-
November 2nd, 2014, 00:04
عضو انجمن
پاسخ : کسب درآمد به روش جدید

نوشته اصلی توسط
email1414
واسه سه تاازدوستانی که شماره حساب دادن واریزشد.یعنی یه شماره حساب دادن این همه سخته.
مدیر هر کاردوست داره بکنه .ازاخراج گرفته تاسایر کارها.
مدیریت اگه مدرک واریزمیخوادتاارسال کنم.
من چند بار به شما شماره دادم تو پ.خ اس هم دادم
بگو فقط چند بار؟
لطف کن شما یه شات از واریز ها رو بزار
بنده حتی برا شما اس هم دادم میگی نفرستادم اینم عکس اس ام اس ارسالی شما لطف کنه دیگه رو دروغات پافشاری نکن
بنده الان شات اس ام اس رو هم برا مدیر میفرستم ببینم اقدامشون چیه
ویرایش توسط saeed1988m : November 2nd, 2014 در ساعت 00:26
-
-
November 2nd, 2014 00:04
# ADS
-
November 2nd, 2014, 00:26
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
email1414
واسه سه تاازدوستانی که شماره حساب دادن واریزشد.یعنی یه شماره حساب دادن این همه سخته.
لطفا ارسال فرمائید . نیاز به مدارک داریم. نام کاربری افراد در انجمن را نیز ارسال فرمائید !
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2014, 01:14

نوشته اصلی توسط
Raminn
لطفا ارسال فرمائید . نیاز به مدارک داریم. نام کاربری افراد در انجمن را نیز ارسال فرمائید !
برای شما مدارک و عکس های اتمام حجت با این اقا فرستاده شد.لطفا بررسی کرده و اقدامات لازم را انجام دهید
منتظر برخورد قاطع شما با چنین کاربرانی که وجودشان فضای وبهاستینگ تاک را خراب کرده هستیم.
- - - Updated - - -
دوستانی که در جریان پستهای پیشین هستند ، علارقم فرصت چندروزه ای که به این شخص داده شد و واریز نکردند، یک فرصت نهایی در همین انجمن هم داده شد و قرار بر این بود تا دیروز مبلغ بدهکاری را واریز کنند
اما اکنون امروز هم به پایان رسیده و خبری از واریز ایشان نیست که هیچ، حتی باز دوباره یک بهانه جدید تراشیده و همه را به مانند خود بی شعور فرض کرده!
سوال اینجاست ، ایشان که نمیتوانست درخواست واریز 2 نفر را حساب کند ، دیگر تاپیک زدن و تا این حد کلاه برداری مسخره شان برای چه بود؟ چیزی جز اینکه تعهد کاری و درون خود را به کاربران بشناساند بیشتر نبود!
من برای راحتی ایشان حتی درگاه پرداخت هم دادم.اما دریغ از واریز!
جناب مدیر، مدارک برایتان ارسال شده، منتظر برخوردتان هستیم
-
-
November 3rd, 2014, 12:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
مدیر عزیز و گرامی لطفا برخورد لازم رو انجام بدید
با تشکر
-
-
November 3rd, 2014, 13:38

نوشته اصلی توسط
email1414
شما که واریز کردید مدارک قرار بدید چون کسانی که قرار شد بریزید کسی اعلام نکرده واریز شده :|
-
-
November 3rd, 2014, 14:45
دوستان گرامی با عرض معضرت هرچی سرتون کلاه گزاشته شده حقتون بوده !!!! 
چون بدون کسب هیچ گونه اطلاعاتی از فرد مقابل اقدام به کر کردن براش میکنید ! فقط کافی بود تاپیک های این فرد رو در این انجمن جستجو میکردین تا ببینید چندین و چند کاربر شاکی ازایشون هست ...
بنده پولمو به زور هک سایت هاشون و پنل Nic ایشون گرفتم تزه 10 روزی زمان برد تا پول بنده رو واریز کنن !!!!
ایشون طبق گفته چند نفر از دوستانی که ایشون رو میشناسن 14 سال بیشتر ندارن اما دوست دارن یه سایت بزرگ خوب داشته باشن !
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2014, 23:14
عضو انجمن
ممنون میشم مدیریت نتیجه بررسی ها رو اینجا اعلام کنه
-
-
November 3rd, 2014, 23:23
عضو جدید
دوستان عزیز استارتر این تاپیک مشکلات زیادی دارد....
پول گرفته تا برای 10ها نفر طراحی کند ولی هنوز بعد از چندین و چند روزه تحویل نداده...
مدیران بنظرم باید رسیدگی کنند
ممنون
-
-
November 3rd, 2014, 23:26
مدیر ارشد
هر چند در قوانین ذکر شده است که :
1-3: وب هاستینگ تالک هیچ گونه تعهد و مسئوولیتی در قبال کلیه فعالیتهای تجاری و غیرتجاری که از طریق این بخش از سایت انجام می شود بر عهده ندارد !
5-3: اعتبار و سابقه فروشندها ، کمیت و کفیت کالاها ، خدمات ، سرویس های ارائه شده و ... در این بخش مورد تائید انجمن و تیم مدیریت نمی باشد.
6-3: با استناد به دلایل بالا کاربر شخصا ملزم به رعایت دقت کافی و نیز اطمینان در خصوص سوابق و کیفیت سرویسها/خدمات و مطالعه تاپیک های فروش قبلی فروشنده و موارد مشابه قبل از خرید و استفاده از خدمات و سرویس های مربوطه ارائه شده در انجمن می باشند.
با این وجود پیگیر این مشکل هستیم و امیدواریم سوءتفاهم باشد و تمام کاربران به حقوق خود برسند !
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2014, 23:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza_web
دوستان عزیز استارتر این تاپیک مشکلات زیادی دارد....
پول گرفته تا برای 10ها نفر طراحی کند ولی هنوز بعد از چندین و چند روزه تحویل نداده...
مدیران بنظرم باید رسیدگی کنند
ممنون
البته اون فکر کنم منطورتون بنر باسه که تاپیک دیگری هست در همین انجمن
اما سوابقشون درخشانه توی این موارد!
گفتند توی شرکت کار میکنم من ازشون شماره ثبت خواستم دیگه این سوال منو نادیده گرفتند!
-