشه.
شما اول ببنین بهتون نماد میدن یا نمیدن چون شرایط میخواد و به هرکسی نمیدن اونقت افاضه فضل بفرما که به خودمون مربوطه که بگیریم یا نگیرم
درضمن ما خیلی بیکاریم تا چشمت درآد درضمن مشتری که فیک نمیشه یوزر ها فیک میشن البته من نگفتم همه یوزر ها
درضمن خیلی می سوزیم تو این دور زمونه هنوز هم آدم هایی هستند که فکر میکنن بچه زرنگ روزگارن / طنز تلخ روزگار که میگن همینه دیگه
درضمن من از اول میخواستم به مدیر انجمن گزارش کنم بیچاره دلم برات سوخت چون اونا با آیپی و مک آدرس و .... سریع می فهمن هنوز هم دیر نشده اگه فکر میکنی دارم تهمت میزنم و مانع کسب و کارت شدم سریع گزارش کن اگه اشتباه کردم همینجا و تو امضام که همه ببینن ازت معذرت می خوام و میگم که اشتباه کردم
ویرایش توسط torkidatir : May 17th, 2016 در ساعت 00:18
-
-
May 17th, 2016, 00:30
سلام، میخواستم بدونم دلار رو چند درصد بالای دلار روز حساب میکنین؟
-
-
May 17th, 2016, 01:19
کاملا مشخصه یوزر ها فیک هستن !
اگر این افراد این همه پرداخت دارند مطمئنا خودشان ....
ادمین لطفا بررسی کنید و در صورت تایید فیک بودن خواستار بن شدن یوزر های فیک + یوزر 6600 هستیم .
با تشکر
-
-
May 17th, 2016, 02:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
torkidatir
شما اول ببنین بهتون نماد میدن یا نمیدن چون شرایط میخواد و به هرکسی نمیدن اونقت افاضه فضل بفرما که به خودمون مربوطه که بگیریم یا نگیرم
درضمن ما خیلی بیکاریم تا چشمت درآد درضمن مشتری که فیک نمیشه یوزر ها فیک میشن البته من نگفتم همه یوزر ها
درضمن خیلی می سوزیم تو این دور زمونه هنوز هم آدم هایی هستند که فکر میکنن بچه زرنگ روزگارن / طنز تلخ روزگار که میگن همینه دیگه
درضمن من از اول میخواستم به مدیر انجمن گزارش کنم بیچاره دلم برات سوخت چون اونا با آیپی و مک آدرس و .... سریع می فهمن هنوز هم دیر نشده اگه فکر میکنی دارم تهمت میزنم و مانع کسب و کارت شدم سریع گزارش کن اگه اشتباه کردم همینجا و تو امضام که همه ببینن ازت معذرت می خوام و میگم که اشتباه کردم
"درضمن ما خیلی بیکاریم تا چشمت درآد"
شما حتما به یه روانکاو مراجعه کن 
گزارش شد.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
smhnw
کاملا مشخصه یوزر ها فیک هستن !
اگر این افراد این همه پرداخت دارند مطمئنا خودشان ....
ادمین لطفا بررسی کنید و در صورت تایید فیک بودن خواستار بن شدن یوزر های فیک + یوزر
6600 هستیم .
با تشکر
گزارش شد.
ویرایش توسط 6600 : May 17th, 2016 در ساعت 02:47
-
تعداد تشکر ها از 6600 به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2016, 11:38
ویرایش توسط abik : May 24th, 2016 در ساعت 12:08
-