واقعا زیباست!
این برای سرور استفاده میشه یا سیستم شخصی؟
واقعا زیباست!
این برای سرور استفاده میشه یا سیستم شخصی؟
یک سوال داشتم این هم مثل ubuntu مشکل مصرف شدید منابع داره؟
چون اون اصلا بهینه نبود و سرعت با پردازنده ی I7 اصلا قابل قبول نبود (سیستمی که در ویندوز با چندین برنامه ی باز و مرورگر با بیش از 20 تب و .... تنها 1 تا 2 درصد مصرف پردازنده دارد در ان بالای 50 ....)
علت بهینه نبودن لینوکس چیست؟
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
خیر این نسخه اصلا مشکل منابع نداره
اون مشکل که فرمودید تو اوبونتو هست به احتمال زیاد برای پوسته یونیتی هست چون خودم هم تجربشو داشتم و مشکلات زیادی داره
لینوکس کاملا بهینه است . حتی خیلی بهتر از ویندوز ولی هرمشکلی از یک توزیع دیدید روی حساب لینوکس نزارید
من اصلا زیاد از اوبونتو خوشم نمیاد بیشتر توزیع های دیگه ای که ازابونتو ساخته شده رو میپسندم از رنگ بندی محصولات کنونیکال ( سازنده اوبنتو ) زیاد خوشم نمیاد
ولی اگه واقعا دنبال کم مصرف ترین منابع هستید ارچ لینوکس رو نصب بکنید . حدود 256 مگ رم فقط مصرف میکنه من خودم دیشب رم مصرفی سیستمم رو دیدم 150 مگ بود
سلام
امروز نصب کردم
راستش رضایت من رو جلب نکرد
شاید از نظر سرعت بهتر از ubuntu باشه اما از نظر راحتی کار و گرافیک زیاد باب دلم نبود
به هر حال از توضیحاتتون ممنونم
خوشحال میشم که درمورد توضیع های دیگر هم تاپیک بزنید
ارادتمند
سلام
freya نصب کردم
اگر امکان داره اموزش نصب این رو قرار بدید : OS X Yosemite Like Theme for Elementary OS 0.2 Luna | UbuntuHandbook
من یک جا مشکل دارم ، تم داخل tweak اضافه نمیشه ....
ممنون
المنتری توییک که اینجا معرفی شده مخصوص فریا نیست و برای لونا است باید نسخه فریا رو نصب بکنید برای نصب تم هم پوشه تم رو در پوشه .themes کپی کنید پوشه هایی که . دارند در فایل منیجر المنتری مخفی هستند برای مشاهده پوشه مخفی باید ctrl+h رو بزنید
- - - Updated - - -
این خوبه ولی از این جدیدتر هم فکر کنم باشه همانطور که از اسم فایل دانلود شده معلومه unstable هست دوست عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)