-
March 1st, 2015, 18:02
عضو انجمن
پاسخ : کپی رایت و آخرت

نوشته اصلی توسط
hoka
الله اکبر . شما خودت متوجه شدی چی گفتی ؟
کشورش هرطوری پیشرفت کرده که کرده . این باعث میشه شما بیای محصولاتش رو بدون محدودیت استفاده کنی ؟ دوما همه ی این محصولاتی که ما الان استفاده میکنیم برای شرکت ها و افراد غیر دولتی هستند . پس مال دولتشون نیست . برای خود مردمش هست که با تحصیل و تلاش تونستن این نرم افزار ها رو تولید کنن و ربطی به استعمار و استثمار دولت های غربی نداره !
دوست عزیز کشورش تا پیشرفت نکنه مردمش چه طوری می خوان پیشرفت کنن؟وقتی به نون شبت محتاج باشی میتونی درس بخونی محصول تولید کنی؟
شما به من بگو من قبول می کنم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Cpt.Liux
برای شما و طرز فکرتان باید متاسف بود. نوشته شما در پاسخ به این تاپیک اصلا نمی گنجه.
شما اگر پاسخ منطقی دارید برای حرف من میشنوم.تاسف خوردن دردی نه از من نه از بقیه دوا نمیکنه.به جای اینکه تاسف بخورید روشن کنید.شاید با پاسخ شما طرز فکر منم تغییر کرد و بهتر شد.
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
-
March 1st, 2015 18:02
# ADS
-
March 1st, 2015, 18:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
همه این بحث این موارد جدا کنید و کات بگیرید و پاسخ این متن را بدهید .
اولین سوال شب اول قبر چیست ؟ نماز می خوانید ؟
میدونستید اگر جواب آن بله باشد در مورد کپی رایت و باقی موارد سوال میپرسند و جواب آن نه باشد مستقیم جهنم خواهید بود ؟
آیا کسی که نماز نمی خواند ولی پاک تر و مومن تر از کسی باشد که نماز بخواند به جهنم راه دارد ؟ :دی
مومن بودن فقط برای مسلمان یا کسی که نماز می خواند نیست !
از این بحث جدا آیا کسی در ایران حاضر میشه 700.000 تومان هزینه ی لایسنس فتوشاپ را بدهد ؟ (اگر بیشتر هستش اطلاعی ندارم)
آیا شخصی را دیده اید در ایران 900.000 تومان هزینه ی لایسنس محصولات آفیس را پرداخت کرده باشد ؟
فکر می کنم یکی از دلایلی که کرک می شوند هزینه ی زیاد هستش...
ای کاش همه ی مشکلاتمون فقط رعایت همین مسائل بود...
-
-
March 1st, 2015, 18:09
عضو انجمن
آیا کسی که نماز نمی خواند ولی پاک تر و مومن تر از کسی باشد که نماز بخواند به جهنم راه دارد ؟ :دی
نماز باعث می شود که انسان از محرمات دور باشد ...
بهتره بحث نکنیم چون به موضوع انجمن نمیخورد.
منظور من ین دوست عزیز است نه کل تاپیک ..
-
-
March 1st, 2015, 18:16
قانون نداریم.وجدان که داریم
خیلی حرف قشنگی بود
لایک
به نظر من نه
فرض کن ادیسون با اون همه خدمت به بشریت بره جهنم و خیلی ها که توی کشورمونم زیادن نماز میخونن اما همش در حال زیان زدن به بقیه هستن برن بهشت
ویرایش توسط bot : March 1st, 2015 در ساعت 18:20
-
تعداد تشکر ها ازbot به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015, 18:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
من کاریر لینوکس هستم و هرگز از مایکروسافت دز دی نکردم و نمیکنم. از سیستمعاملها و نرم افزار های رایگان استفاده میکنم و از دیوار مردم هرگز بالا نمیرم!
کاری هم به دین اشخاص ندارم، انسان بودن مهمه برای بنده.
موفق باشید.
نمونه یک تفکر لینوکسی :دی just for fun :-)
بنده هم مثل ایشون از لینوکس استفاده میکنم و...
در جواب باقی دوستان :
1.کسی که دنیای شما رو جهنم کرده باشه حتما قبلش بهتون فهمونده که بهشت جای دیگریست.
2.خیلی دوست دارم بدونم وقتی قران با سوره توحید شروع میشه و حرف از اتحاد میزنه چطوری کسانی که به این کتاب باور دارند انسان هارو به دو دسته مسلمان و غیر مسلمان تقسیم میکنند.
3.بحث بهشت یا جهنم اصلا به کنار فرض کنید اصلا هیچ خدایی نبود و هیچ مجازاتی وجود نداشت شما چیکار میکردید ؟ ایا حاضر بودید به یک انسان دیگه صدمه بزنید در این صورت ؟ برای شما که هیچ مجازاتی نداره خوب میرید جون کسی رو هم بگیرید ؟
شرکت رهاورد سازان آریان - رساهاست با شماره ثبت: 497614 دارای نماد اعتماد دو ستاره
درباره ما تلفن تماس: 02140222190 و 02140222191
ارسال تیکت
-
تعداد تشکر ها ازsajjadsec به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015, 19:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
سرزمین
چه طور اونا بلدن تحریم کنن ما هم بشینیم همین جوری نگاه کنیم؟!
شما لایسنس اورجینال ویندوز داری؟! از کجا خریدی؟ Microsoft؟ خوب Microsoft که برای ایرانی ها حتی خرید کردن رو هم ممنونع کرده پس چه طوری خریدی؟ از IP دیگه؟
تا زمانی که اونها با ما این برخورد رو میکنن ما هم این برخورد رو داریم درسته زحمت کشیده ولی چرا اجازه خریداری هم نمیده؟ ما بریم از هزار تا دور زدن استفاده کنیم تا ازشون با منت بخریم؟ من نمیگم تهیه لایسنس غلطه اما این طور که شما می فرمایید ...
بر اساس نظر کلیه علمای اسلام در مذهب تشیع (اگر اشتباه نکنم) کپی کردن اجناس خارجی که فرد سازنده مسلمان نباشد مجاز بوده و اشکالی ندارد اما تحت هیچ شرایطی در صورتی که فرد سازنده یا افراد سازنده مسلمان باشند کپی و غیره جایز نیست و حرام می باشد.
باسلام
خیر نیازی نیست نگاه کنید!
عمل کنید! شما هم سیستم عامل بهتر از ویندوز بساز و به امریکایی جماعت نده
موفق باشید!!!
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید