نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با طرح ساماندهی هاستینگ موافقید ؟

رأی دهندگان
24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

20 83.33%
  • خیر

4 16.67%
صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 84

موضوع: بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mrtteam آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    76
    تشکر شده در
    52 پست

پیش فرض پاسخ : بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

با سلام منم یه عضو جدید میشه گفت نسبتا محسوب میشم ...

ولی با نظر دوستمون iacbook موافقم البته ما فروش هاست فعلا به صورت گسترده نداریم و برای یسری از مشتری های خودمون که طراحی وب میکنم بهشون هاست میدیم ولی میخوایم دیگه فروش عمومی هم به طور کامل آغاز کنیم و از خیلی دوست های این فروم کمک میگیریم ولی به نظر من شرکت های که ثبت شدن باید یه گروه راه بندازن و طبق یه تعرفه خاص میزبانی وب ... بفروشند و در سایتشون یه نشانه ای از این گروه بزارن الان شما ببنید دامین ir با چه قیمت هایی داره فروش میره ایران هاست میاد میگه من 12 تومان میگیرم من به شخصه 5 تومان بعد مشتری اومده به من میگه که ایران هاست میگه اگر دامین از تو بخرم سر 6 ماه دامین پاک میشه !!! اخه چه جور حرفیه

شرکت هایی مثل زرده طلایی - تلاونگ و .. شرکت هایی که تخم مرغ بسته بندی بودن به دلیل نداشتن صنفیه رقابتشون دقیقا مثل ما شده بود قیمت های تخم مرغ خیلی بالا پایین داشت بین این چند شرکت بسته بندی اخر اومدن یه سرماییه گذاشتن یه جایی گرفتن و انجمنی به ثبت رسوندن الانم دارن زندگیشون میکنند به نظر من هر چه زودتر این کار باید انجام بشه وگرنه به قول دوستمون هاست به 1000 تومان میرسه ...

منم همه جور سعی میکنم تو این بحث باشم و کمک کنم ...

عضو دائم rn4j1m1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    1,870
    تشکر شده در
    956 پست

خوب اول کیفیت خودتون رو ارتقا بدین و بعد به فکر قیمت ها باشد
    خیلی از شرکت ها پشتیبانی خیلی ضعیفی دارن و حتی یه شماره تلفن هم توی سایتشون نیست ، شرکت ثبت شده هم نیستن و فقط ازشون یه اسم وجود داره و اگه مشکلی پیش بیاد .... (توی همین تاپیک هم هستن)
    می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
    می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

دلتون خوشه ! این قضیه 3 سال پیش برای شرکت های بزرگ پیش اومد ، مثل پارس دیتا ، ایران هاست و ... ! اینا نتونستند با هم کنار بیاند ، شما که بماند .... !
    در ضمن خود کرده رو تدبیر نیست ! مشتری چوبش رو می خوره وقتی عقل نداشته باشه !
    هر کی از سر راه رسیده اومده هاستینگ زده !
    خود دوستان چه قد استاندارد کار کردن که انتظار دارند قیمت هاشون استاندارد باشه ؟
    تکی کار می کنید ، بدون شرکت ( بعضی ها که از مدرسه بر می گردند با مامانشون دعواشون می شه بیاند نت و یوزر هارو جواب بدند ) ! بدون پشتیبان ! طرف می ره دنبال شرکت رسمی
    یا اون برنامه نویس که پول رو می گیره ساپورت نمی ده، خوب طرف بیاد اخلاق این پسره رو ببینه هیچ وقت نمی یاد سمتش ، می ره پول می ده به یه شرکت ، حداقل اگه کار خوب بلد نیستند یکی هست تل جواب بده ! این وسط حق کسانی مثل آقای رضائیان ضایع می شه !

4. تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید

عضو انجمن persiansoft آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    1,135
    تشکر شده در
    194 پست

سلام دوستان عزيز .
    بهترين راه ادغام هاستينگ هاي كوچك است البته با يك مديريت مناسب تا هم سرويس دهي بهتر شود هم فروش .
    مطمئنا بعد از مدت كوتاهي يكي از سايت ها معتبر و بزرگ در اين زمينه خواهند شد .
    همين كاري كه خيلي از شركت هاي بزرگ انجام مي دهند و شركت هاي كوچك تر را خريداري مي كنند و خود را بزرگتر مي كنند .
    دوستان بايد كمي ادعايشان را كمتر كنند . ديگر بزرگتر از macromedia يا sun كه نيستيد .
    به جاي از بين بردن هم با هم يك تيم قوي تشكيل دهيد .
    خود بنده چند روز پيش بعد از 4هفته كه همكارم به علت يك فرصت شغلي مناسب از گروه 2نفره ما جدا شد بنده هم تصميم به ادغام شركت خود با داده پردازي كيميا گرفتم و الان به صورت قانوني در حال تقسيم سهام شركت هستيم .

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    یا اون برنامه نویس که پول رو می گیره ساپورت نمی ده، خوب طرف بیاد اخلاق این پسره رو ببینه هیچ وقت نمی یاد سمتش ، می ره پول می ده به یه شرکت ، حداقل اگه کار خوب بلد نیستند یکی هست تل جواب بده ! این وسط حق کسانی مثل آقای رضائیان ضایع می شه !
    شما لطف داريد ولي شايد من رضائيان براي يك شركت بزرگتر به عنوان يك عامل مزاحم باشم و از چشم آنها برنامه نويس مفتاد توماني باشم .
    حداقل بنده به اين اعتقاد دارم كه هركسي مي تواند كار كند حالا با هر قيمتي ولي مهم كيفيت كار هست . روزي بنده هم براي دل خود برنامه نويسي مي كردم و اصلا هم از اين بابت پشيمان نيستم چون براي من يك تجربه بود و هميشه خود را در حال آموزش مي بينم و اين دوستاني هم كه برنامه نويسي انجام مي دهند مطمئنا دانش بيشتري دارند و چيزي به عنوان برنامه نويس بد وجود ندارد .

موفق باشيد .

6. تعداد تشکر ها از persiansoft به دلیل پست مفید

عضو انجمن iacbook آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    305 پست

به نظر من این تاپیک خیلی بیخوده ! یه تعداد چندین نفری از جامعه چند صد هزارنفری هاستینگ ایران!!! به خیال خودشون دارن تصمیم گیری می کنن که خیلیا هنوز خودشون معتبر نیستند که حالا بخوان قانون هم وضع کنند!!! چون نه شرکتی هستند و نه ........ !!!!!!!!!

ما وقتی مشتری ازمون خرید می کنه شماره 2 تا دفترمون کامل در اختیارش قرار داره و علاوه بر اون شماره های همراه بعضی از مدیرانمون هم در اختیارشون هست ..... فروش آنلاین هم برای شرکت ها بزرگترین ضمانت فروش هست! چون خود ما برای استفاده از درگاه بانک سامان هزارتا سند و مدرک دادیم تا بانک بهمون درگاه بده! بنابراین مطمئن باشید کسی که چنین ضمانتی پیش بانک داره جرئت نمی کنه قیمت از رو هوا بده ! چون میدونه در نهایت این خودشه که گیر میفته .............

بازم به خیلیا جسارت نشه!

--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---

8. تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید

عضو انجمن Ali-718 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    169
    تشکر تشکر شده 
    346
    تشکر شده در
    271 پست

شما در هفته چند تا ریسلر و وی پی اس میفروشید ؟ 80 درصد این مشتری ها میشن هاستنیگ که خودشون هم ریسلر تعریف میکنند حالا ببینید در هفته چند تا هاستینگ وارد بازار میشه - نمیشه کنترلش کرد فقط 1 راه داره
    تقریبا 90 درصد هاستینگ های توضیع کنند ریسلر تو این انجمن هستند اون 10 درصد هم هاستینگ هایی مثل پارس دیتا و ..هستید مشکل قیمت ندارند
    این 90 درصد اگه ریسلر هایی که میفروشند ریسلر اورسل نفروشند تا حدی جلوی این مشکلات گرفته میشه - کسی که برای تفریح کار میکنه براش مهم نیست هر قیمتی میده ولی کسی که زندگیشو گذاشته رو این کار اگه بخواد با قیمت واقعی سرویس بده نمیتونه رقابت کنه با هاستینگ ها تفریحی به همین دلیل تنها راه چارش اینه که فروش ویژه بزاره - افر ویژه بده و ....

10. تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید

عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

بنابراین مطمئن باشید کسی که از کارش مطمئن باشه و از ماندگاری خودش توی هاستینگ مطمئن باشه میره شرکت ثبت می کنه و ریش خودش رو گرو میذاره !!!!!!!
    --------------------
    ه نظر من این تاپیک خیلی بیخوده ! یه تعداد چندین نفری از جامعه چند صد هزارنفری هاستینگ ایران!!! به خیال خودشون دارن تصمیم گیری می کنن که خیلیا هنوز خودشون معتبر نیستند که حالا بخوان قانون هم وضع کنند!!! چون نه شرکتی هستند و نه ........ !!!!!!!!!

ما وقتی مشتری ازمون خرید می کنه شماره 2 تا دفترمون کامل در اختیارش قرار داره و علاوه بر اون شماره های همراه بعضی از مدیرانمون هم در اختیارشون هست ..... فروش آنلاین هم برای شرکت ها بزرگترین ضمانت فروش هست! چون خود ما برای استفاده از درگاه بانک سامان هزارتا سند و مدرک دادیم تا بانک بهمون درگاه بده! بنابراین مطمئن باشید کسی که چنین ضمانتی پیش بانک داره جرئت نمی کنه قیمت از رو هوا بده ! چون میدونه در نهایت این خودشه که گیر میفته .............

بازم به خیلیا جسارت نشه!
    اینقدر شرکت شرکت نکنید ، مگه شرکت کاری داره ؟ میری با 100 تومان یک شرکت ثبت می کنی و دفتر هم میزنی خانه ! ! تمام

خیلی شرکت های ثبت شده و گردن کلفت بودن که یک سند خانه ، سند منگوله دار رو یه 1000 نفر فروختند و در رفتن ، ثبت شرکت و دفتر دستک داشتن چیزی رو ثابت نمی کنه
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

12. تعداد تشکر ها ازvPsPersia.COM به دلیل پست مفید

عضو انجمن iacbook آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها
    اینقدر شرکت شرکت نکنید ، مگه شرکت کاری داره ؟ میری با 100 تومان یک شرکت ثبت می کنی و دفتر هم میزنی خانه ! ! تمام

خیلی شرکت های ثبت شده و گردن کلفت بودن که یک سند خانه ، سند منگوله دار رو یه 1000 نفر فروختند و در رفتن ، ثبت شرکت و دفتر دستک داشتن چیزی رو ثابت نمی کنه
    من جوابی به حرف شما نمیدم!
    خوش باشید :ی

--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---

عضو انجمن Nikihost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    261
    تشکر تشکر شده 
    536
    تشکر شده در
    391 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها

اقا جان يه كم اروم تر .......
    شركت كه شما فكر ميكني با 100 تومن ميشه زد بهتره همون اول وارد كار نشه سريع بره اداره ثبت و عدم فعاليت بزنن كه ماليات و ارزش افزوده نره تو پاچشون)
    اون شخصي كه دفتر ميزنه خونه احتمالا چيزي نميدونه كه سربرگ ها و ... ادرس دفتر ميخواد....
    ---------
    پ * ن : سعي كنيد موضوع تاپيك منحرف نشـــه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

اول یک نکته رو که متوجه شدم اینجا بگم و بعد برم سراغ موضوع اصلی این تاپیک.

دوستان واقعاً خوشحال شدم که دیدم یک تاپیک تا صفحه 5 رفت و هیچ بحث اضافه ای نشد و همینطور کسی بر علیه کسی جبهه گیری نکرد ... واقعاً امیدوار شدم به آینده انجمنی با این کاربر ها

در مورد موضوع این تاپیک، آقایان، من نه سرمایه دار هستم و نه با کسی کار می کنم و نه پدرم بهم پول داده و میده ... من از 16 سالگی خودم کار کردم (البته بعضی وقت ها از دوست دخترم که 3 سال از خودم بزرگتر بود یکم پول قرض می کردم که فکر کنم دیگه موقعش هست بهش پس بدم )

من *فقط* به این فکر کردم که به مشتری ای سرویس بدم که دنبال کیفیت هست و کسی که میاد و از من سرور ارزون میخواد، همون اول بهش بگم که ما سرور ارزون نداریم چون کارمون جدی هست و مسخره بازی نداریم!

خدا رو شکر، الان شرکت ها و اشخاص بسیار محترمی با ما کار می کنند که همشون به حرف روز اول من رسیدند (انشالاه 1 ماه بعد از کار با سرورتون، متوجه میشید علت بالا بودن قیمت های ما نسبت به بعضی از دیتاسنتر ها چی هست) که از این بابت خوشحالم.

من از خارجی ها یاد گرفتم که رمز موفقیت در هر کاری، داشتن اعتماد به نفس هست که این اعتمال به نفس باید از راه علمی و عملی به دست بیاد.

به همین راحتی، وقتی شما از سرویس های خودتون مطمعن باشید و بدونید که کیفیت مشکل نداره، قیمت ها رو جوری قرار میدید که حتی 100% سود بکنید و در همین حال مشتری هم راضی باشه و بعد از جمع کردن کمی سرمایه، مقداریش رو به ارتقا دادن سطح کیفی سرویس هاتون اختصاص می دید که این کار باز هم میتونه برای شما چندین برابر سود داشته باشه.

این وسط شاید بگید این موارد چه ربطی با موضوع تاپیک داشت و آخر با اون افرادی که دارن بازار رو با ارزون فروشی خراب می کنند چه کرد ؟

جواب: جدی نگیریدشون ... خودشون کم کم جمع میشن

در نهایت، پیشنهاد من به همه دوستانی که در این حرفه به صورت جدی و با جون و دل فعالیت می کنند این هست ~> انرژیتون رو صرف ارتقا کیفیت سرویس هاتون کنید و در نتیجه اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرید تا در کل این افراد ارزون فروش رو نبینید ! (مثل من - تجربه شخصی 3 سال اخیر)

با تشکر.
    ویرایش توسط Aria : July 25th, 2010 در ساعت 05:17

16. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)