صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 55

موضوع: بحث در مورد خرابی بازار

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

پیش فرض پاسخ : بحث در مورد خرابی بازار

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
    امید استار عزیز حرفتون رو 99.99 قبول دارم درمورد سن کم اما موارد خاص هم پیدا میشه
    اگر تمایل دارید من اطلاعات تماس بدم با یک نوجوان 17 - 18 ساله صحبت کنید که جزء برترین طراحان وب ایران هست و پروژه های خارجی و داخلی زیادی داشته و الان هم داره روی یک پروژه ی بزرگ داخلی کار میکنه
    از 100 تا طراح 30 ساله هم کارش تمیز تره و قابل اعتماد تره وگرنه کسی پروژه های بزرگ و میلیونی دستش نمیداد همین الان و در سال های قبل شرکت هایی با این که سنش رو میدونن برای استخدام بهش درخواست میدن
    طراحی هاش بسیار خلاقانه و زیبا و درعین حال ساده هست
    عزیز هفت میلیارد یکی انیشتن شد
    صحبتی که دارم این است در تمامی مواردی که دیدم
    سن پایین شدیدا موثر بوده
    و همین الان هم عامل زمین خوردن این اسکریپت 12 ساله در ایران
    فقط و فقط کودکستان شدن آن و بچه بازی ها موجود است

به شدت با تبلیغ کودکان را در محیط مجازی تنها نگذاریم موافقم !!!!
    این چندسال تمام اشفته بازار نت ایران فقط به خاطر وجو خردسالان و نونهالان در اینترنت است !

2. # ADS

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ! Omid StaR ! نمایش پست ها
    شما با بچه کار نکردی عزیز
    وگرنه اینجوری برداشتتون از این ماجرا یک فیلم هندی نبود
    خیلی شخص با شخصیتی هستید ولی این پستتون شدیدا منو به وجد اورد

پس لازمه تعرفی کنم
    سه سال پیش یک بچه ای 11 ساله اومد سایت ما
    نشون داد با استعداد ولی د.زدی. از همون اول فقط ریپ کردن بلد بود
    ولی از نظر بقیه متخصص بود چون هرچی میخواستنو میتونست بزنه
    ولی با ***ی ریپ کردن !!! دوسال رو این بچه کار کردم حتی یوزر و پسورد ادمینی بهش دادم
    اخرش خلاصه کنم میدونی چی شد؟ بک اپ مارو د.زدید و سایت زد کسی که پول نداشت هاست بخره
    حالا پول از کجا اورد؟ تو این سه سال به اسم کار رایگان به یوزرا پ خ میداد و پول تیغ میزد
    الانم خیلی کارا میزنه بیرون ولی هرهفته یه د.زدی و کلاهبرداری ازش میاد بیرون. تا الانم چندمیلیونی کلاهبرداری کرد
    اخرش حرفش به من این بود:

http://up.iran-talk.ir/uploads/13800215593.png

خدمت شما ! اینم نمونه تاپیک کلاهبرداری. پیشنهاد میکنم پست 9 رو که یکی از مدیرانمون عکسشو زده رو هم بخونید

پیگیری کلاه برداری علی رضا توفیقی محمدی

خیلی کارای دیگم کرد , مثل انتشار طرحای اختصاصیمون. پیام دادن به یوزرامون و دز.ز خوندن استادش
    و حذف لینک های از گوگل و فحش نوشتن رو الکسا و....!!!!
    ***یدن مطالب ما و گذاشتن به اسم خودش و...!!!!
    کارش به جایی رسیده که برای حذف کپی رایتای قالب های ما از کاربر پول گرفته !!!
    و اینگونه یک بچه گداگشنه ولی از نظر شما متخصص اینگونه گند زد به یک سیستم 12 ساله !!!!

عزیز وقتی میگم بچه زیر 18 سال گند میزنه شما به من بگی خدای اون کارم بشه بازم میگم گند میزنه
    پس بهتره یه واقعیتو فیلم هندیش نکنیم

با تقدیم احترام
    درست میفرمایید اما بنظرتون این مشکلات بیشتر محدود به کشورهایی که دارای فقر فرهنگی هستن مثل ایران، نیست؟
    توی کشورهای پیشرفته پسربچه 11 ساله رکورد بزرگترین برنامه نویس و کوچکترین هکر و یا هر عنوانی رو ثبت میکنند اما صرفا در حیطه و حرفه و توانشون کار میکنند.
    اما در ایران بر عکسه تقریبا تعداد کمی از این دسته از افراد پیدا میشه که به علت عدم فرهنگ درست در اون جامعست، نمونش تربیت غلط در خانواده و جامعه : تنها چیزی که بجای پیشرفت در سرشه کــلاهبرداریه.! اینطور نیست بنظرتون؟
    اما از بحث افراد زیر 18 سال و یا کـــلاه بردار بگذریم، خودتون هم میدونید اکثر به اصطلاح همکاران در این انجمن واقعا تمرکز و کار حرفه ایشون هاستینگ نیست و متاسفانه در ایران این فرهنگ جا نیفتاده کاری که قدرت انجامش وجود نداره نباید انجام بشه و یا حداقل زمان و شرایط خودش رو واسش درست کنند.
    الان خیلی از این هاستینگ های بامشتری زیاد خب اگر بچه زیر 18 سال باشن طبیعتا نماداعتماد یا اسم شرکتی ندارن معمولا ... اما اگر مقداری توجه کنید میبنید صاحیان اصلیشون صرفا سرمایه گذار هستند تا اینکه فرد حرفه ای در این پیشه باشند. و طبیعتا این شرکت ها هم استاندارد نخواهند شد مگر با اصلاحات قوی بتونند استاندارد سازی کنند اما در این مدت هم کلی ضرر به صنعت هاستینگ میزنن. نظیر : تعرفه گذاری اشتباه - عدم کیفیت مناسب و.... : که در نهایت موجب آشفتگی بازار میشن و در مدت کوتاهی موجب بهم خوردن تعادل بازار میشن. اگر کمی توجه کنید میبینید چقدر از هاستینگ ها بخاطر مشکلات فنی و عدم تخصص اما سرمایه زیاد مشتری رو بیچاره کردن. و نمونه تاپیکشون زیاده.
    بنظر من نمیشه همش رو به پای موارد حاشیه ای گذاشت .
    یک مثال خوب براتون میزنم : شما شرکت مایکروسافت رو در نظر بگیرید میدونید مدیرش کیه و چگونه مدیریت میکردن و چطوری تیم مدیریتی ساختن ! بازتابش کاملا واضحه.
    شرکت سونی در وقت خودش بخاطر مدیریت خوب بهترین هــکرها رو استخدام کرد چون خودشون کارشون رو میدونستن و اون مورد که شاید کسی به غیر از بهترین مدیران نمیفهمیدن باعث شد کلی پیشرفت کنه.
    و مثال های زیادی هست.... .
    تمام این موفقیت ها در کامپیوتر بخاطر مطابقت توان و حرفه با انتخابهای تیم مدیریتشون بوده.
    میدونیم که استیوجابر کی بوده و چی شده و.... . پس بدیهیه وضعیت هر چقدر هم بدباشه درصورت اصولی بودن کار میشه تغییرش داد.
    مشکل اینجاست اینجا تقریبا هیچ چیزی اصولی نیست : نه سرمایه با دانش و حرفه در تعادل هست نه .... که باعث خسارت به مشتری میشه - و نه فرهنگ با این کار سازگار هست : مشتری مدام دنبال ارزونیه ، بعضی از هاستینگ ها مدام دنبال سود مطلق و کــلاه بردارین. که در نهایت موجب آشفتگی بازار هاستینگ میشه.
    اون مثال رو زدم که کمی فکر کنید که واقعا چقدر از هاستینگ های اینجا مثل نمونه های بالا اصول کارشون مطابقت دارن... وقتی از پایه مشکل داره هر چقدر هم جزئیات رو تغییر بدیم باز هم مشکل پابرجاست.
    تو خارج یک سایت دانلود هم بدون اصول و برنامه مشخص درست نمیشه و اگر بشه عاقبتش رو خودتون میدونیند حالا چه برسه به هاستینگ. من فکر میکنم که این مشکل محدود به کشورهایی مثل ایران هست که کلا واژه فرهنگ سازی توش وجود نداره.
    پوزش که متن طولاتی بود اما بخاطر احترام و پاسخ کامل به همکاران ترجیح دادم نسبتا کامل بتونم شرح بدم.
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

4. تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
    درست میفرمایید اما بنظرتون این مشکلات بیشتر محدود به کشورهایی که دارای فقر فرهنگی هستن مثل ایران، نیست؟
    توی کشورهای پیشرفته پسربچه 11 ساله رکورد بزرگترین برنامه نویس و کوچکترین هکر و یا هر عنوانی رو ثبت میکنند اما صرفا در حیطه و حرفه و توانشون کار میکنند.
    اما در ایران بر عکسه تقریبا تعداد کمی از این دسته از افراد پیدا میشه که به علت عدم فرهنگ درست در اون جامعست، نمونش تربیت غلط در خانواده و جامعه : تنها چیزی که بجای پیشرفت در سرشه کــلاهبرداریه.! اینطور نیست بنظرتون؟
    اما از بحث افراد زیر 18 سال و یا کـــلاه بردار بگذریم، خودتون هم میدونید اکثر به اصطلاح همکاران در این انجمن واقعا تمرکز و کار حرفه ایشون هاستینگ نیست و متاسفانه در ایران این فرهنگ جا نیفتاده کاری که قدرت انجامش وجود نداره نباید انجام بشه و یا حداقل زمان و شرایط خودش رو واسش درست کنند.
    الان خیلی از این هاستینگ های بامشتری زیاد خب اگر بچه زیر 18 سال باشن طبیعتا نماداعتماد یا اسم شرکتی ندارن معمولا ... اما اگر مقداری توجه کنید میبنید صاحیان اصلیشون صرفا سرمایه گذار هستند تا اینکه فرد حرفه ای در این پیشه باشند. و طبیعتا این شرکت ها هم استاندارد نخواهند شد مگر با اصلاحات قوی بتونند استاندارد سازی کنند اما در این مدت هم کلی ضرر به صنعت هاستینگ میزنن. نظیر : تعرفه گذاری اشتباه - عدم کیفیت مناسب و.... : که در نهایت موجب آشفتگی بازار میشن و در مدت کوتاهی موجب بهم خوردن تعادل بازار میشن. اگر کمی توجه کنید میبینید چقدر از هاستینگ ها بخاطر مشکلات فنی و عدم تخصص اما سرمایه زیاد مشتری رو بیچاره کردن. و نمونه تاپیکشون زیاده.
    بنظر من نمیشه همش رو به پای موارد حاشیه ای گذاشت .
    یک مثال خوب براتون میزنم : شما شرکت مایکروسافت رو در نظر بگیرید میدونید مدیرش کیه و چگونه مدیریت میکردن و چطوری تیم مدیریتی ساختن ! بازتابش کاملا واضحه.
    شرکت سونی در وقت خودش بخاطر مدیریت خوب بهترین هــکرها رو استخدام کرد چون خودشون کارشون رو میدونستن و اون مورد که شاید کسی به غیر از بهترین مدیران نمیفهمیدن باعث شد کلی پیشرفت کنه.
    و مثال های زیادی هست.... .
    تمام این موفقیت ها در کامپیوتر بخاطر مطابقت توان و حرفه با انتخابهای تیم مدیریتشون بوده.
    میدونیم که استیوجابر کی بوده و چی شده و.... . پس بدیهیه وضعیت هر چقدر هم بدباشه درصورت اصولی بودن کار میشه تغییرش داد.
    مشکل اینجاست اینجا تقریبا هیچ چیزی اصولی نیست : نه سرمایه با دانش و حرفه در تعادل هست نه .... که باعث خسارت به مشتری میشه - و نه فرهنگ با این کار سازگار هست : مشتری مدام دنبال ارزونیه ، بعضی از هاستینگ ها مدام دنبال سود مطلق و کــلاه بردارین. که در نهایت موجب آشفتگی بازار هاستینگ میشه.
    اون مثال رو زدم که کمی فکر کنید که واقعا چقدر از هاستینگ های اینجا مثل نمونه های بالا اصول کارشون مطابقت دارن... وقتی از پایه مشکل داره هر چقدر هم جزئیات رو تغییر بدیم باز هم مشکل پابرجاست.
    تو خارج یک سایت دانلود هم بدون اصول و برنامه مشخص درست نمیشه و اگر بشه عاقبتش رو خودتون میدونیند حالا چه برسه به هاستینگ. من فکر میکنم که این مشکل محدود به کشورهایی مثل ایران هست که کلا واژه فرهنگ سازی توش وجود نداره.
    پوزش که متن طولاتی بود اما بخاطر احترام و پاسخ کامل به همکاران ترجیح دادم نسبتا کامل بتونم شرح بدم.
    احســــــــنت
    متنی منطقی و قابل تمجید بود

بلی دقیقا - من به امید اینکه این پسر استعداد باشد و کارهای اشتباه را کنار بگذارد
    رویش سرمایه گذاری کردم ولی متاسفانه.....

بلی دقیقا خیلی هارا میبینیم طرف هیچی بلد نیست . 20 تا کارمند سیاهی لشکر هم استخدام میکند
    حالا طرف یا بچه حاجیه یا بی سواد و... یا برای زمین زدن بقیه قیمت پایین میدهد
    یا قیمت بالا و کلاهبرداری و....

این دو مورد شدیدا بازار ایران را به چالش کشیده و تمام مشکلات ما از فقر فرهنگی نشعت میگیرد که
    فقط شعار دادن و اسم و یادگارش برای ما مانده ....

سخت است مشکل را بدانی ولی راه حلی نباشد. متاسفانه سیستم قانونی ما هم
    اینگونه موارد را اسان تر کرده. یعنی اگر قوانین کپی رایت یا تخصص علمی لازم برای شرکت زدن لازم بود دیگر .....
    الان طرف فلافلی و.. هم مینزد یک گواهی میگیرد !ً!!!!! کار ما از فلافلی هم پست تر است عزیز؟

6. تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید

عضو دائم jahromweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,817
    تشکر تشکر شده 
    1,727
    تشکر شده در
    1,204 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
    اما در ایران بر عکسه تقریبا تعداد کمی از این دسته از افراد پیدا میشه که به علت عدم فرهنگ درست در اون جامعست، نمونش تربیت غلط در خانواده و جامعه : تنها چیزی که بجای پیشرفت در سرشه کــلاهبرداریه.! اینطور نیست بنظرتون؟.
    با تشکر از پاسخ کامل شما
    درسته به نظرمن علت اصلی این موضوع اختلاف شدید سطح فرهنگی و علمی(در زمینه ی کامپیوتر) بین والدین و پسر بچه هاست
    ببینید وقتی بچه 100 برابر پدرش درمورد کامپیوتر اطلاع داره شما توقع دارید بشه فرهنگ سازی کرد؟اصلا خانواده اطلاعی از دنیای نت دارن؟
    درمورد خارج ایران درست هست و خیلی مثال ها میشه زد مثلا جالبه که بدونید مدیر نمایندگی رسمی مکزیک یکی از هاستینگ های بزرگ یک پسر بچه ی16- 17 ساله هست.

- - - Updated - - -
    قصد به انحراف کشیدن تاپیک نداشتم اما لازم دیدم توضیحی بدم
    ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
    IRDirectAdmin:Hosting Solutions
    M.Tamadon:09172593746

8. تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    19 پست

عضو دائم jahromweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,817
    تشکر تشکر شده 
    1,727
    تشکر شده در
    1,204 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahi2 نمایش پست ها
    دوستان لطفا اسم نیارید
    قرار نیست فرد خاصی محاکمه بشه
    ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
    IRDirectAdmin:Hosting Solutions
    M.Tamadon:09172593746

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    19 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
    دوستان لطفا اسم نیارید
    قرار نیست فرد خاصی محاکمه بشه
    فرد خاصی رو محاکمه نکردم توی این تاپیک درمورد خرابی بازار صحبت شده تقریبا

عضو انجمن api آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    286
    تشکر تشکر شده 
    541
    تشکر شده در
    349 پست

تا زمانی که جهان سومی فکر می کنیم ، جهان سومی هستیم .

کدوم طراح سایت 50 هزارتومنی سایت درست تحویل مشتری داده ؟
    کدوم هاست سالانه 10 تومنی تا آخرین روزش کار کرده ؟

نمیخوام تبلیغ کنم چون تو این تاپیک همه فروشنده هستن ، اما من خودم هرگز به خاطر مشتری که ارزون میخوام کیفیتمو کم نمیکنم . شما هم همین کارو بکنید تا هم نسل این مشتریا منقرض بشه هم هاستینگاش...

13. تعداد تشکر ها ازapi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    301
    تشکر شده در
    201 پست

واقعا جالبه موضوع یه چیز دیگه هست متن یه چیز دیگه

کلمه کلا هبرداری دز د و .... خیلی راحت داره داخل انجمن استفاده میشه ولی هیچ کسی نیست رسیدگی کنه

واقعا از بار حقوقی این کلمات بی اطلاع هستین ؟ یا به همین شکل تربیت شدید که به راحتی این الفاظ بکار ببرید و مثلا مسلمان هستید. والا بلاد کفر wht.com که به این شکل نیست

15. تعداد تشکر ها ازaminrt4 به دلیل پست مفید

عضو انجمن api آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    286
    تشکر تشکر شده 
    541
    تشکر شده در
    349 پست

کلمه کلا هبرداری دز د و .... خیلی راحت داره داخل انجمن استفاده میشه ولی هیچ کسی نیست رسیدگی کنه
    عذر میخوام دوست عزیز
    اما متن شما طوریه که انگار همچین چیزی صحت نداره !

17. تعداد تشکر ها ازapi به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)