صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 44 , از مجموع 44

موضوع: :: نظر شما چیست ؟ .|سیستمی با قابلیت جالب|.

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن shahinmq آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    695
    تشکر شده در
    470 پست

پیش فرض پاسخ : :: نظر شما چیست ؟ .|سیستمی با قابلیت جالب|.

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

بهتون تبریک میگم امیدوارم شما فارغ از دوستان دیگر که تاپیک زدن واقعا همچین سیستمی رو انتشار بدید و مطمئن باشید حتما ازش استقبال خواهد شد

ببنید دوست عزیز

مشکلی که سیستم داره احتمالا برای کاربر ها و سرور دهنده های سابق این هستش در صورتی که به این سیستم انتقال داده بشه آیا تمام History تیکت ها خرید و فروش ها و .... توی این سیستم آیا امکان جایگزینی هستش ؟

از طرفی دیگر شما میخواید با سیستمی مثل whcms که چندین ساله در حال رشد و توسعه هستش و شما مطمئن هستید اگه مشکلی پیش بیاد میتونید کاری بکنید و خوب این سیستم رو میشه حتی خارج از خود شرکت تولید کننده عیب یابی کرد به راحتی ( تعداد عزیزانی که با این سیستم کار میکنن بسیار زیاده و متخصصم هم بسیار زیاد ) ولی حالا ما با سیستم جدیدی روبه رو هستیم که میتونه هر لحظه مشکلی پیش بیاد آیا هستن افرادی غیر از خود شرکت ارائه دهنده که مشکل رو رفع کنن ؟ آیا در صورتی که مشکل رفع نشد میشه با سیستم قبلی به راحتی بازگشت ؟

پس نتیجه میگیریم که قیمت 800 هزارتومن اصلا برای همچین سیستمی زیاد نیست ولی به شخصه خودم اگه وبسایت هاستینگ رو بخوام انتقال بدم به همچین اسکریپتی همچین خرجی نخواهم کرد

دوست عزیز شما هرچقد هم در امر برنامه نویسی خبره باشید مطمئنن کسی از شما بالاتر هستش بهتره یکم واقع نگر باشید به قول معروف دست بالای دست بسیار است

شما چه لیسانیس دار باشید چه لیسانس دار نباشه چه به هر نوع روشی بخواید امنیت اسکریپت رو بالا ببرید مطمئنن فرد یا افرادی در صدد نابودی شما بر خواهند اومد و کرک یا ... رو منتشر خواهند کرد ولی افرادی که واقعا میتونن مشتری شما باشن هیچوقت نمیان از نال و ... استفاده کنند در بالا هم توضیح دادم بخونید بد نیست

و در آخر درصد بسیار بالایی از مسائل کرک و نال و .... در کشور های روسیه ، چین و ... اتفاق میوفته و خوشبختانه عزیزانی ایرانی هنوز در این مورد خیلی پیشرفت نکردن

موفق باشید
    ابتدا تشکر می کنم از شما و این قول رو به همه ی دوستان میدم که این اسکریپت حتما انتشار داده خواهد شد،ما اول نیومدیم تاپیک بزنیم بعد شروع کنیم.چند روز بعد از شروع تاپیک زدیم و الان دقیقا 1530 خط شده(مجموع برنامه نویسی و بهینه شده)

اگر از اول تاپیک خونده باشید عرض کردم این سیستم بیشتر برای دوستانی هستش که کارهای برنامه نویسی ، طراحی ، کارهای پروژه ای ، خرید و فروش اسکریپت ، سایت و از این دسته انجام میدهند مفید هستش نه هاستینگ.

و قرار هستش بعد از این پروژه و همچنین درصورت موفق بودن آن ، سیستم مشابه whmcs با همکاری شخصی که از سرور اطلاعات کاملی دارد آغاز کنیم ، وگرنه با اطلاعات محدود خود بنده در مورد سرور اصلا امکانش نیست.

هدفم دقیقا چی بوده و از کجا شروع شد؟ سایت اصلی ما از سیستم اختصاصی استفاده می کنه که توضیحش رو دادم در چه زمینه ای کاربرد دارد.اما یک سری اشکالات اساسی در اون پیدا کردیم و خواستیم هسته ی اون رو از صفر بنویسیم و امکاناتی گسترده تر
    اضافه کنیم.داشتم از بقیه ی سایت ها ایده میگرفتم که دیدم اکثر کسانی که کارشون برنامه نویسی سایت ، طراحی و ... هستش اومدند یک وردپرس یا ... نصب کردند ، خوب مشتری نمی گه ایشون که خودشون طراح و برنامه نویس هستند چرا یک سیستم اختصاصی ندارن؟ مشکلی که برای ما پیش اومد وقتی که سایت همیار php رو با وردپرس ایجاد کردیم ، از ایمیل ها اگر اسکرین شات بگیرم میبینید که خیلی به تمسخر ایمیل فرستادند مهندس مثلا شما برنامه نویس مدیریت محتوا بودی دیگه حالا هم وردپرس ؟
    این یک نمونه !بگذریم ، خلاصه تصمیم گرفتم این سیستم رو جوری برنامه نویسی کنم که قابل استفاده برای بقیه ی دوستان هم باشه و حالا به هر دلیلی مثل کمبود وقت ، تراکم کاری و ... که نتونستند سیستم اختصاصی بنویسند برای خودشون ما کمکی کرده باشیم...

درواقع از این اسکریپت تقریبا برای هر کاری به جز هاستینگ میشه استفاده کرد... و این قول رو میدم بهتون انقدر متنوع و دارای امکانات هستش که نیاز شخصی که در این زمینه فعالیت دارد رو بیش از اندازه ارضا خواهد کرد.

با اون حرف شما موافقم دست بالای دست ، دستی دیگر بالای دستی دیگر...

الان با کلی فکر و سرهم کردن خیلی از ایده فعلا موفق شدم راه حلی نسبتا بهتر از لایسنس پیدا کنم ، شاید درصد نال شدن رو کاهش بده فقط شاید...

قیمت هم 800 هزار تومان نخواهد بود، خیلی خیلی کمتر !

همچنین با کاربر isn که همکارم هستند و مسئولیت کارهای گرافیکی رو بر عهده دارند تصمیم داریم یک اسکریپت تمام و کمال ارائه کنیم...

باز هم سپاس از وقتی که گذاشتید.
    ویرایش توسط shahinmq : March 10th, 2015 در ساعت 02:34

2. تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sheagle نمایش پست ها
    ابتدا تشکر می کنم از شما و این قول رو به همه ی دوستان میدم که این اسکریپت حتما انتشار داده خواهد شد،ما اول نیومدیم تاپیک بزنیم بعد شروع کنیم.چند روز بعد از شروع تاپیک زدیم و الان دقیقا 1530 خط شده(مجموع برنامه نویسی و بهینه شده)

اگر از اول تاپیک خونده باشید عرض کردم این سیستم بیشتر برای دوستانی هستش که کارهای برنامه نویسی ، طراحی ، کارهای پروژه ای ، خرید و فروش اسکریپت ، سایت و از این دسته انجام میدهند مفید هستش نه هاستینگ.

و قرار هستش بعد از این پروژه و همچنین درصورت موفق بودن آن ، سیستم مشابه whmcs با همکاری شخصی که از سرور اطلاعات کاملی دارد آغاز کنیم ، وگرنه با اطلاعات محدود خود بنده در مورد سرور اصلا امکانش نیست.

هدفم دقیقا چی بوده و از کجا شروع شد؟ سایت اصلی ما از سیستم اختصاصی استفاده می کنه که توضیحش رو دادم در چه زمینه ای کاربرد دارد.اما یک سری اشکالات اساسی در اون پیدا کردیم و خواستیم هسته ی اون رو از صفر بنویسیم و امکاناتی گسترده تر
    اضافه کنیم.داشتم از بقیه ی سایت ها ایده میگرفتم که دیدم اکثر کسانی که کارشون برنامه نویسی سایت ، طراحی و ... هستش اومدند یک وردپرس یا ... نصب کردند ، خوب مشتری نمی گه ایشون که خودشون طراح و برنامه نویس هستند چرا یک سیستم اختصاصی ندارن؟ مشکلی که برای ما پیش اومد وقتی که سایت همیار php رو با وردپرس ایجاد کردیم ، از ایمیل ها اگر اسکرین شات بگیرم میبینید که خیلی به تمسخر ایمیل فرستادند مهندس مثلا شما برنامه نویس مدیریت محتوا بودی دیگه حالا هم وردپرس ؟
    این یک نمونه !بگذریم ، خلاصه تصمیم گرفتم این سیستم رو جوری برنامه نویسی کنم که قابل استفاده برای بقیه ی دوستان هم باشه و حالا به هر دلیلی مثل کمبود وقت ، تراکم کاری و ... که نتونستند سیستم اختصاصی بنویسند برای خودشون ما کمکی کرده باشیم...

درواقع از این اسکریپت تقریبا برای هر کاری به جز هاستینگ میشه استفاده کرد... و این قول رو میدم بهتون انقدر متنوع و دارای امکانات هستش که نیاز شخصی که در این زمینه فعالیت دارد رو بیش از اندازه ارضا خواهد کرد.

با اون حرف شما موافقم دست بالای دست ، دستی دیگر بالای دستی دیگر...

الان با کلی فکر و سرهم کردن خیلی از ایده فعلا موفق شدم راه حلی نسبتا بهتر از لایسنس پیدا کنم ، شاید درصد نال شدن رو کاهش بده فقط شاید...

قیمت هم 800 هزار تومان نخواهد بود، خیلی خیلی کمتر !

همچنین با کاربر isn که همکارم هستند و مسئولیت کارهای گرافیکی رو بر عهده دارند تصمیم داریم یک اسکریپت تمام و کمال ارائه کنیم...

باز هم سپاس از وقتی که گذاشتید.

بهتون تبریک میگم متاسفانه این مورد وردپرس بودن تقریبا 99% درصد سایت های برنامه نویسی واقعا جالب نبود و نیست و باعث خوشحالیه که شما این روند رو در پیش نگرفتید بهتون تبریک میگم

ولی در مورد راهی که فرمودید احساس میکنم راهتون یه چیزی توی مایه های اسکریپت VIp یکی از سایت ها هستش http://vipersian.ir/

این وبسایت با استفاده از قفل کردن اسکریپت روی دامین اومده و از نال شدن اسکریپت جلوگیری کرده

متاسفانه اسکریپت این وبسایت در حال حاضر بنده ورژن کاملشو رو به صورت خیلی راحت روی بیش از 20 دامنه تست کردیم و بدون مشکل اجرا میشه البته به شخصه قصد این رو نداشتم که زحمات این گروه رو زیر سوال ببرم فقط یک پروژه ی کوچکی بود که ببینیم واقعا درصد نال کردن همچین اسکریپتی چقده بهتون اطمینان میدم اگه نال کردن اسکریپتی مثل Whcms که لیسانس داره n ساعت طول بشکه نال کردن اسکریپتی که از روش سایت Vip برای قفل روی دامین استفاده کرده n+1 ساعت طول کشیده نه بیشتر

در مورد IP هم بخواید این اسکرپت رو یه جورایی قفل کنید تقریبا شکتن قفلش مثل همون شکستن قفل سایت هستش و فرقی تقریبا در مدت زمان و دانش کرک کننده اصلا نداره

در هر صورت اگه در زمینه ی امنیت کمکی خواستید در خدمت هستیم میتونید روی بنده هم حساب کنید

موفق باشید
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

اگر هم میخواین خود نرم افزار رو به فروش برسونید (که تمامی شرکت های معتبر راه رو پشت سر گذاشتن و بعد رفتن سراغ لایسنس) باید ایده جدیدی رو پیاده کنید نه مثل 10 سال پیش.

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)