ابتدا تشکر می کنم از شما و این قول رو به همه ی دوستان میدم که این اسکریپت حتما انتشار داده خواهد شد،ما اول نیومدیم تاپیک بزنیم بعد شروع کنیم.چند روز بعد از شروع تاپیک زدیم و الان دقیقا 1530 خط شده(مجموع برنامه نویسی و بهینه شده)
اگر از اول تاپیک خونده باشید عرض کردم این سیستم بیشتر برای دوستانی هستش که کارهای برنامه نویسی ، طراحی ، کارهای پروژه ای ، خرید و فروش اسکریپت ، سایت و از این دسته انجام میدهند مفید هستش نه هاستینگ.
و قرار هستش بعد از این پروژه و همچنین درصورت موفق بودن آن ، سیستم مشابه whmcs با همکاری شخصی که از سرور اطلاعات کاملی دارد آغاز کنیم ، وگرنه با اطلاعات محدود خود بنده در مورد سرور اصلا امکانش نیست.
هدفم دقیقا چی بوده و از کجا شروع شد؟ سایت اصلی ما از سیستم اختصاصی استفاده می کنه که توضیحش رو دادم در چه زمینه ای کاربرد دارد.اما یک سری اشکالات اساسی در اون پیدا کردیم و خواستیم هسته ی اون رو از صفر بنویسیم و امکاناتی گسترده تر
اضافه کنیم.داشتم از بقیه ی سایت ها ایده میگرفتم که دیدم اکثر کسانی که کارشون برنامه نویسی سایت ، طراحی و ... هستش اومدند یک وردپرس یا ... نصب کردند ، خوب مشتری نمی گه ایشون که خودشون طراح و برنامه نویس هستند چرا یک سیستم اختصاصی ندارن؟ مشکلی که برای ما پیش اومد وقتی که سایت همیار php رو با وردپرس ایجاد کردیم ، از ایمیل ها اگر اسکرین شات بگیرم میبینید که خیلی به تمسخر ایمیل فرستادند مهندس مثلا شما برنامه نویس مدیریت محتوا بودی دیگه حالا هم وردپرس ؟
این یک نمونه !بگذریم ، خلاصه تصمیم گرفتم این سیستم رو جوری برنامه نویسی کنم که قابل استفاده برای بقیه ی دوستان هم باشه و حالا به هر دلیلی مثل کمبود وقت ، تراکم کاری و ... که نتونستند سیستم اختصاصی بنویسند برای خودشون ما کمکی کرده باشیم...
درواقع از این اسکریپت تقریبا برای هر کاری به جز هاستینگ میشه استفاده کرد... و این قول رو میدم بهتون انقدر متنوع و دارای امکانات هستش که نیاز شخصی که در این زمینه فعالیت دارد رو بیش از اندازه ارضا خواهد کرد.
با اون حرف شما موافقم دست بالای دست ، دستی دیگر بالای دستی دیگر...
الان با کلی فکر و سرهم کردن خیلی از ایده فعلا موفق شدم راه حلی نسبتا بهتر از لایسنس پیدا کنم ، شاید درصد نال شدن رو کاهش بده فقط شاید...
قیمت هم 800 هزار تومان نخواهد بود، خیلی خیلی کمتر !
همچنین با کاربر isn که همکارم هستند و مسئولیت کارهای گرافیکی رو بر عهده دارند تصمیم داریم یک اسکریپت تمام و کمال ارائه کنیم...
باز هم سپاس از وقتی که گذاشتید.