سلام
فرمودید که پس از خرید کشور رو نباید عوض کرد، میخواستم بدونم اگر از کشورهای مختلف وصل شیم چه مشکلی پیش میاد ؟ وقتی پروف وجود داشته باشه، باز هم امکانش هست لیمیت کنند ؟
سلام
فرمودید که پس از خرید کشور رو نباید عوض کرد، میخواستم بدونم اگر از کشورهای مختلف وصل شیم چه مشکلی پیش میاد ؟ وقتی پروف وجود داشته باشه، باز هم امکانش هست لیمیت کنند ؟
بله سوال خوبیه الان شما اهل مثلا مالزی هستین ساکن مثلا المان اکی تا اینجا حله 2هفته دیگه از امریکا 1ماه بعد از کشور دیگه انلاین شین از اون جایی که پی پال به دوتا چیز خیلی حساسه سورس پول و ای پی به احتمال میگه میشه اقای فلانی ادرس محل سکونتتونو بدین اون موقع چی میخوایید بگین بگین من مالزیم مثلا ولی الان المانم یا 1ماه دیگه فلان کشورم میگه اکی از هتل نمیدونم محل سکونتت یه مدرکی بده که اونجا میمونید بخاط همین میگیم ای پی کشورو تغییر ندین بهونه دادن دست پی پاله اینکارا هروز یه کشور
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
سلام
جناب قنبری ممنون از خدمات خوبتون امیدوارم همیشه به این خوش اخلاقی و مسئولیت پزیری بمونید![]()
ممنون
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
یکبار نشد ما تماس بگیریم و شما جواب بدید
بلاخره باید تماس گرفت تا بشه خرید کرد !
با سلام بنده درخدمتتونم روزی کلی ادم زنگ میزنه کار اصلی ما اعزام دانشجو هست عزیز بخاطر همین سرم خیلی شلوغ بوده بخاطر اپلای دانشگاه ها و ثبت نام ها بخاطر ژانویه من درخدمتتون هستم
سلام کلا 7 روز تایمشه که از این 7 روز 1 شنبه 2 شنبه بانک و خارج از کشور تعطیله درکل 5 روز اینا میکشه
حساب پی پال ؟؟؟؟ هر چقدر که بخوایین البته نه 1000000 دلارالبته چون حسابتون تازست یکسری محدودیت هایی دارید تا زمانی که پی پال بهتون اعتماد کنه که حدودا 40 تا 60 روز تایم میکشه
در خدمتم بیشتر وقت ها ولی شما باز قبل تماس بهم اس بدین بهتون بگم 09337090173
با تشکر
سلام کاکو نمیای اسکایپ این پرداخت ما انجامش بدی ؟
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
با سلام به همه دوستان .
ایشون 988.80 دلار پرداخت انجام دادن بعد از یک ماه درخواست برگشت دادن . تماس گرفتیم گفتن ایمیل کنید ایمیل کردیم کسی جواب گو نیست . تماس هم میگیریم جواب نمیدن . در اسکایپ هم کسی جواب گو نیست .
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بیشتر دوستان میدونن که کار و حرفه اصلی ما نمایندگی دانشگاه انکارا تو ترکیه هستیم و کنکور ترکیه رو ما میگیریم و کل بیس کاریمون اعزام دانشجو هست اگه به شما گفتم ایمیل کنید بخاطر این بود که من دوروز باید میرفتم مسافرت
برای ترکیه چون خارج از کشور شنبه یکشنبه کلا ادارات و مراکز دولتی تعطیل هست . امروز هم برگشتم باهاتون تماس گرفتم که کارتونو انجام بدیم بارم شرمنده که دیر شد. و عذر میخوام که 24 ساعته اسکایپ نچسبیده بهم
مدارک اقایان بهرامی و اقای سید جلال هم اماده شد لطفاباهام در ارتباط باشند تحویل داده شود.
با سلام ببخشید مسافرت بودم کارتون انجام شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)