صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 67

موضوع: ثبت سایت در ساماندهی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید amirhosein_rh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت سایت در ساماندهی

با سلام

اگر فکر میکنید ممکنه سایتتون ***** و یا از طرف جاهای دیگه مثل پلیس فتا باهتون در تماس باشند بهتون پیشنهاد میکنم که این کارو اصلا انجام ندین چون بنده حدود 1 سال و نیم تو کار V*n بودم جوری رد منو زدند که کلا فکر نمی کردم چون تمام کار هایی که باعث بود گیر نیوفتم رو انجام داده بودم و حدود 1 میلیون جریمه شدم . و سوالی که دوستان میگفتن سایت هایی مثل ایران فیلم و سایت های مثل آن ها برخورد نمیشه بزودی این سایت ها هم کارشون تموم میشه این جوری که پلیس فتا دارن پیشرفت میکنن به احتمال 90 درصد دیگه هیچ سایت غیر اخلاقی نخواهیم داشت و بزودی *****یتگ ایجاد خواهد شد که حتی دیگه نمیشه با V*n هم بازشون کرد.

امیدوارم سال خوبی داشته باشید..

2. تعداد تشکر ها ازamirhosein_rh به دلیل پست مفید

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amirhosein_rh نمایش پست ها
    با سلام

اگر فکر میکنید ممکنه سایتتون ***** و یا از طرف جاهای دیگه مثل پلیس فتا باهتون در تماس باشند بهتون پیشنهاد میکنم که این کارو اصلا انجام ندین چون بنده حدود 1 سال و نیم تو کار V*n بودم جوری رد منو زدند که کلا فکر نمی کردم چون تمام کار هایی که باعث بود گیر نیوفتم رو انجام داده بودم و حدود 1 میلیون جریمه شدم . و سوالی که دوستان میگفتن سایت هایی مثل ایران فیلم و سایت های مثل آن ها برخورد نمیشه بزودی این سایت ها هم کارشون تموم میشه این جوری که پلیس فتا دارن پیشرفت میکنن به احتمال 90 درصد دیگه هیچ سایت غیر اخلاقی نخواهیم داشت و بزودی *****یتگ ایجاد خواهد شد که حتی دیگه نمیشه با V*n هم بازشون کرد.

امیدوارم سال خوبی داشته باشید..
    سلام

ببخشید دو نکته رو خواستم بگم

بحث در مورد سایت های وی پی ان فرق میکنه بله این مورد خیلی بهش گیر داده میشه و خوب ریسک بالایی داره

ولی در مورد سایت های غیر اخلاقی عزیز از کی تا حالا سایت فیلم و سریال شدن غیر اخلاقی ؟

و در آخر کشوری مثل چین هنوز نتونسته همچین فیل ترینگی رو اعمال کنه ایران تقریبا 10 سال عقب تر از چین هستش

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sam127 نمایش پست ها
    عکسها نیمه بود .دوم انتشار نداشت
    ببنید همین که تبلیغ براش بکنید تمومه خیلی از موارد رو بررسی نمیکنن دوست عزیز
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

4. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

عضو جدید amirhosein_rh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    سلام

بحث در مورد سایت های وی پی ان فرق میکنه بله این مورد خیلی بهش گیر داده میشه و خوب ریسک بالایی داره

ولی در مورد سایت های غیر اخلاقی عزیز از کی تا حالا سایت فیلم و سریال شدن غیر اخلاقی ؟

و در آخر کشوری مثل چین هنوز نتونسته همچین فیل ترینگی رو اعمال کنه ایران تقریبا 10 سال عقب تر از چین هستش
    بنده قصد توهین ندارم .

جواب سوال اول : اگه بخوام جواب سوال اولتون رو بدم توی قوانینه انجمن گفته شده نباید همین بحثی باشه .
    جواب سوال دوم : اگه شما یکم بروز باشید و صدا و سیما و در آخر اخبار رو نگاه کنید متوجه میشین که در سال آینده این کار انجام خواهد شد و از الان استارت این کار پروزه شروع شده و در حال حاظر تونستن *****ینگی ایجاد کنن که مثلا شما یه سایتی میزنید که یه قسمتش مورد داره هستش ، فقط اون قسمت رو ***** خواهد کرد .

پیروز و سر بلند باشید....

6. تعداد تشکر ها از amirhosein_rh به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

بنده قصد توهین ندارم .

جواب سوال اول : اگه بخوام جواب سوال اولتون رو بدم توی قوانینه انجمن گفته شده نباید همین بحثی باشه .
    جواب سوال دوم : اگه شما یکم بروز باشید و صدا و سیما و در آخر اخبار رو نگاه کنید متوجه میشین که در سال آینده این کار انجام خواهد شد و از الان استارت این کار پروزه شروع شده و در حال حاظر تونستن *****ینگی ایجاد کنن که مثلا شما یه سایتی میزنید که یه قسمتش مورد داره هستش ، فقط اون قسمت رو ***** خواهد کرد .

سلام و عرض ادب.
    جسارتا، این مورد به به‌روز بودن ارتباطی نداره. به سواد فنی ارتباط داره!
    صدا و سیما دائما در حال گول زدن مردم عادی و فاقد‌ سواد کامپیوتری هست. ممکنه که سرعت دسترسی محدود بشه، اما به هر حال، هـــر کاری هم که بکنن باز یک راه برای دور زدنش وجود داره.
    ------
    فکر می‌کنم بین این‌ سایت‌ها، کمترین گیر رو به سایت موزیک بدن.
    در مورد سایت‌های وی‌پی‌ان هم بعضا دیده شده که فتا با فرد سرویس‌دهنده تماس گرفته و فقط رنج آی‌پی رو خواسته و اعلام کرده که لاگینگ باید فعال باشه.
    بحث در رابطه با اشاعه فحشا فرق می‌کنه و تو این مورد شدیدا پیگیر و سختگیر هستند. جدیدا سایت‌های دانلود در ازای پرداخت با محتوای پورن تاسیس میشه که خب خلاف شرع و عرف حاکم بر جامعه ماست.
    من هم با دوستمون babelirani موافقم. اگر شما فیلم‌های مورد دار مثل ۳۰۰ و spartacus و ... نداشته باشید، فکر نمیکنم بهتون گیر بدن. همچنین به کاورها خیلی دقت میشه.
    ارادتمند.

8. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    841
    تشکر تشکر شده 
    381
    تشکر شده در
    291 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب.
    جسارتا، این مورد به به‌روز بودن ارتباطی نداره. به سواد فنی ارتباط داره!
    صدا و سیما دائما در حال گول زدن مردم عادی و فاقد‌ سواد کامپیوتری هست. ممکنه که سرعت دسترسی محدود بشه، اما به هر حال، هـــر کاری هم که بکنن باز یک راه برای دور زدنش وجود داره.
    ------
    فکر می‌کنم بین این‌ سایت‌ها، کمترین گیر رو به سایت موزیک بدن.
    در مورد سایت‌های وی‌پی‌ان هم بعضا دیده شده که فتا با فرد سرویس‌دهنده تماس گرفته و فقط رنج آی‌پی رو خواسته و اعلام کرده که لاگینگ باید فعال باشه.
    بحث در رابطه با اشاعه فحشا فرق می‌کنه و تو این مورد شدیدا پیگیر و سختگیر هستند. جدیدا سایت‌های دانلود در ازای پرداخت با محتوای پورن تاسیس میشه که خب خلاف شرع و عرف حاکم بر جامعه ماست.
    من هم با دوستمون babelirani موافقم. اگر شما فیلم‌های مورد دار مثل ۳۰۰ و spartacus و ... نداشته باشید، فکر نمیکنم بهتون گیر بدن. همچنین به کاورها خیلی دقت میشه.
    ارادتمند.
    خیلی ممنونم آقای سلطانی.

بله در انتخاب کاور وسواس به خرج میدیم از این به بعد و سریال های مذکور هم از وبسایت حذف میشه.
    ویرایش توسط hotler : March 14th, 2015 در ساعت 09:44
    .::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.

10. تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید

عضو جدید sam127 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    سلام

- - - Updated - - -

ببنید همین که تبلیغ براش بکنید تمومه خیلی از موارد رو بررسی نمیکنن دوست عزیز
    عکسی 1 میلیون و نیم؟؟؟؟؟؟؟؟

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

بنده قصد توهین ندارم .

بنده گفتم توهین نه عزیز

جواب سوال اول که ندادید که من بدم

ولی جواب سوال دوم

ببنید دوست عزیز بنده رشته تحصیلیم کارم جوریی با این قضیه هم ارتباط داره و خوب در مورد شیوه های فیل ترینگ و آینده فیل ترینگ چیز هایی میدونم اینکه توی صدا و سیما چی میگن شما ولش کن دوست عزیز شما الان چند ساله که شعار میدن که میخوایم اینترنت رو مثلا امن کنیم ؟ چند سال میگن اینقد قدرت سایبری رفته بالا که دیگه ***ی های اینترنتی و ... امکان ناپذیر میشه

تا جایی که بنده میدونم شعار هایی مثل این از زمانی که پلیس فتا شروع به کار کرده بوده و خواهد بود ولی آیا توانایی همچین کارهایی رو دارن ؟ خیر

در مورد این مورد هم خوب خیلی وقته دارن روش مانور میدن ولی آیا دارن ؟

در دنیای نت که هنوز همچین چیزی امکان پذیر نشده تا جایی که بنده تحقیق کردم میشه دسترسی ها رو سخت کرد ولی اینکه کلا ببندیش خیر

موفق و پیروش باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط hotler نمایش پست ها
    خیلی ممنون از وقتی که به من میدید ، هر کسی تو این دوره زمونه حاظر نمیشه تجربه با ارزشش رو در اختیار کسی بزاره جز معلم و استاد.

متاسفانه Skype ندارم ، یکمی صبر میکنم سوالاتم رو لیست کنم که زیاد وقتتون رو نگیرم.

برام بازم جالب بود ، پول مثل آب دریاست تشنه تر میشی ، میشناسم کسایی رو که آخرای عمرشونه ولی هنوز حرص میزنن و ....

ولی شما....
    مشکلی نیست دوست عزیز اولا بند معلم و استاد نیستم فقط یکم تجربه دارم و خوشحال میشم که در اختیار افراد بزارم چون خودم هنوز تجربیات تلخی رو که داشتم و کسی نبوده راهنمایی کنه رو هنوز فراموش نکردم و میدونم که سخته واسه همین سعی میکنم تا جایی که میشه کمک کنم تا جایی که میدونم

یاهو هم داشتید پ.خ کنید در خدمتم دوست عزیز

شمام کلا به من لطف دارید واقعا

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط sam127 نمایش پست ها
    عکسی 1 میلیون و نیم؟؟؟؟؟؟؟؟

عکس + تبلیغات + بدون پارتی بودن ( اخریش از همه سنگین تره
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

13. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

عضو جدید sam127 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    37 پست

بله خب پارتی نداشتن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

عزیز کلا فقط ***** میشه بعد از پاک کردن مطلب مربوطه باز میشه
    اما اگه فایلات جنبه سیاسی یا غیر اخلاقی خشونت بار داشته باشه یه کوچولو ساماندهی اذیتت میکنه
    ببین تو مملکت ما تو ازادی هرکاری کنی به شرط اینکه دیگران تحریک نشن وهمراهت نشن

16. تعداد تشکر ها از mchteh به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    115
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    58 پست

من چند ماه پیش بابت یه ریسیلری که خریدم و فقط دوتا از سایتام روش بودن و به هیچ کسی سرویس نمیدادم از فتا زنگ زدن فقط قالب سایت رو بالا اوردم که بعد از حدوده یه ماه زنگ زدن که گفتن بیا فتا مرکز استان که من کار داشتم و نرفتم(یه جورایی میخواستن فقط این خبر رو ابلغ کنن نثلا گفتن که پس الان بهتون ابلاغ شده دیگه منم گفتم اره گفته پس من مینویسم که ابلاغ شده)ولی در کل میگم برای یه هاستینگی که حتی تحقیق نکردن که سایتی روی این هاستینگ هست یا نه احضار کردن البته چند وقت قبلشم از تهارن زنگ زدن که ما قرار داد یکساله داریم االن نصف شدش سایت شما هم بالا نمیاد من یکم شک کردم
    ولی اینو بگم دوست عزیز سایت فیلیمی که میخوای بزنی و میدونی ***** میشه و دردسر داره برات اصلا نزن ما که بند پ رو نداریم.من خودم هم میخواستم سایت فیلم بزنم که خوب دقیقا توی پرشین تولز یه تاپیکی دیدم که گرفتنش من هم میدونستم شانس ندارم نزدم
    به شما هم دوست عزیز میگم خودت فکر کن که دردسر رو دوست داریو اینکه هر لحظه با یه زنگ دنیا سرت خراب بشه رو دوست داری یا نه
    اینم از تجربیات من

18. تعداد تشکر ها از hossein6151 به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)