فکر کنم منظورشون کلاس های جامعه لینوکس اصفهان باشه که هر دوشنبه توی کتابخانه مرکزی برگزار میشه
گروه کاربران لینوکس اصفهان
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
ویرایش توسط Xfise : October 7th, 2010 در ساعت 19:31
خوب دیگه پس آموزش رو گذاشتید با کیفیت بالا ظبط کنید و بعدا بتونیم استفاده کنیم .
آقا منم هستم! آنلاین، لوح اموزشی یا حضوری!
ولی اگه حضوریه! چرا اصفهان! تو تهران بر گزار کنید تا همه بتونن بیان! من خودم از یکی از استانها دور میام تهران ولی اصفهان کمتر کسی میاد!
با تشکر
چون 90 % هاستینگی ها اصفهانی هستند !
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
بله . همون طور که دوستمون گفتند :
آدرس وب سایت هم : گروه کاربران لینوکس اصفهان
بهترین آموزش ها ارائه میشه .
البته من بیشتر با کسانی که اونها می یان معمولا یه ساعت بعد آموزش گفتوگو هست که من تو میونشون بهترین مدیر امنیت رو پیدا کردم و بهترین دوستان رو ...
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
حرف شما رد میشه ... کارخونه گز سازیه مگه ؟؟؟چون 90 % هاستینگی ها اصفهانی هستند !
دروود
اگر شیراز باشه منم هستم،و اگه سرفصلها شامل امنیت و ایمن سازی هم باشه و در شیراز یا استان فارس باشه هستم.
اگه اصفهان باشه امکانش کم بیام
اگه تهران باشه که حتما میام
ولی کاش میشد بیاین شمال
مدیران عزیز لطفآ تکلیف مارو روشن کنین
اصلآ چنین کلاسی برگزار میشه یا نه؟
دوستان آیا این کلاس برگزار می شود و یا خیر
هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ، آرزوی دیگران است؟! جک لندن( مشاور رسمی نظام صنفی رایانه ای )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)