-
June 22nd, 2015, 13:26
پاسخ : ترکیدن سرور هرتز و بدبخت شدن

نوشته اصلی توسط
cherokee
بچه ها پنل KVM نداره.

اون دسترسی kvm رو موقتی دیشب بهم داده بودن برم آی پی ست کنم که نشد.
تو تیکت گفتن منتظر باش؛ منتظر هستم درستش کنند.
اینقدر این صفحه ping رو نگاه کردم از دیشب که خسته شدم
تقصیر این بنده خدا ها هم نیست؛ سرور با این قیمت همینه؛ هرتز هم پیچونده؛ من امیددارم درسته بشه

اطلاعات لعنتیم

در خیلی از مواقع دلیل کار نکردن بخاطر مشکلاتی هست که سرویس دهنده در کارت شبکه ایجاد می کند و تنظیمات ناصحیح.
نیاز به ارسال تیکت یا حتی دریافت لارا هم نبوده و نیست! شما با استفاده از rescue mode می توانید تنظیمات کارت شبکه را به نحوه دقیق انجام داده و سرور را مجددا راه اندازی کنید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015 13:26
# ADS
-
June 22nd, 2015, 13:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
در خیلی از مواقع دلیل کار نکردن بخاطر مشکلاتی هست که سرویس دهنده در کارت شبکه ایجاد می کند و تنظیمات ناصحیح.
نیاز به ارسال تیکت یا حتی دریافت لارا هم نبوده و نیست! شما با استفاده از rescue mode می توانید تنظیمات کارت شبکه را به نحوه دقیق انجام داده و سرور را مجددا راه اندازی کنید.
موفق باشید.
من نمیدونم واقعا چه دردی زده به جونش که از دیروز تا امروز قطع هست!
اما این rescue رو هم انجام دادن ولی درست نشده!
سر درد گرفتم از دست این سرور.
الان هم حتما دارن اونور یه کارایی انجام میدن؛ یکی دیگه بیاد کاری بکنه ممکنه پاک بدتر قاطی کنه.
الان خیلی خونسرد هستم مثلا....
دانشجوی نرم افزار - دانشجوی مملکت

نیاز به راهنمایی در خصوص تهیه مستر کارت یا ویزا کارت جهت انجام خرید های اینترنتی دارم. لطفا پیام خصوصی بهم بدین. مرسی

-
-
June 22nd, 2015, 13:37

نوشته اصلی توسط
cherokee
من نمیدونم واقعا چه دردی زده به جونش که از دیروز تا امروز قطع هست!
اما این rescue رو هم انجام دادن ولی درست نشده!
سر درد گرفتم از دست این سرور.
الان هم حتما دارن اونور یه کارایی انجام میدن؛ یکی دیگه بیاد کاری بکنه ممکنه پاک بدتر قاطی کنه.
الان خیلی خونسرد هستم مثلا....
در بعضی از مواقع تنظیمات صحیح نیست که نیاز به لارا هست تا در هنگام ریستارت نتورک ارور حل شود.
اگر دیشب لارا شما به اتمام رسیده باشد می توانند الان مجددا درخواست لارا را ارسال کنند.
یا حتی دیشب با پرداخت 8 یورو لارا را تمدید کنند!
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 14:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
viaccess
منم
ex60
داشتم هاردش سوخت
بدبخت شدم رفت
هیچ ارزونی بی دلیل نیست
یک دیتاسنتر بی کیفیتی بیش نیست
متاسفانه اینطور که پیداست این مشکلات در سرور های هتزنر زیاد ایجاد می شود.
مدتی پیش یک مشکل مشابه برای هارد ssd یکی از سرور های جدید ما که تنها 2 هفته از خرید آن می گذشت در هتزنر ایجاد شد، خوشبختانه از تمامی سایت ها بک آپ وجود داشت.
بک آپ را جدی بگیرید!
-
تعداد تشکر ها از PE7A به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 15:03
عضو جدید
-
-
June 22nd, 2015, 15:13
-
تعداد تشکر ها از loveisover به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 19:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
loveisover
هتزنر دیوانه کننده هست
اینطور هم نیست که شما میفرمایید!
هر دیتاسنتری مشکلات خاص خودش رو داره.
در کل سرورهای هتزنر با این قیمتشون توی ایران خوب جواب داده.
این نکته رو باید همیشه در نظر بگیرید که بک آپ داشتن از اطلاعات رمز موفقیت یک هاستینگ هست...
-
-
June 22nd, 2015, 20:29
عضو انجمن
هتزنر المان بد هم نیست نسبت به قیمت خیلی ها هستند در کل دنیا چندی سال دارند کار میکنند با این دیتاسنتر . اما نسبت به دیتاسنتر های دیگر در دنیا قابل مقایسه با هتزنر نیست البته گران تر هم هستند ان ها هم مشکلات هم پیش میاد اما در مجموع دیتاسنتر امریکا یا انگلیس یا هلند یا فرانسه از نظر کیفیت سخت افزار مسائل فنی دیگر که من سوادش را ندارم بهتر هست با تشکر.
-
-
June 22nd, 2015, 20:42

نوشته اصلی توسط
cherokee
هـــورا اطلاعاتم رو نجات دادن

دارم دانلود میکنم
اتفاقا یه vps گرفته بودم از همین نوین هاست که خیر سرم بک آپ از سرور رو بریزم روش؛ ولی تنبل بازی درآوردم هی پشت گوش انداختم.
من نجات پیدا کردم ولی هرتز به درد نمیخوره

اما چکار کنم که بودجه در همین حد هست

...
باسلام
سرور مارکتی مگه نبود ؟ انتظار داشتید با 160 تومان ابر سرور بهتون بدن؟
سرور های مارکتی شانسی هست یکبار میبنی کیفیت خیلی خوبی داره یکبار هم میبینی اشغال ترین سرور بهتون میدم . بستگی داره قبلا از سرور چه استفاده ای شده...
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
June 22nd, 2015, 20:45
عضو جدید
خب NovinHost اینو نهایت برام صفرش کرد؛ اطلاعاتم رو هم که ریختم روی همون وی پی اسی که ازشون داشتم و الان دارم از صفر سایت هام رو میریزم روش.
فقط یه کاری من امروز که سرورم قطع بود کردم؛ اونم اینکه خسته شده بودم از قطع شدن سایت بعد از 24 ساعت؛ اینکه یک سرور فرانسه سفارش دادم از یکی از سایتهای اینجا؛ که گفت 2 ساعته تحویل میدن منم گفتم اگه دو ساعته تحویل میدن برام فاکتورش کنید و الان دو ساعت شده چند ساعت و خبری نیست.
برام فاکتور کردن 170 تومان؛ بعد گفتن نه یادشون رفته مالیات رو اضافه کنند و 37 هزار تومان دیگه هم با عنوان مالیات سرور فرانسه اضافه کردند که پرداخت کردم؛ میخواستم ببینم این مالیات که از ما گرفتن درست بوده یا نه؟
یعنی در واقع این سرور رو: https://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-sat-1.xml
رو برام گرفتن : 205 تومان!. درست هست این قیمتی که به ما ارائه دادن؟
اگه میدونستم این سرور آلمان درست میشه نمیرفتمدیگه پول سرور فرانسه بدم
؛ سه روزه تمدیدش کرده بودم المان رو.
ویرایش توسط cherokee : June 22nd, 2015 در ساعت 20:50
دانشجوی نرم افزار - دانشجوی مملکت

نیاز به راهنمایی در خصوص تهیه مستر کارت یا ویزا کارت جهت انجام خرید های اینترنتی دارم. لطفا پیام خصوصی بهم بدین. مرسی

-