سلام
من یه سرور برای میزبانی سایت میخوام
چه کانفینگهایی میتونید انجام بدید؟
سایت وردپرسی هستش
سلام
من یه سرور برای میزبانی سایت میخوام
چه کانفینگهایی میتونید انجام بدید؟
سایت وردپرسی هستش
با سلام
ما هر كانفيگي انجام ميديم -يك سري بدون هزينه هست يك سري شامل هزينه نصب و كانفيگ ميشه
شما درخواست تون دقيق بيان كنيد كه چه كانفيگي مورد نياز تون هست تا دقيق خدمت تون عرض كنم
كانفيگ رايگان شامل نصب اوليه يك سري كنترل پنل رايگان و همچنين نصب ngix و اسكريپت ورد پرس بدون نياز به كنترل پنل مي باشد
نصب و كانفيگ اوليه كنترل پل دايركت ادمين و سي پنل شامل هزينه هست .
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
WWW.VPSi.XYZ
www.vpsgroups.COM
———————————————— -
Telegram: @vpsgroups
ای دی یاهو : vpsgroups_co
https://www.facebook.com/vpsgroups
Twitter: @VPSGroups
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
(Viber)شماره تماس شرکت و وایبر:
+1-720-386-1870
ارسال پیام کوتاه پشتیبانی : 30007006000080
سامانه پیام کوتاه : 50002130010133
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
با سلام
با نصب كامل به همراه و كانفيگ كامل به همراه csf و نصب كلود لينوكس (يك ماه لايسنس رايگان) و نصب optimuncash و مد LSAPI و ديتابس governor اگر سرور از ما باشه٦٥٠٠٠ تومان سرور خودتون ٨٥٠٠٠ تومان
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
WWW.VPSi.XYZ
www.vpsgroups.COM
———————————————— -
Telegram: @vpsgroups
ای دی یاهو : vpsgroups_co
https://www.facebook.com/vpsgroups
Twitter: @VPSGroups
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
(Viber)شماره تماس شرکت و وایبر:
+1-720-386-1870
ارسال پیام کوتاه پشتیبانی : 30007006000080
سامانه پیام کوتاه : 50002130010133
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
1ترابایت هارد نیاز دارم ! با اپ بالا
شرایط ارسال کنید
با سلام
شرایط خدمت شما
سوال دیگری بود در خدمت هستم
2- سرور با هارد اختصاصی ظرفیت بالا (از ۵۰۰ گیگ تا ۴ ترا) مخصوص فایل سرور لوکیشن آلمان و آمریکا و کانادا و هلند و فرانسه
- - - Updated - - -
دوست گرامی سروسNY-4 || USA 4096M RAM شما دیشب فعال شده و به ایمیل شما ارسال شده لطف بفرمایید شما یک بررسی بکنید
- - - Updated - - -
با سلام
بله خدمت تون عرض کنم که نصب و کانفیگ حرفه ای به همراه csf و نصب كلود لينوكس (يك ماه لايسنس رايگان) و نصب optimuncash و مد LSAPI و ديتابس governor که چیزی حدود ۲۴ ساعت کامل بی وقفه از زمان ما رو میگیره بله هزینش ۶۵۰۰۰ تومان بر روی سرور خودمون هست - توجه کنید در این حالت تک به تک جزیات کانفیگ شده و تحویل میشه
در هر حال نصب و تحویل پنل دایرکت دمین به خودی خود رایگان انجام میشود در صورت نیاز
دوست عزیز بنده imxerex@gmail.com هستم ولی متاسفانه به پنل سرورم وصل نمی شه و تیکت هم دادم که هیچ جوابی ندادین
- - - Updated - - -
دوست عزیز اطلاعاتی که می فرستین اشتباهه
- - - Updated - - -
دوست عزیز اطلاعاتی که می فرستین اشتباهه
دوست گرامی من نمی دونم شما چه میزان اطلاع از کار با سرور ۲۰۱۲ و نحوی ارتباط با اون دارید - اما هم پنل دسترسی کنسول و هم ارتباط از طریق ریموت دسکتاپ هر دو بدون مشکل هست لطفا از ارور هایی که دارید اسکرین شات بزارید و یا از یک فرد متخصص تر کمک بگیرید ممنون
در ضمن پاسخ گویی به تیت ها بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت بسته به ترافیک کاری ما می باشد لطفا این مورد فراموش نکنید .
با سلام با ای دی imxerex@gmail.com سرویسی خریداری کردم ولی فعال نشده است لطفاً پیگیری فرمائید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)