-
June 5th, 2015, 01:11
عضو دائم
پاسخ : رزرو UPgrade رایگان به Windows 10

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
Meistero شما به ویندوز 10 اپدیت کردید ؟ اگر کردید چند گیگ بود ؟ ماله منو نوشته زیرش not trial 3GB downloaded
- - - Updated - - -
MagicVps.Com ببخشید شما ویندوز 10 اپدیت کردید ؟
من زیاد متوجه نشدم فقط اینو فهمیدم شما کرک این ویندوز را داردی که نامحدود بشه به ما هم بدید استفاده کنیم در اینده نیاز میشه ماله من الان گزینه اپدیتش فعال شده که بره رو 10 اما نمیدونم چیکار کنم انجام بدم یا صبر کنم 6ماه دیگه دی وی دی را بخرم نمیدونم ماله من زده 3 گیگ ماله شما چند بود اول ؟
نه والله اپدیت نکردم هنوز همین ویندوز سون خوبه فعلا همه چیز سیستمم مثل ادمیزاد باش داره کار میکنه ارزش نداره فردا بخواد با بعضی چیزها مشکل بسازه تا زمانی که مجبور نباشم و بشه استفاده کرد روی همین ویندوز سون میمونم
در مورد کرک هم کرک جدا که ندارم ویندوز سون هستش یک دی وی دیه هم ویندوز 64 و هم 32 بیتیه وقتی هم نصب میشه بعد از ریستارت اولیه ویندوز بالا که میادش خودش فل جنیون و اکتیو هستش
اگر یه جا نت پر سرعت خوب پیدا کنم سعی میکنم ایزو اپلود کنم بعد شیر کنم با دوستان که هرکی خواست بتونه استفاده کنه حجمش زیاد هستش
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 5th, 2015 01:11
# ADS
-
June 5th, 2015, 01:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
شما اول از همه ادب را رعایت بکنید اینجا خونتون نیست که بخواید با هر نوع لحنی صحبت بکنید
اما در باره صحبت های شما باید بگم که در رابطه با ویندوز ها ویندوز های xp و 7 عضو پایدار ترین ویندوز ها بودن و کم تر پیش میومد مشکلات بوت در این ویندوز ها پیش بیاد ...
اما در مقابل سری های ویستا , 8 , 8.1 پایداری کافی را نداشتن برای همین دوام زیادی نیز در بازار فروش نداشتن البته از این نکته نگذریم که پایداری ویندوز های 8 و 8.1 بر روی تبلت ها و سرفیس ها بسیار خوب و مناسب بود ...
ویندوز های سری me و nt و 98 / 95 هم که بنا به قدیمی شدن رابط گرافیکی اونا و عدم پشتیبانی امکانات جدید دیگر استافده نمیشود مگر در موارد خیلی خواص برای کار های بسیار خواص ...
در مقابل ویندوز 10 ماکروسافت اومد با یک رابط گرافیکی ترکیبی از ویندوز 8.1 و 7 همراه با امکانات جدیدی مثل کورتنا یک سیستم جامع و یک پارچه را معرفی کرد که تمامی سیستم های ویدوزی مثل گوشی های موبایل , تبلت ها , لبتاپ ها و کامپیوتر ها به صورت یکپارچه از یک سری ویندوز با یک رابط گرافیکی یک پارچه استفاده کنن این ویندوز در تست هایی که انجام شده در نسخه بتا اون پایداری نزدیک به ویندوز 7 دارد و پیشبینی شده با ارائه نسخه نهایی و اپدیت های یک پارچه مداوم پایداری اون بیش از تمامی ویندوز های عرضه شده تا کنون باشد ...
بنده هر طوری هم صحبت بکنم جناب عالی هیچ وظیفه ای ندارید که اینطوری پاسخ بنده رو بدید ، رعایت ادب بنده دست شخص بنده هست و تمام. نهایتاً می تونید از کلید ریپورت استفاده کنید ( اگر بلد هستید البته )
احتیاجی به راهنمایی شما و امثالهم هَم نیست. لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت از "بی ادبان" .
فک کنم خط اول صحبت شما بیانگر این باشه که کی تا چه اندازه ادب داره : " شما اول از همه ادب را رعایت بکنید اینجا خونتون نیست که بخواید با هر نوع لحنی صحبت بکنید "
لطف هم بفرمایید کاسه داغ تر از آش نشید و یاد بگیرید به حرف ها و صحبت های دیگران هرچه هم که هست احترام بذارید.
در ضمن !
سعی کنید فقط زمانی که به کسی نیاز دارید از کلمه " داداش " استفاده نکنید و شکلک
براش نذارید ! چون ممکنه یه زمانی مثل الان یادتون بره و برگردید همچین حرفی بزنید.
* با آرزوی موفقیت برای شما و دوستان همیشه در صحنه مثل شما در فضای مجازی *
When You,re With
Us You,re Life Will
Plus Plus www.lifepp.ir
برنامه نویسی : سی شارپ * سی پلاس پلاس * جاوا * اندروید * ASP
راه اندازی سایت با
وردپرس و
قالب اختصاصی
-
-
June 5th, 2015, 02:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
Meistero شما به ویندوز 10 اپدیت کردید ؟ اگر کردید چند گیگ بود ؟ ماله منو نوشته زیرش not trial 3GB downloaded
- - - Updated
نه هنوز حتی رزرو هم نکردم.گفتم بیشتر سبک سنگینش کنم تا بعدا پشیمون نشم!...فکر میکنم همون 3 گیگ که خودش گفته باشه!...و فکر میکنم دانلودش (یا دست کم نصبش) تا 29/7/2015 شروع نشه!
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
-
-
September 16th, 2015, 17:05
عضو دائم
من دیشب آپگرید کردم
3 گیگ و 200 شد حدوداً
ولی عالی شده از 8.1 خیلی زیباتره ولی بازم به پای 7 نمیرسه
-
-
September 16th, 2015, 23:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
من دیشب آپگرید کردم
3 گیگ و 200 شد حدوداً
ولی عالی شده از 8.1 خیلی زیباتره ولی بازم به پای 7 نمیرسه
منم چند ماه پیش اپگرید کردم همین حجمی که فرمودید اما به پای 7 نمیرسه از لحاظ Fix All بودن . انشالاه با اپدیت های پی در پی مشکلات ویندوز 10 حل بشه از نظر من باز مشکل داره هنگ میکنه گاهی . که من مجدد رو 7 رفتم 3 گیگ الکی رفت و چندین ساعت وقت .
-
-
September 16th, 2015, 23:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
منم چند ماه پیش اپگرید کردم همین حجمی که فرمودید اما به پای 7 نمیرسه از لحاظ Fix All بودن . انشالاه با اپدیت های پی در پی مشکلات ویندوز 10 حل بشه از نظر من باز مشکل داره هنگ میکنه گاهی . که من مجدد رو 7 رفتم 3 گیگ الکی رفت و چندین ساعت وقت .
بله درسته
ولی مزیت های خوبی داره
ولی مشکل بسیاز بزرگم زیاد داره
-
-
September 16th, 2015, 23:34
والا من همون روزی که اومد دانلود و نصب کردم و با چنتا آپدیت تا الان هیچ مشکلی نداشتم و خیلی بهتر از ویندوز 8 و بهتر از ویندوز 7 هست
-
-
September 16th, 2015, 23:41
عضو انجمن
با وجود اینکه مزیت خیلی خاصی نداره مشکلاتش هم زیاده از جمله تغییراتی که در cmd دادند تا شبیه ssh لینوکس شه باعث شده برخی از برنامه هام که با cmd سر و کار دارند مشکل پیدا کنند . درایور های زیادی هستند که روی این ویندوز نصب نمیشند .
تنها کمی هنگی برنامه ها کمتر شده نسبت به سون
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
September 16th, 2015, 23:45
کسایی که لپتاپ Lenovo Z510 دارن از تنظیمات BIOS قسمت Save & Exit انگار میتونند Optimize OS رو بر روی Other بزارن و با خیال راحت استفاده کنند .
این روش رو هیچجایی ندیدم .
-
-
September 17th, 2015, 00:27
عضو دائم
والا من هنگی خاصی ندیدم
فقط ظاهرش اونی که توو تبلیغات بود نیست
و ویندوز 7 زیباتر بود از لحاظ ظاهری
یه کم شلوغ پلوغه
-