شما دیدید تاپیک هر روز داره میاد بالا فکر کردید مساله اینه که دو سایت با هم رقابت ناسالم دارند. البته رقابت وجود داره اما یک طرفه است. ایشون (Ali Reza) و دوستانشون از سایت پشتیبانی فارسی MyBB اخراج شدند و به همین دلیل سایت مستقلی راهانداختند و مثلاً در صدد تلافی هستند. اما مساله اینجاست که دارند افزونههای غیر رایگان سایتهای خارجی رو میفروشند و این کارشون یک بار باعث محرومیت تمام ایرانیان از چنین سایتهایی شد. پس این یک مساله شخصی نیست و حرف من این نیست که کدوم سایت بهتره (اگه تاپیک رو بخونید میبینید که این رو قبلاً هم نوشتم و من هم مثل شما به بچگانه بودن این موضوع اشاره کردم).
اگه به خدمات سایت پشتیبانی فارسی MyBB نگاهی بیاندازید میبینید که با فعالیت این کاربر و دوستانشون (که فارسی کردن افزونههای آماده است) تفاوت زیادی داره. نیازی نیست که در گفتار چیزی ثابت بشه چون در عمل ثابت شده:
پشتیبانی فارسی MyBB - خدمات ویژه
برای من هم خوشایند نیست که به اینجا بیام و با چنین افرادی بحث کنم. از این نظر شما حق دارید؛ میدونم که مدیران با تجربه هیچوقت با کاربرانی که اخراج کردند در یک تالار عمومی بحث نمیکنند. اما وقتی پای آبروی تمام کاربران ایرانی در میون هست همونطور که میبینید من حاضرم از اعتبارم هم مایه بذارم! اعتقاد دارم سکوت کردن همیشه نشون دهنده با شخصیت بودن نیست؛ در مقابل بعضی کارها نباید سکوت کرد.